frontier píše:nevím jak dalece je oficialni ale sehnal jsem verzi 1.2, večer ho tam dám, ještě vyzkouším jinou SD kartu.
No skúšaj...
Pozor na záruku ak to nedostaneš späť v prípade nefunkčnosti !
slavoo píše:frontier píše:nevím jak dalece je oficialni ale sehnal jsem verzi 1.2, večer ho tam dám, ještě vyzkouším jinou SD kartu.
No skúšaj...
Pozor na záruku ak to nedostaneš späť v prípade nefunkčnosti !
PetrL píše:Když se zkoušel modely na kartě poprvé tak mi taky nešly aktivovat, ale chyba byla mezi židlí a vysílačem. Po přečtení manuálu a několika pokusech sem na to přišel.
frontier píše:PetrL píše:Když se zkoušel modely na kartě poprvé tak mi taky nešly aktivovat, ale chyba byla mezi židlí a vysílačem. Po přečtení manuálu a několika pokusech sem na to přišel.
tak to by mě zajímalo kde teda dělám chybu já, protože to fakt nejde, je to podobné menu jako u FX30 a tam žádný problém nemám.
frontier píše:slavoo píše:A čo si tam našiel nového ?
zatím jsem tam nic nehledal, a to co jsem tam potřeboval najít tak ne.
frontier píše:PetrL píše:Ráno na to kouknu a pak se ti ozvu, potřebuju si vzít ten vysílač do ruky a popřemýšlet, kde může být chyba.
díky, budeš hodný
PetrL píše:frontier píše:PetrL píše:Ráno na to kouknu a pak se ti ozvu, potřebuju si vzít ten vysílač do ruky a popřemýšlet, kde může být chyba.
díky, budeš hodný
Takže jsem tu bohužel se špatnou zprávou a tímto se chci omluvit za předešlou mystifikaci, protože samotný manuál upozorňuje na fakt, že model z paměťové karty nelze aktivovat přímo (český manuál to nezmiňuje, ale v originálním to je jako poznámka u textu).
Karta tedy slouží jako uložiště dat a je nutné před použitím model zkopírovat do paměti vysílače.
frontier píše:PetrL píše:frontier píše:PetrL píše:Ráno na to kouknu a pak se ti ozvu, potřebuju si vzít ten vysílač do ruky a popřemýšlet, kde může být chyba.
díky, budeš hodný
Takže jsem tu bohužel se špatnou zprávou a tímto se chci omluvit za předešlou mystifikaci, protože samotný manuál upozorňuje na fakt, že model z paměťové karty nelze aktivovat přímo (český manuál to nezmiňuje, ale v originálním to je jako poznámka u textu).
Karta tedy slouží jako uložiště dat a je nutné před použitím model zkopírovat do paměti vysílače.
Nevadí, pro mě docela dobrá zpráva, špatná ale pro T8FG, protože neumět načíst model s SD karty jako aktivní a ještě všechny časy použití modelů držet na nulách mi příjde jako podstatný nedostatek...i když na druhou stranu je to souprava za desítku, a chtít po ní aby umněla uplně vše co třicítka je blbost.
slavoo píše:frontier píše:PetrL píše:frontier píše:PetrL píše:Ráno na to kouknu a pak se ti ozvu, potřebuju si vzít ten vysílač do ruky a popřemýšlet, kde může být chyba.
díky, budeš hodný
Nevadí, pro mě docela dobrá zpráva, špatná ale pro T8FG, protože neumět načíst model s SD karty jako aktivní a ještě všechny časy použití modelů držet na nulách mi příjde jako podstatný nedostatek...i když na druhou stranu je to souprava za desítku, a chtít po ní aby umněla uplně vše co třicítka je blbost.
Nebojte ďalší upgrade možná vyrieši i tento nedostatok ! Veď od toho je hlavne tá SD karta či nie.. ?