Sab goblin 700
Re: sab goblin 700
No, zakapotovani zadni casti kabinky jsem mel uz u maxi jokera a pokud se nepletu to ma i TDR , nejen logo - a prakticky dopad je ten, ze jsou ty masiny proste lip videt ve vzduchu, nic vic bych rekl.
Tak se nam to sbira..
Boom strikes a ted i tohle:
HeliDirect, LLC
SAB Goblin 700 Service Advisory #2 (20th March 2012)
Despite extensive testing, it has come to our attention that one or two main drive pulleys (H0016) have had the pulley flange loosen from the pulley during flight. We are working to rectify this problem, and have designed a new system to secure the flange to this pulley. Replacement pulleys will be shipping soon – if you have purchased a Goblin, please contact your dealer to arrange a replacement.
Can I keep flying my Goblin? This is up to you – you can either wait 10 days or so and fit your new pulley, or check the current pulley flange for any movement prior to each flight. Any movement of this flange means you are grounded until your replacement arrives.
Boom strikes a ted i tohle:
HeliDirect, LLC
Despite extensive testing, it has come to our attention that one or two main drive pulleys (H0016) have had the pulley flange loosen from the pulley during flight. We are working to rectify this problem, and have designed a new system to secure the flange to this pulley. Replacement pulleys will be shipping soon – if you have purchased a Goblin, please contact your dealer to arrange a replacement.
Can I keep flying my Goblin? This is up to you – you can either wait 10 days or so and fit your new pulley, or check the current pulley flange for any movement prior to each flight. Any movement of this flange means you are grounded until your replacement arrives.
Alespoň, že přiznají chybu a snaží se ji co nejrychleji napravit. Dalo se čekat, že budou nějaké počáteční problémy a spíš jsem byl zvědav na přístup SAB na jejich řešení.
Můj Goblin bude teprve odeslán z fabriky a tak už tam snad budou všechny úpravy.
Můj Goblin bude teprve odeslán z fabriky a tak už tam snad budou všechny úpravy.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Howking píše:- seš rád, že jim pomůžeš najít a přiznat další chyby?boZZda píše:Alespoň, že přiznají chybu a snaží se ji co nejrychleji napravit.
Ukaž mi jedinou helinu, která je bez chyb.
I největší možné testování neodhalí všechny chyby a to platí napříč produkty. Říká se tomu "dětská nemoc" a nejdůležitější na tom je přístup výrobce. Jak rychle a jak vstřícně tyto prvotní problémy řeší. No a myslím, že SAB k tomu přistupuje zodpovědně. První problém s flanží u pastorku byl tuším minulý týden. Reakce je myslím dostatečně rychlá. Stejně tak řešení problémů s boom strike. Taky velmi rychle našli příčinu a všechny o tom informovali a učinili opatření, aby se to neopakovalo.
Stejně tak bych se snažil obhajovat každého výrobce, protože sám s tím mám velké zkušenosti.
bavarianDemon 3X a 3SX
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
Ukaž mi jedinou helinu, která je bez chyb.
I největší možné testování neodhalí všechny chyby a to platí napříč produkty. Říká se tomu "dětská nemoc" a nejdůležitější na tom je přístup výrobce. Jak rychle a jak vstřícně tyto prvotní problémy řeší. No a myslím, že SAB k tomu přistupuje zodpovědně. První problém s flanží u pastorku byl tuším minulý týden. Reakce je myslím dostatečně rychlá. Stejně tak řešení problémů s boom strike. Taky velmi rychle našli příčinu a všechny o tom informovali a učinili opatření, aby se to neopakovalo.
Stejně tak bych se snažil obhajovat každého výrobce, protože sám s tím mám velké zkušenosti.[/quote]
Včera došlo info od SABu,na západě si to přečetli asi dříve,takže se to pro nás stane senzací?
hodnotil bych spíš snahu se postavit k problému
Please note we will send free replacement for H0016 pulley in about 10-14 days.
SAB HELI DIVISION
Stejně tak bych se snažil obhajovat každého výrobce, protože sám s tím mám velké zkušenosti.[/quote]
Včera došlo info od SABu,na západě si to přečetli asi dříve,takže se to pro nás stane senzací?
hodnotil bych spíš snahu se postavit k problému
Please note we will send free replacement for H0016 pulley in about 10-14 days.
