Hitec Optic 6

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
SirSteve

Re: Hitec Optic 6

#151 Příspěvek od SirSteve »

Mám i starou vysílačku a ta funguje v pohodě. Vysíač je na 35MHz. jen motor chcípne a v návodu jsem to buď nenašel nebo přehlídnul
PetrD

#152 Příspěvek od PetrD »

Není důvod, aby nějaká funkce vysílače po 3 sec. vypínala motor?? Zkusil bych s novým vysílačem znovu nastavit meze regulátoru (plný/vypnutý plyn) podle návodu k regulátoru.
Většinou je to tak, že na vysílači dáš plný plyn, připojíš baterku v modelu (pozor na vrtuli, při nějaké chybě by se mohla roztočit), regulátor zahraje/zapípá nějaký signál, hned stáhneš plynovou páku na minimum, regl zase něco zapípá. Odpojíš baterku a znovu připojíš s plynem na minimum, pak by to mělo jít normálně.
skrivap

#153 Příspěvek od skrivap »

Zdravím Vás.

Prosím poraďte jak na Optic 6 nastavit motor na pylonu pro vysouvání z trupu na 3-polohový přepínač. Zatím ho mám na kanálu pro podvozek...vysunuto, zasunuto nestačí. Potřebuji polohou mezi tím, aby se stihla zaseknout vrtule ve správné poloze.
Další funkce: směrovka, výškovka, křidélka, regulátor, a ten zatracený pylon

Předem díky za každou radu.
dolomitt

heli HITEC optic 6

#154 Příspěvek od dolomitt »

Zdravím chtěl jsem sehnat informace ohledně malé 6 kanálové heli která by byla kompatibilní s mou optic 6 vysílačkou. Zatím mám analog ale plánuju pořídit novej modu na 2,4 GHz ale u spousty modelu nemuzu najít jakej modul pořídit aby byl funkční. Nejlépe bych chtěl koupit model z http://www.banggood.com. líbila se mi WLtoys V977 Power Star X1 6CH 2.4G Brushless RC Helicopter BNF nebo neco mensího ale 6ch. Tak kdyby někdo vědel budu rad za radu.
Wirda
Kontaktovat uživatele:

Re: heli HITEC optic 6

#155 Příspěvek od Wirda »

Tyhle modely myslim téžko najdeš na modulaci Hitecu. Mám taky Optika. Všechno jedou Spectrum DSM/DSMX, nebo mají svoje vysílačky. Případně Wltoys chodí i na Walkera vysílači, myslím.
Ještě jsem nikde neviděl AFHSS kompatibilní model :wink:
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D
dolomitt

Re: heli HITEC optic 6

#156 Příspěvek od dolomitt »

tak jsem studoval, a nema nekdo zkušenost s touhle modulací, funguje pres trainer port coz optic splnuje

http://www.banggood.com/Third-Generation-HiSKY-HT8-Adapter-Module-for-HCP80-V2-HCP100S-p-961288.html
m.fuka

Hitec optic 6 sport ovládání kanálu 6

#157 Příspěvek od m.fuka »

Zdravím,
Lze na optiku sport nastavit ovládání kanálu č.6 přepínačem letových režimů (trojákem), případně jak?
Potřebuji tam dostat +100/-30/-100. Všechny ostatní kanály jsou obsazeny.
Díky.
petan64

Re: Hitec optic 6 sport ovládání kanálu 6

#158 Příspěvek od petan64 »

Optic 6 nemá opravdové letové režimy. Přepínačem můžeš pouze zapínat/vypínat jednotlivé mixy. Můžeš tedy v krajních polohách zapínat například mixy Camber a Land, které umožňují nastavení polohy mimo jiné i na 6. kanálu (ostatní prostě necháš na nule). Středová poloha bude výchozí a na té si nastavíš 30% funkcí FLPT

P.S. - popisuji nastavení na vysílači Optic-6. nemám ale Sport, takže nevím jak se odlišuje nastavení a co všechno je na něm jinak...
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
JosefSvejk

#159 Příspěvek od JosefSvejk »

Myslím si, že tady opět jde o letové režimy nějaké řídící jednotky pro koptéru (např. naza). Požadavkem tedy bude přepnout na šestém kanálu třípolohovým přepínačem 3 definované hodnoty šířky ovládacího impulzu. Nejde o letové režimy nastavitelné v rádiu.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
m.fuka

#160 Příspěvek od m.fuka »

Je to tak. Neco jsem vygooglil pomoci camb, s tim ze pro prvni kanal bude vsude nula a pro sestej se navoli procenta dle pozadavku
petan64

#161 Příspěvek od petan64 »

To ale bude jen jedna poloha, na druhou musíš použít jiný mix, který dovoluje nastavení 6. kanálu. Takže na druhou krajní polohu se nabízí funkce LAND.
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
Ondřej Janota

Vysílač Optic 6

#162 Příspěvek od Ondřej Janota »

Ahoj chlapi,nevíte náhoudou,jak se na vysílači Optic 6 nastavují otevírací podvozky,nějak to nemohu nastavit :D .Mnohokrát děkuji
hates

Re: Vysílač Optic 6

#163 Příspěvek od hates »

Podvozky dej na kanal 5 v menu myslim nic nenastavujes. Automaticky je na prepinaci gear
Vidlák

#164 Příspěvek od Vidlák »

Zdravím, toto je v návodu:
Kanál 5 - zatahovací podvozek (ovládán přep. Gear/Aux) - přepínač SW2
Ondřej Janota

#165 Příspěvek od Ondřej Janota »

Tak to mi právě nejde,nevím proč,na SW2 to nereaguje:-(((( asi to hodím do servisu...
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“