Který vrťas vybrat?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět

Který vrtulník vybrat ???

Anketa končí za ned 01.05.2011 18:06

Honey bee V2
7
44%
Honey Bee CP3
4
25%
Walkera CB180Z
5
31%

Celkem hlasů: 16

Zpráva
Autor
OPR
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od OPR »

cilek píše:........

A co jako, tenhle tvůj výkřik do tmy má znamenat? Cítím z tebe drobet bojvé nálady - když Tě to nebaví tolik ....... fajn každý to máme jinak proč hned nasazovat ramena.

"......Nejsem moc na velký řeči, takže ten projev zdzd mě až tak nevzal....."

Je snad někde napsáno, že Tě Zdenkův projev musel chytnout za srdce? Myslím že ne a pokud se tak nestalo je to v podstatě správně .... zase jsme každý drobet jiný ...... ne snad? :D

Ahoj Ondra.

PS: samozřejmě že se dá létat bez Futaby 14MZ a T-rexe. :D
cilek

#152 Příspěvek od cilek »

Neboj se, bojovat nechci. Napsal jsem jen svůj názor a popsal své pocity. Už to víc rozmazávat nebudu. Sedám do auta a jedu na letiště, snad bude vítr (podle Medarda) příznivý. :wink:
Petr.A

#153 Příspěvek od Petr.A »

Jen tak na úvod, jsem ten stejný člověk jako PetrA.

Už jsem sem nechtěl psát, protože jsem byl docela znechucenej, ale musím poděkovat FlyBearovi za pěknou, stručnou a výstižnou odpověď

Byl bych rád, kdyby se to tu trochu urovnalo, ani mě nenapadlo, že když si dám odkaz na stránky do profilu, že ze mě uděláte prodejce, co si tu dělá reklamu, O to opravdu ani v nejmenším nestojím protože, jak tu už někde padlo, je tam ještě co dohánět a sem jsem přišel opravdu probírat své "domněnky" ověřit si jestli to co si myslím je správné nebo ne v žádném případě jsem se tu nepřišel hádat a dělat ze sebe nejchytřejšího na světě.
Přiznávám zcela dobrovolně a vůbec se za to nestydím, že mé dosavadní zkušenosti plynou z těchto jak říkáte "hraček" ale já v nich prostě nevidím nic špatného ... není hračka jako hračka a nekaždá je "přestabilizovaná" a naopak ne každá je byť alespoň trochu použitelná alespoň k lítání do tělocvičny.

Já tu s Vámi se spoustou věcí souhlasím, jenže se o tom asi bavím nejspíš dost neohrabaně. Proto si myslím že tu vznikl tenhle konflikt, který mi fakt vubec nedělá dobře.

Chtěl bych navrhnout klid zbraní, především těch slovních a začít od začátku ... je to pro Vás možné?
Přijmete moji omluvu, že jsem sem mezi Vás neurvale vtrhl?

FlyBear - ještě jednou díky - můžu se tě zeptat odkud jsi? Možná když dovolíš tak bych se docela i rád sešel a porovnal svý myšlenky v reálu s někým, kdo dokáže stručně a výstižně říct i ukázat. Bylo by to možné?
FlyBear

#154 Příspěvek od FlyBear »

Petr.A píše:FlyBear - ještě jednou díky - můžu se tě zeptat odkud jsi? Možná když dovolíš tak bych se docela i rád sešel a porovnal svý myšlenky v reálu s někým, kdo dokáže stručně a výstižně říct i ukázat. Bylo by to možné?

