kroxigor píše:Koukal jsem na OpenGL.org a verze 2.0 musí být podporována kartou a ovladačema pokud to výrobce gr. karty nemá pak OpenGL 2.0 nepoběží aspoň tak jsem to pochopil
Hmmm...Tak jsem si naivně myslel, že když si nainstaluji AeroFly Professional Deluxe Patch to Version 1.11.07.09, tak budu mít nejnovější verzi a bude tam třeba pár vychytávek navíc... No nic...Nevíte náhodou někdo, na jakou nejvyšší verzi si tu mojí 1.8.0.9. mohu zaktualizovat? Může to být jakákoliv, která začíná 1.8. ? Jak poznám z názvu patche, jestli mně bude AFPD pak fingovat, či nikoliv? Pokud to někdo víte, tak předem děkuji za radu.
Já to zkoušel a dělal jsem to tak, že jsem si otevrel obrazek s texturou letadla a zkoušel jsem ho ruzne prebarvovat, abych se dozvedel kde je jaka cast. Jsou tam totiz ruzne rozmisteny mista, ktery patri k jednotlivym castem modelu. horni kridlo, spodni, trup, at... Jo a u některych to vlastne nejde. Jenom u stazenych, ktery maji ve slozce samostatne obrazek textury.
Neznáte někdo nějaký free software ve kterém můžu upravovat originální skiny AeroFly Professional Deluxe.A V jakém programu je můžu otevřít?Prosím poraďte.
stahl sem si tuhle hru ale nez si koupim na to ovladac chtel sem to skusit hrat s Game Padem no ale kdyz ho tam nemam aj kdyz ho tam mam tak to otaci samo od sebe nevim cim to je pls poradte
Ahoj chlapi, co se týče problému s Open GL 2.0 a touhle hláškou při startu AFPD, je to tak že ji pokud to hlásí tak to tam opravdu nemáte. Obecně, tento ovladač se vám nainstaluje pokud nainstalujete ovladač pro svoji grafiku od výrobce, JENŽE, dost často se stane, hlavně při přechodu z jedné grafiky na druhou při upgradu, jako se to stalo mě, že se Open GL zblázní a i když máte poslední ovladač nainstalovaný, tak XP o nich neví, pořád to bude hlásit že je nemáte. Ani po 3 měsících laborování a pročítání fór, odinstalaci, ovladačů, čištění registrů a já nevím čeho ještě jsem pořád v bodu nula, takže nelítám, resp lítám ale reál a pěkně mě to kaká ... Pokud by to tohle dělalo ještě někomu a nějak to vyřešil bez reinstalace celého OS, budu rád když to někdo písne sem nebo do SZ. Díky moc. Jinak pro otestování jakou verzi OpenGL váš OS právě používá se používá tento softík: GLInfo 2.0, hledejte na google. Pokud tam máte verzi poskytovatele Microsoft a verzi 1. něco, tak máte stejná problém jako já nebo nemáte ovladače instalované vůbec.
Jinak co vím tak jediný důvod proč někomu AFPD nechodí pod Vistama je to že má aktivované UAC a instaluje to do Program Files, kam pak program nemá práva zapisovat, takže instalovat jako Admin a např do doucumentů nebo do jakékoli jiné složky. NE do PROGRAM FILES !!!!!
U aerofle proffessional de luxe se mi nehlasi ovladac,mam to pouze stazeny z internetu,ostatnim to normalne de,ovladac mam zapojenej ale nikdy mi ho to nenajde,nevite proc? FS one,take stazene z netu,vite nekdo seriovy cisla?
Moc dik za odpovedi.
Tak se přidám se svými zkušenostmi s rozcházením AFPD pod Windows Vista . Instaloval jsem verzi Ultimate, anglickou. Jediný důvod byl už předtím popsané problémy s OpenGL, kdy i přes x krát odinstalované ovladače, vyčištěné registry, nainstalované nejnovější ovladače z webu nvidie a to i těch WHQL, nic z toho nevedlo k vyřešení problému s tím že jsem měl pořád jen microsoft Open GL 1.0.1 ovladač. Ten od nVidie verze 2.0 se prostě nenainstaloval. OK, vyměkl jsem a XP smazal a nainstaloval Visty. Vše ok, všechno chodí jak má, jen UAC je brutálně otravné, i přes to že mám nabušenej stroj se 4 GB ram, nabíhají Visty zoufale pomalu, provoz je pak už jako střela, nasere to. AFPD naběhlo bez jakýchkoli pro blémů, jen jsem ho spustil, ani nebylo potřeba instalovat, měl jsem ho na disku tak jak jsem ho provozoval pod XP. Proč ale píšu, dneska mě napadlo že bych mohl sosnout z webu nVidie poslední verzi ovladačů pro Visty, byla shodou okolností WHQL, tedy MS posvecené a otestované. Samozřejmě se můj původní problém VRATIL !!!!!!! Takže zase jsem byl v situaci že AFPD NEFUNGOVALo, protože se ZASe nainstaloval pvůodní MS ovladač OpenGL 1.0.1 se kterým samozřejmě skoro nic nechodí, protože je HW neakcelerovaný. Chvíli jsem nadával a pak mě napadlo ovladač odinstalovat a nainstalovat znovu. Nepomohlo. OK. Naposledy Odinstalovat vyčistit registy a vlézt do Windows update a necht Visty aby si sosly ovladač pro 8800GT přímo ze stráncek Win Update. Sice naprosto nelogicky po restartu naběhne obraz pouze na TV výstupu a je nutné jej pomalu poslepu přepnout na LCD monitor, ale FUNGUJEEEEEEEEE!!!!!!! Takže NASRAT s posledníma ovladačema i jakýmakoli z webu nVidie, je to SHIT a nechat nainstalovaný ten co máte od výrobvce na CD nebo ten co nabídne Win Update a je pokoj. Verzi Open GL kterou máte nainstalovanou ověříte mnou už jedenkrát zmiňovaným prográmkem GL info 2.0. Pokud je to verze 1.0.1, máte stejný problém jako já a výše je řešení ... Bohužel mě to stálo 2 měsíce zkoušení, protože zatím nikdo, ani v ČR ani v zahraničí mimo reinstalace OS tento problém nevyřešil .... Snad vám to pomůže.