SAB HELI DIVISION
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Obchodní a osobní spory sem nepatřej.... Promazáno
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Nikdo se tady nikoho nesnazi masirovat,ani z toho co jsem napsal delat senzaci.Prispevek, ktery jsem sem okopiroval a vlozil si muze precist kazdy,odkudkoli,kdekoli.
Me se jen libi, jak v pripade Alignu jsou to zavazny chyby radoby konstrukteru, ale v pripade Sabu jsou to bezne detske nemoci. Budte aspon trosku objektivni. Chyby zkratka muze ve vyvoji a novych resenich udelat kazdej. Jak v lowendu tak highendu. Align taky okamzite reagoval upravama, ale stejne ho vsichni sepsuli ze jsou diletanti... u Sabu je to OK.
Přesně pšenda , takhle nějak jsem to chtěl napsat.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Me se jen libi, jak v pripade Alignu jsou to zavazny chyby radoby konstrukteru, ale v pripade Sabu jsou to bezne detske nemoci. Budte aspon trosku objektivni. Chyby zkratka muze ve vyvoji a novych resenich udelat kazdej. Jak v lowendu tak highendu. Align taky okamzite reagoval upravama, ale stejne ho vsichni sepsuli ze jsou diletanti... u Sabu je to OK.
Situaci jsi vystihl poměrně přesně. Leckeré problémy, co se tu ventilují mají i druhou stranu věci. Tu bych si dovolil označit třeba jako "příčinu" nebo "uživatele".
psena píše:Me se jen libi, jak v pripade Alignu jsou to zavazny chyby radoby konstrukteru, ale v pripade Sabu jsou to bezne detske nemoci. Budte aspon trosku objektivni. Chyby zkratka muze ve vyvoji a novych resenich udelat kazdej. Jak v lowendu tak highendu. Align taky okamzite reagoval upravama, ale stejne ho vsichni sepsuli ze jsou diletanti... u Sabu je to OK.
Ano mas pravdu! Ale je treba brat v potaz to, ze je to nova firma, novy design, nova konstrukce. Ti chlapi tam delaji vsechno poprve.Ja taky nejsem se vsim spokojeny. Ale nato kolik je na heline karbonu a slozite vypracovanych casti z hliniku by mohla stat i o 50% vic. To se taky musi nekde odrazit. Zbylo by treba vice na kontrolu...Ale dobre pro nas, mouchy se casem odstrani, ale letove vlastnosti zustanou !!! Az z ni jde strach, mam pred ni obrovsky respekt...
...na letisti si ze mne delali srandu, ze se mam modlit,
aby muj kit byl vyrobeny dopoledne.....Vime, jak je to
s italama po obede, ne?
Špička cablemanagmet!
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
pitrs73 píše:Ano mas pravdu! Ale je treba brat v potaz to, ze je to nova firma, novy design, nova konstrukce. Ti chlapi tam delaji vsechno poprve.Ja taky nejsem se vsim spokojeny. Ale nato kolik je na heline karbonu a slozite vypracovanych casti z hliniku by mohla stat i o 50% vic. To se taky musi nekde odrazit. Zbylo by treba vice na kontrolu...Ale dobre pro nas, mouchy se casem odstrani, ale letove vlastnosti zustanou !!! Az z ni jde strach, mam pred ni obrovsky respekt...![]()
...na letisti si ze mne delali srandu, ze se mam modlit,
s italama po obede, ne?
Jak to lita? Posloucham! Prehanej! Kolik tocis?
bavarianDemon 3X a 3SX
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
pitrs73 píše: .........na letisti si ze mne delali srandu, ze se mam modlit,
s italama po obede, ne?
Jo jo víme
btw, A co serva? Jak se Ti jeví? Po světě, ač MKS nemaji nalétáno motohodinama to co Futaby, je s nima zatím spokojenost. Nebo jinak. Nezaregistroval jsem na ně žádné stížnosti. Serva vypadají opravdu dobře.
- chilliheli.com
- Kontaktovat uživatele:
Tohle video musíte vidět. Fakt moc hezky udělané!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zMmaJdheUK8&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zMmaJdheUK8&feature=player_embedded[/youtube]