Pojistky L konce táhla 0,6 - 1,5mm
Re: Pojistky L konce táhla 0,6 - 1,5mm
Nedávno jsem použil jiné pojistky, ale ty od jyrry se mi jeví jako mnohem příjemnější na aplikaci.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Pojistka s pojistkou. Jo, tak když budou dobře vytištěné, tak nejspíš přežijou i na vibrátoru
Ale na drátě 0,6 nebo 0,8mm budou dost převeliké...
Ale na drátě 0,6 nebo 0,8mm budou dost převeliké...
jyrry.webnode.cz
Když jsou zde alternativy,tak mám další
.Před x lety jsem to vyřešil takhle..,model má dost nalétáno a zatím jsem na to nemusel sáhnout,samozřejmě jeho pohon taktéž není elektro,(zase vibrátor
)
Pojistka je z "vybrabčeného" nýtu do kleští...
Pojistka je z "vybrabčeného" nýtu do kleští...
Kdyz mam paky na sroubky, tak delam spolehlive Z-tko. Když na pevno zalepenou paku, tak kuláč od Mp jet. Jako některé vytvory kolegu modelaru jsou fascinujici.
Když to jde, "Z" taky udělám.
Příště si pána vezmu na radu
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:Když to jde, "Z" taky udělám.
Přesně tak !
Když už jsme u toho, tak "Z" na obou stranách jednoho táhla v trupu je pěkná ptákovina.
Zničený drát. V případě opravy přeraženého trupu je to konečná.
To řeším dvěma kusy se "Z" s tím že se překrývají tam, kde je místo. Buď u kormidla, nebo u serva. Tam se táhla překrývají cca. o 2 cm. Na nich je pak zasmrštěná tenká smršťovačka, z obou stran zakápnutá řídkou vteřinovkou.
Drží to skvěle, v případě potřeby se seřízne, táhlo se tak rozpojí a znovu spojí v novém trupu.
Zničený drát. V případě opravy přeraženého trupu je to konečná.
To řeším dvěma kusy se "Z" s tím že se překrývají tam, kde je místo. Buď u kormidla, nebo u serva. Tam se táhla překrývají cca. o 2 cm. Na nich je pak zasmrštěná tenká smršťovačka, z obou stran zakápnutá řídkou vteřinovkou.
Drží to skvěle, v případě potřeby se seřízne, táhlo se tak rozpojí a znovu spojí v novém trupu.
ad "dvojité Z" - na větší průměry drátu tam jde dát třeba lustrsvorka, nebo (pro ještě větší pocit sucha a bezpečí) omotat drátkem a zapájet.
Ještě k tomu jednoduchému "L" - umím to zajistit ještě čuňáčtěji (samozřejmě na vhodných malých modelech, aby to zase někdo nepotřeboval napadnout
):
Ještě k tomu jednoduchému "L" - umím to zajistit ještě čuňáčtěji (samozřejmě na vhodných malých modelech, aby to zase někdo nepotřeboval napadnout
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:ad "dvojité Z" - na větší průměry drátu tam jde dát třeba lustrsvorka, nebo (pro ještě větší pocit sucha a bezpečí) omotat drátkem a zapájet.
Ještě k tomu jednoduchému "L" - umím to zajistit ještě čuňáčtěji (samozřejmě na vhodných malých modelech, aby to zase někdo nepotřeboval napadnout):
To je praktický a funkční,mě se to líbí