JMalik píše:Jendo (01),
Ty budeš "pacient"?
(bydlíš příliš blízko té zdi v Bohnicích?)
A zevnitř nebo z venku
Jenda
JMalik píše:Jeníčku (01),
já se ti to pokusím zjednodušit.
Futaba (TX) jsou v současnosti nejlepší dostupné produkty té kategorie.
Můžeš si tady kňučet co chceš, odkazovat na Multiplesk, JR, Graupnera...., ale hodně se ti to zjednoduší, když se s tí smíříš.
Aby jsi to nenapadal "provozními zkušenostmi", tak Ti dopředu hlásím , že mám Futabu T12FG, Graupnera MX22 a Multiplesk (ani nedávej příklady dokumentace, vyfotím ti je vedle sebe i s letadly)
JENDA01 píše:JMalik píše:Jeníčku (01),
já se ti to pokusím zjednodušit.
Futaba (TX) jsou v současnosti nejlepší dostupné produkty té kategorie.
Můžeš si tady kňučet co chceš, odkazovat na Multiplesk, JR, Graupnera...., ale hodně se ti to zjednoduší, když se s tí smíříš.
Aby jsi to nenapadal "provozními zkušenostmi", tak Ti dopředu hlásím , že mám Futabu T12FG, Graupnera MX22 a Multiplesk (ani nedávej příklady dokumentace, vyfotím ti je vedle sebe i s letadly)
A co to má společného s mým pisoárem
Možná že- Multiplesk- to nezvládne ale -Multiplex- tu Fujtajblu převálcuje
Jenda
JMalik píše:JENDA01,
vrátil bych ten původní avatar -zabírá to méně místa na ploše- (proč tady nemám já svůj čumák, avatar, galerii modelů, jsem psal. Zdá se mi to méně přehledné.)
Potom zapřemýšlej, jestli budeš víc času trávit v tom útulku před Bohnickou zdí, nebo se odstěhuješ natrvalo za ní.
JENDA01 píše:JMalik píše:JENDA01,
vrátil bych ten původní avatar -zabírá to méně místa na ploše- (proč tady nemám já svůj čumák, avatar, galerii modelů, jsem psal. Zdá se mi to méně přehledné.)
Potom zapřemýšlej, jestli budeš víc času trávit v tom útulku před Bohnickou zdí, nebo se odstěhuješ natrvalo za ní.
Neni nad dobře míněnou radu, kord od odborníka který součastně -obsluhuje -svou genialitou 4 vlákna najednou. Bůh jim žehnej
( Bejt -blázen- je věc jedna bejt- blbec- je věc druhá. Není to totéž.
)
Jenda
AR1 píše:Že vy dva se nakonec shodnete? Jo co se škádlívá.....
JENDA01 píše:AR1 píše:Že vy dva se nakonec shodnete? Jo co se škádlívá.....
Ježiš mariá toho jsem si nevšimnul![]()
Hned s tím budu muset něco na jeho způsob udělat. Jiříku vem si ten kartáček ,postel už máš odestlanou i -řemínky - máš přichystané
![]()
Jenda