Z mé strany tohle není problém, já se rád sejdu a pokecám apod...
Kdybys jel kolem, dej předem vědět :wink:

I když to myslím naprosto vážně, stejně vím, že to není asi realizovatelné - někteří zde, kteří vědí, se již jistě pošklebují při představě, že bys dojel ke Goteborgu na západním pobřeží Švédska... :wink: :twisted:

Ale na druhou stranu se tu už u mne stavilo pár známých, kteří by pár dní před tím ani netušili, že fakt pojedou kolem :) Takže nic není nemožné, a také já občas jezdím dolů...
nunasjiri

#155 Příspěvek od nunasjiri »

Zdravím Relaxe (na úplným začátku mi trpělivě radil), a koukám že Marexx tady rozjel vostrou debatu.....já už jsem procitl (Walkera), pročetl stovky vláken a jedu od píky..... :D
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Petr.A

#156 Příspěvek od Petr.A »

FlyBear píše:I když to myslím naprosto vážně, stejně vím, že to není asi realizovatelné - někteří zde, kteří vědí, se již jistě pošklebují při představě, že bys dojel ke Goteborgu na západním pobřeží Švédska... :wink: :twisted:

Ale na druhou stranu se tu už u mne stavilo pár známých, kteří by pár dní před tím ani netušili, že fakt pojedou kolem :) Takže nic není nemožné, a také já občas jezdím dolů...

Clovece, mozna pojedeme do holandska tak udelame okliku - pres leto :D
Kamarad tam ma nejake pribuzenstvo. Tak se objedname pak az tam pojedem :) :) ...
Relax

#157 Příspěvek od Relax »

Nunasjiri: tak to gratuluju k rozhodnutí jít dál..... Více dřiny + více odměn. Přesně jak to napsali ti s delší praxí, hračky se musí nutit letět, šestikanály zastavit a viset, tedy mnohem náročnější pilotáž a nutnost tomu dobře rozumnět.

Já čekám na seřízení 3G, mělo by to být teď po neděli. Jsem ale týden bez vysílače, málo volného času předtím, takže jsem neměl Phoenixe puštěnýho skoro tři týdny. Ani náhodou to nebudu s Trexem zkoušet rovnou..... Tak 14 dní simulátor a dokud to nebude hóóódně bez chyb, ven nejdu i kdybych měl čekat ještě pár týdnů :-)

Od 14. ledna kdy jsem Trexe koupil tedy kromě simulátoru velmi vlažné tempo ( taky vinou několika reklamací dílů ). Už se ale dost těším až budu konečně vědět o čem to je, přiznám rovnou že mám občas lehké mrazení ze spolehlivosti toho 3G vynálezu. Tak držím palce a třeba někdy na viděnou.
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
Kenny McCormick

#158 Příspěvek od Kenny McCormick »

Kurna, sa vobec necudujem, ze novacikovia naletia na Walk*ru, no pozrite sa na to:

http://www.hobby-wing.com/walkera-4f200 ... opter.html

Nevyzera na obrazku suprovo? :wink: 8)
Hned by som naletel...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
OPR
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od OPR »

Kenny McCormick píše:Kurna, sa vobec necudujem, ze novacikovia naletia na Walk*ru, no pozrite sa na to:

http://www.hobby-wing.com/walkera-4f200 ... opter.html

Nevyzera na obrazku suprovo? :wink: 8)
Hned by som naletel...

Noooo moc ne ..... až začnou dělat EC 145 se čtyřlistem du do toho :wink:
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od pkotatko »

A nejhezčí je ta dírka za zadním rotorem. Kousek špagátku a půjde i hezky pověsit na zeď.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
FlyBear

#161 Příspěvek od FlyBear »

Ta dírka neslouží k pověšení na zeď! :twisted:

Ta je tam proto, aby se s tím dalo létat jako s upoutaným modelem. Uznej sám, že když to přivázané na špagátě roztočíš nad hlavou, tak budeš ihned létat perfektně symetrické kruhy, stálou rychlostí a v relativně stabilní výšce, a to ihned jako naprostý začátečník :!:

Něco takového bys s Rexem trénoval léta...
FlyBear

#162 Příspěvek od FlyBear »

Kenny McCormick píše:Nevyzera na obrazku suprovo? :wink: 8)
Hned by som naletel...

Nejen na obrázku. I jejich popisy těch strojů jsou zpravidla perfektní. Když nic jiného, tak marketing mají zvládnutý skvěle :?
Howking
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od Howking »

To budou funely v sideflipech - to už je na světovou špičku.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“