Létání táty

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
wisky

#16 Příspěvek od wisky »

Mě táta nejdřív dělal servismana a pak to začal zkoušet řídit, jakž takž to zvládal, ale chyběla mu to "jistota" čím má "pákovat" , chvíli lítal ok, jen jsem se začal věnovat něčemu jinému tak: "na tu máš udělej mi stím něco" už se sypal většinou ve šturcce dolů. Pak šel párkrát s námil na svah kombatit jako divák a pak jsem mu koupil a postavil kombata. Přece jenom samokřídlo je trošku divočejší než Tracyna, pravá levá nahoru dolu a byl pod kopcem někilikráte se pořádně prošel. Za dvě neděle na svahu s kombatem se naučil solidně lítat, takže od té doby už lítá sám bez mé asistence. Já jen obstarávám zálety nových strojů na to si ještě netroufá.
georg
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od georg »

Já taky, takta dělá servismana, šikovnej byl vždycky, ted mu dávám dohromady EG. Tak se uvidí, mám nakoupenou veškerou elektroniku, tak jestli to výde tak sand příští výkend bude lítat.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
wh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od wh »

tak já slovíčko za táty,ok? :lol:
když jsem byl kluk tak jsem na tohodle krásnýho koníčka nedosáhl,protože naši nikdy neměli moc peněz....doba holt byla taková.
Dneska jsem se k tomu dostal přes svýho ..náctiletýho synka Adama,chytlo mě to taky a pár rozumů jsem od něj taky pobral,dneska se spíš doplňujeme, a jsem rád že to tak je.
Máme každý svoje stroje a lítáme to na jeden vysílač(jeden nabíjí , druhý lítá)..já teď mimo jiný laškuju s heli..
:roll:
Takže páni kluci,mějte s náma trpělivost,vlastně jsme na tom úplně stejně jako vy,jen jsme zůstali klukama dýl :P
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Hoki »

Já doma neměl koho učit, naopak - já se měl co učit od ostatních členů rodiny. Táta dělal vláčky, máma lítala účka, děda stavěl historické plachetnice, bratranec a švára lítali větroně a strýc závodně dělal účka, pak lodě a nyní rekreačně dělá do akrobatů.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od blesk »

Hoki píše:Já doma neměl koho učit, naopak - já se měl co učit od ostatních členů rodiny. Táta dělal vláčky, máma lítala účka, děda stavěl historické plachetnice, bratranec a švára lítali větroně a strýc závodně dělal účka, pak lodě a nyní rekreačně dělá do akrobatů.

takže modelaří celá rodina :D

už to vidím... nedělní modelářské dýchánky... :D :lol: :D
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Hoki »

blesk píše:
Hoki píše:Já doma neměl koho učit, naopak - já se měl co učit od ostatních členů rodiny. Táta dělal vláčky, máma lítala účka, děda stavěl historické plachetnice, bratranec a švára lítali větroně a strýc závodně dělal účka, pak lodě a nyní rekreačně dělá do akrobatů.

takže modelaří celá rodina :D

už to vidím... nedělní modelářské dýchánky... :D :lol: :D

Bejvávalo. Copak by se mohla máma v 62rocích točit dokola s účkem? Děda a táta už nejsou, švára řídí skutečné vrtulníky, bratranec přešel na horolezectví. Takže zůstal u modelařiny jen strýc a ten je 300km daleko. 8)
Peter1207

#22 Příspěvek od Peter1207 »

No ja som zas v nasej rodinke ako modelar sam...este moj ujo ale toho ked vydim na oblohe raz za rok tak aj to je vela...nema odvahu a cielavedomost...
No a co sa tatka tyka, tak tomu som hned strcil do ruky radio a hodil ero...predtym asi 5 minutovy vyklad co sa ktorou packou roby...po hodeni bol asi 30 sekund vo vzduchu a potom to slo k zemy ako kamen...ale bola vysoka trava a ero z polystyrenu tak to zije...no a po par takychto pokusoch to vzdal ze on na to neni....:((( Hold smula:(
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od G0tik »

ja som sa snazil presvedcit otca aby si vyskusal lietanie, ale on nikdy nema cas :( (sem-tam daco zasponzoruje :D ) ale aspon ze lietam ja a brat :D
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“