Hitec Optic 6
Re: Hitec Optic 6
Mám i starou vysílačku a ta funguje v pohodě. Vysíač je na 35MHz. jen motor chcípne a v návodu jsem to buď nenašel nebo přehlídnul
Není důvod, aby nějaká funkce vysílače po 3 sec. vypínala motor?? Zkusil bych s novým vysílačem znovu nastavit meze regulátoru (plný/vypnutý plyn) podle návodu k regulátoru.
Většinou je to tak, že na vysílači dáš plný plyn, připojíš baterku v modelu (pozor na vrtuli, při nějaké chybě by se mohla roztočit), regulátor zahraje/zapípá nějaký signál, hned stáhneš plynovou páku na minimum, regl zase něco zapípá. Odpojíš baterku a znovu připojíš s plynem na minimum, pak by to mělo jít normálně.
Většinou je to tak, že na vysílači dáš plný plyn, připojíš baterku v modelu (pozor na vrtuli, při nějaké chybě by se mohla roztočit), regulátor zahraje/zapípá nějaký signál, hned stáhneš plynovou páku na minimum, regl zase něco zapípá. Odpojíš baterku a znovu připojíš s plynem na minimum, pak by to mělo jít normálně.
Zdravím Vás.
Prosím poraďte jak na Optic 6 nastavit motor na pylonu pro vysouvání z trupu na 3-polohový přepínač. Zatím ho mám na kanálu pro podvozek...vysunuto, zasunuto nestačí. Potřebuji polohou mezi tím, aby se stihla zaseknout vrtule ve správné poloze.
Další funkce: směrovka, výškovka, křidélka, regulátor, a ten zatracený pylon
Předem díky za každou radu.
Prosím poraďte jak na Optic 6 nastavit motor na pylonu pro vysouvání z trupu na 3-polohový přepínač. Zatím ho mám na kanálu pro podvozek...vysunuto, zasunuto nestačí. Potřebuji polohou mezi tím, aby se stihla zaseknout vrtule ve správné poloze.
Další funkce: směrovka, výškovka, křidélka, regulátor, a ten zatracený pylon
Předem díky za každou radu.
heli HITEC optic 6
Zdravím chtěl jsem sehnat informace ohledně malé 6 kanálové heli která by byla kompatibilní s mou optic 6 vysílačkou. Zatím mám analog ale plánuju pořídit novej modu na 2,4 GHz ale u spousty modelu nemuzu najít jakej modul pořídit aby byl funkční. Nejlépe bych chtěl koupit model z http://www.banggood.com. líbila se mi WLtoys V977 Power Star X1 6CH 2.4G Brushless RC Helicopter BNF nebo neco mensího ale 6ch. Tak kdyby někdo vědel budu rad za radu.
- Wirda
- Kontaktovat uživatele:
Re: heli HITEC optic 6
Tyhle modely myslim téžko najdeš na modulaci Hitecu. Mám taky Optika. Všechno jedou Spectrum DSM/DSMX, nebo mají svoje vysílačky. Případně Wltoys chodí i na Walkera vysílači, myslím.
Ještě jsem nikde neviděl AFHSS kompatibilní model
Ještě jsem nikde neviděl AFHSS kompatibilní model
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D
Re: heli HITEC optic 6
tak jsem studoval, a nema nekdo zkušenost s touhle modulací, funguje pres trainer port coz optic splnuje
http://www.banggood.com/Third-Generation-HiSKY-HT8-Adapter-Module-for-HCP80-V2-HCP100S-p-961288.html
http://www.banggood.com/Third-Generation-HiSKY-HT8-Adapter-Module-for-HCP80-V2-HCP100S-p-961288.html
Hitec optic 6 sport ovládání kanálu 6
Zdravím,
Lze na optiku sport nastavit ovládání kanálu č.6 přepínačem letových režimů (trojákem), případně jak?
Potřebuji tam dostat +100/-30/-100. Všechny ostatní kanály jsou obsazeny.
Díky.
Lze na optiku sport nastavit ovládání kanálu č.6 přepínačem letových režimů (trojákem), případně jak?
Potřebuji tam dostat +100/-30/-100. Všechny ostatní kanály jsou obsazeny.
Díky.
Re: Hitec optic 6 sport ovládání kanálu 6
Optic 6 nemá opravdové letové režimy. Přepínačem můžeš pouze zapínat/vypínat jednotlivé mixy. Můžeš tedy v krajních polohách zapínat například mixy Camber a Land, které umožňují nastavení polohy mimo jiné i na 6. kanálu (ostatní prostě necháš na nule). Středová poloha bude výchozí a na té si nastavíš 30% funkcí FLPT
P.S. - popisuji nastavení na vysílači Optic-6. nemám ale Sport, takže nevím jak se odlišuje nastavení a co všechno je na něm jinak...
P.S. - popisuji nastavení na vysílači Optic-6. nemám ale Sport, takže nevím jak se odlišuje nastavení a co všechno je na něm jinak...
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
- JosefSvejk
Myslím si, že tady opět jde o letové režimy nějaké řídící jednotky pro koptéru (např. naza). Požadavkem tedy bude přepnout na šestém kanálu třípolohovým přepínačem 3 definované hodnoty šířky ovládacího impulzu. Nejde o letové režimy nastavitelné v rádiu.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Je to tak. Neco jsem vygooglil pomoci camb, s tim ze pro prvni kanal bude vsude nula a pro sestej se navoli procenta dle pozadavku
To ale bude jen jedna poloha, na druhou musíš použít jiný mix, který dovoluje nastavení 6. kanálu. Takže na druhou krajní polohu se nabízí funkce LAND.
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
-
Ondřej Janota
Vysílač Optic 6
Ahoj chlapi,nevíte náhoudou,jak se na vysílači Optic 6 nastavují otevírací podvozky,nějak to nemohu nastavit
.Mnohokrát děkuji
Re: Vysílač Optic 6
Podvozky dej na kanal 5 v menu myslim nic nenastavujes. Automaticky je na prepinaci gear
Zdravím, toto je v návodu:
Kanál 5 - zatahovací podvozek (ovládán přep. Gear/Aux) - přepínač SW2
Kanál 5 - zatahovací podvozek (ovládán přep. Gear/Aux) - přepínač SW2
-
Ondřej Janota
Tak to mi právě nejde,nevím proč,na SW2 to nereaguje:-(((( asi to hodím do servisu...