Létání táty
Mě táta nejdřív dělal servismana a pak to začal zkoušet řídit, jakž takž to zvládal, ale chyběla mu to "jistota" čím má "pákovat" , chvíli lítal ok, jen jsem se začal věnovat něčemu jinému tak: "na tu máš udělej mi stím něco" už se sypal většinou ve šturcce dolů. Pak šel párkrát s námil na svah kombatit jako divák a pak jsem mu koupil a postavil kombata. Přece jenom samokřídlo je trošku divočejší než Tracyna, pravá levá nahoru dolu a byl pod kopcem někilikráte se pořádně prošel. Za dvě neděle na svahu s kombatem se naučil solidně lítat, takže od té doby už lítá sám bez mé asistence. Já jen obstarávám zálety nových strojů na to si ještě netroufá.
- wh
- Kontaktovat uživatele:
tak já slovíčko za táty,ok?
když jsem byl kluk tak jsem na tohodle krásnýho koníčka nedosáhl,protože naši nikdy neměli moc peněz....doba holt byla taková.
Dneska jsem se k tomu dostal přes svýho ..náctiletýho synka Adama,chytlo mě to taky a pár rozumů jsem od něj taky pobral,dneska se spíš doplňujeme, a jsem rád že to tak je.
Máme každý svoje stroje a lítáme to na jeden vysílač(jeden nabíjí , druhý lítá)..já teď mimo jiný laškuju s heli..
Takže páni kluci,mějte s náma trpělivost,vlastně jsme na tom úplně stejně jako vy,jen jsme zůstali klukama dýl
když jsem byl kluk tak jsem na tohodle krásnýho koníčka nedosáhl,protože naši nikdy neměli moc peněz....doba holt byla taková.
Dneska jsem se k tomu dostal přes svýho ..náctiletýho synka Adama,chytlo mě to taky a pár rozumů jsem od něj taky pobral,dneska se spíš doplňujeme, a jsem rád že to tak je.
Máme každý svoje stroje a lítáme to na jeden vysílač(jeden nabíjí , druhý lítá)..já teď mimo jiný laškuju s heli..
Takže páni kluci,mějte s náma trpělivost,vlastně jsme na tom úplně stejně jako vy,jen jsme zůstali klukama dýl
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
Hoki píše:Já doma neměl koho učit, naopak - já se měl co učit od ostatních členů rodiny. Táta dělal vláčky, máma lítala účka, děda stavěl historické plachetnice, bratranec a švára lítali větroně a strýc závodně dělal účka, pak lodě a nyní rekreačně dělá do akrobatů.
takže modelaří celá rodina
už to vidím... nedělní modelářské dýchánky...
blesk píše:Hoki píše:Já doma neměl koho učit, naopak - já se měl co učit od ostatních členů rodiny. Táta dělal vláčky, máma lítala účka, děda stavěl historické plachetnice, bratranec a švára lítali větroně a strýc závodně dělal účka, pak lodě a nyní rekreačně dělá do akrobatů.
takže modelaří celá rodina![]()
už to vidím... nedělní modelářské dýchánky...![]()
![]()
Bejvávalo. Copak by se mohla máma v 62rocích točit dokola s účkem? Děda a táta už nejsou, švára řídí skutečné vrtulníky, bratranec přešel na horolezectví. Takže zůstal u modelařiny jen strýc a ten je 300km daleko.
No ja som zas v nasej rodinke ako modelar sam...este moj ujo ale toho ked vydim na oblohe raz za rok tak aj to je vela...nema odvahu a cielavedomost...
No a co sa tatka tyka, tak tomu som hned strcil do ruky radio a hodil ero...predtym asi 5 minutovy vyklad co sa ktorou packou roby...po hodeni bol asi 30 sekund vo vzduchu a potom to slo k zemy ako kamen...ale bola vysoka trava a ero z polystyrenu tak to zije...no a po par takychto pokusoch to vzdal ze on na to neni....
(( Hold smula:(
No a co sa tatka tyka, tak tomu som hned strcil do ruky radio a hodil ero...predtym asi 5 minutovy vyklad co sa ktorou packou roby...po hodeni bol asi 30 sekund vo vzduchu a potom to slo k zemy ako kamen...ale bola vysoka trava a ero z polystyrenu tak to zije...no a po par takychto pokusoch to vzdal ze on na to neni....