Futaba 8FG

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od slavoo »

frontier píše:nevím jak dalece je oficialni ale sehnal jsem verzi 1.2, večer ho tam dám, ještě vyzkouším jinou SD kartu.

No skúšaj...
Pozor na záruku ak to nedostaneš späť v prípade nefunkčnosti !
PetrL

#152 Příspěvek od PetrL »

slavoo píše:
frontier píše:nevím jak dalece je oficialni ale sehnal jsem verzi 1.2, večer ho tam dám, ještě vyzkouším jinou SD kartu.

No skúšaj...
Pozor na záruku ak to nedostaneš späť v prípade nefunkčnosti !

No nevím, pokud neuvolní Futaba (Robbe) novou verzi tak bych se do něčeho takového nepouštěl, když nemám ponětí co to udělá.

Když se zkoušel modely na kartě poprvé tak mi taky nešly aktivovat, ale chyba byla mezi židlí a vysílačem. Po přečtení manuálu a několika pokusech sem na to přišel.

Teď sem v práci, ale ráno na to mrknu a snad si vzpomenu, kde jsem dělal ze začátku chybu.
frontier
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od frontier »

PetrL píše:Když se zkoušel modely na kartě poprvé tak mi taky nešly aktivovat, ale chyba byla mezi židlí a vysílačem. Po přečtení manuálu a několika pokusech sem na to přišel.

tak to by mě zajímalo kde teda dělám chybu já, protože to fakt nejde, je to podobné menu jako u FX30 a tam žádný problém nemám.
PetrL

#154 Příspěvek od PetrL »

frontier píše:
PetrL píše:Když se zkoušel modely na kartě poprvé tak mi taky nešly aktivovat, ale chyba byla mezi židlí a vysílačem. Po přečtení manuálu a několika pokusech sem na to přišel.

tak to by mě zajímalo kde teda dělám chybu já, protože to fakt nejde, je to podobné menu jako u FX30 a tam žádný problém nemám.

To je právě ono, menu vypadá podobně a člověka to nutí ke stejným postupům na, které je už zvyklý, ale může tam být jiná programová podmínka a pak je tu problém.
Já neříkám, že děláš chybu, ale konstatuji, že já jsem si za svůj problém s výběrem modelů mohl sám a vím, že v současnosti mi to funguje jak má.
Ráno na to kouknu a pak se ti ozvu, potřebuju si vzít ten vysílač do ruky a popřemýšlet, kde může být chyba.
frontier
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od frontier »

...update samozřejmě nepomohl, pořád stejné :cry: začínám mít pocit že číňan zapoměl někde připájet drátky, nicméně jsem tu 1,2 za chvili hodím.
frontier
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od frontier »

vyzkoušeno funguje, tady je:

T8FG Software Update v1.2
frontier
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od frontier »

PetrL píše:Ráno na to kouknu a pak se ti ozvu, potřebuju si vzít ten vysílač do ruky a popřemýšlet, kde může být chyba.

díky, budeš hodný :wink:
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od slavoo »

frontier píše:vyzkoušeno funguje, tady je:

T8FG Software Update v1.2

A čo si tam našiel nového ?
frontier
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od frontier »

slavoo píše:A čo si tam našiel nového ?

zatím jsem tam nic nehledal, a to co jsem tam potřeboval najít tak ne.
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od slavoo »

frontier píše:
slavoo píše:A čo si tam našiel nového ?

zatím jsem tam nic nehledal, a to co jsem tam potřeboval najít tak ne.

Autolock menu nie, alebo áno ?
http://www.rc-heli.de/board/showthread.php?t=132271
PetrL

#161 Příspěvek od PetrL »

frontier píše:
PetrL píše:Ráno na to kouknu a pak se ti ozvu, potřebuju si vzít ten vysílač do ruky a popřemýšlet, kde může být chyba.

Takže jsem tu bohužel se špatnou zprávou a tímto se chci omluvit za předešlou mystifikaci, protože samotný manuál upozorňuje na fakt, že model z paměťové karty nelze aktivovat přímo (český manuál to nezmiňuje, ale v originálním to je jako poznámka u textu).
Karta tedy slouží jako uložiště dat a je nutné před použitím model zkopírovat do paměti vysílače.
frontier
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od frontier »

PetrL píše:
frontier píše:

Takže jsem tu bohužel se špatnou zprávou a tímto se chci omluvit za předešlou mystifikaci, protože samotný manuál upozorňuje na fakt, že model z paměťové karty nelze aktivovat přímo (český manuál to nezmiňuje, ale v originálním to je jako poznámka u textu).
Karta tedy slouží jako uložiště dat a je nutné před použitím model zkopírovat do paměti vysílače.

Nevadí, pro mě docela dobrá zpráva, špatná ale pro T8FG, protože neumět načíst model s SD karty jako aktivní a ještě všechny časy použití modelů držet na nulách mi příjde jako podstatný nedostatek...i když na druhou stranu je to souprava za desítku, a chtít po ní aby umněla uplně vše co třicítka je blbost.
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od slavoo »

frontier píše:
PetrL píše:
frontier píše:

Nevadí, pro mě docela dobrá zpráva, špatná ale pro T8FG, protože neumět načíst model s SD karty jako aktivní a ještě všechny časy použití modelů držet na nulách mi příjde jako podstatný nedostatek...i když na druhou stranu je to souprava za desítku, a chtít po ní aby umněla uplně vše co třicítka je blbost.

Nebojte ďalší upgrade možná vyrieši i tento nedostatok ! Veď od toho je hlavne tá SD karta či nie.. ?
kf

#164 Příspěvek od kf »

To znamená, že když chci dostat ( aktivovat ) model z karty do vysílače, tak pro to musím mít ve vysílači stále nějakou paměť volnou ? A jak dlouho to překopírování a aktivace trvá ?
frontier
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od frontier »

slavoo píše:
frontier píše:
PetrL píše:
frontier píše:

Nebojte ďalší upgrade možná vyrieši i tento nedostatok ! Veď od toho je hlavne tá SD karta či nie.. ?

spíš naopak, ten kdo dělal ten soft si musel dát velkou práci s tím aby to právě T8 neuměla, protože tohle je normální standardní vlastnost kterou umí i levná zařízení za pár stovek!
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“