Házedlo - Vosa od IGRY
Pravidla fóra
Pro modely do 250g.
Pro modely do 250g.
Re: Házedlo - Vosa od IGRY
guchar: A nebude blbé na výstavě leteckých modelů vyrábět lodičky?
-
HONZIK 22
littlebull píše:Ne, já si nic nemyslím, nemůžu tušit, že provozujete kroužek zadarmo. Vedu kroužky od roku 85´ a stále se mám co učit.
Tak jeste jednou . Podle toho co si lze přečísť. Ma to byt prezentace kroužkú, pro deti ze zakladky a to vhodnym letadylkem podobnym VOSE . V techto krouzcich je 3Dtisk , laser , a snad 9 klucinu od letecke modelariny.
Je sice pekne , ze vedeš od 85 ,ale to ti nebrani si přečíst alespoň co KIWIRA pise.
Prezentace tech lidicek z Asterixu neznamena koupit stavebnice od pana Hiesboka,ale neco vytisknout ,vyrezat k okamzitemu sestaveni pokud mozno bez lepeni .
Asi by nebyl problém i něco vlastního vymyslet, třeba něco podobného https://cakovicky-orel.rajce.idnes.cz/C ... 1467219530. K sehnání jsou i jednoduché stavebnice - https://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=45736.
Je mi divné, že organizátor - centrum Asterix, hodlá něco pořádat, ale nechce na to uvolnit prostředky. Kolega pořádá rake (asi) podobnou akci pro veřejnost, na akci je třeba se přihlásit a je rám něco jako vstupné. Z toho se bude financovat materiál.
Je mi divné, že organizátor - centrum Asterix, hodlá něco pořádat, ale nechce na to uvolnit prostředky. Kolega pořádá rake (asi) podobnou akci pro veřejnost, na akci je třeba se přihlásit a je rám něco jako vstupné. Z toho se bude financovat materiál.
Hitec Aurora 9X
-
HONZIK 22
Tech krouzku je tam mnoho. A prispevek za rok ,no......
https://www.asterix-havirov.cz/krouzky
https://www.asterix-havirov.cz/krouzky
Tak to se nedivím, že nemají na nic prachy. A celkem by mě i zajímalo, co za takovou částku zvládnou pro kluky pořídit. Půlroční poplatek u nás je vyšší, než v Havířově roční.
Hitec Aurora 9X
-
Bildy
DAF píše:Tak to se nedivím, že nemají na nic prachy. A celkem by mě i zajímalo, co za takovou částku zvládnou pro kluky pořídit. Půlroční poplatek u nás je vyšší, než v Havířově roční.
...hlavně jsou to ale nesrovnatelné lokality. Průměrnej plat je v severní asii trochu jinej než ve "velkým městě"
-
HONZIK 22
Ja ti dam Asii.
..Průměrnej plat je v severní asii trochu jinej než ve "velkým městě"
..Průměrnej plat je v severní asii trochu jinej než ve "velkým městě"
Naposledy upravil(a) HONZIK 22 dne pon 10.04.2023 10:37, celkem upraveno 1 x.
Nechtěl bych, aby to vypadalo, že se vytahuju, spíše jsem byl z jejich možností zděšen. Je mi jasné, že Prágl a Havířov jsou ekonomicky jiné oblasti. Aspoň tady u nás mám určitý rozpočet na materiál - stavebnice, lepidla a laky, materiál na modely podle plánu (vnitřnosti na RC si pořizují mimo), drobné nářadí (ale speciální - hoblík, bruska apod., ale také nože - u těch chci mít přehled kdo s nimi zrovna pracuje a že to umí, aby nedošlo ke zbytečnému úrazu) a ještě zbyde na odměny na soutěže (jednoduché stavebnice). Za 15 stovek bych toho moc nepořídil. Asi bych musel vytvořit nějaká data a musel bych to doma nechat hlodat. Programy na přípravu dat nemám a logicky je tedy neovládám a v druhém kroku, ergo kladívko z toho vyplývá, že nemám ani laser, ani frézku. Ještě poznámku k financím, Magoš, jakožto vrchní zřizovatel DéDéeMek, jejich činnost ještě určitým způsobem dotuje (podrobnosti nevím).
Hitec Aurora 9X
-
HONZIK 22
Vidis a oni jsou sikulove . Ty krouzky jsou ocividne provazane.
Tedy nevim ,snad jen tusim.
Jedni jsou od dreva ,druzi pomohou snad s daty.
Kazdopadne ,,Skola s hrou,,
Tedy nevim ,snad jen tusim.
Jedni jsou od dreva ,druzi pomohou snad s daty.
Kazdopadne ,,Skola s hrou,,
DAF: Taky chodím do toho kroužku, jenže já jsem dospělý a pracuju, tak peníze neřeším. Ale myslím si, že částka už je i tak na hraně a za mnohem vyšší peníze by tam nikdo nechodil. Ale to je jen můj názor. Možná ještě tak 2000 za rok, ale více asi ne. Už tak vidím že některé kluky to baví, ale jsou tam i takoví, kteří tam chodí spíše z donucení. A když by stál kroužek třeba 4000 a více za rok? No nevím.
Více musí napsat p. Kiwira, zase tak do toho nevidím.
Více musí napsat p. Kiwira, zase tak do toho nevidím.
Pojďme diskuzi přenést někam jinam, přesněji kam patří - třeba "Bylo Pinto, jsou kroužky ".
Hitec Aurora 9X
-
HONZIK 22
Jsem pro. Snad uz je cely problem probran.
varok píše:DAF: ... Možná ještě tak 2000 za rok, ale více asi ne. Už tak vidím že některé kluky to baví, ale jsou tam i takoví, kteří tam chodí spíše z donucení. A když by stál kroužek třeba 4000 a více za rok? No nevím.....
Je to taky o tom, nakolik lze téma udělat pro děti atraktivní. Tady na základní škole funguje kroužek RoboLega, kde děti staví modely z Lega ovládané počítačem a programované z tabletu. Cena za pololetí je 5000 a zájemců je víc, než míst.
Odesláno z mého M2101K9C a podpis odstraním
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Jiri píše:Je to taky o tom, nakolik lze téma udělat pro děti atraktivní. Tady na základní škole funguje kroužek RoboLega, kde děti staví modely z Lega ovládané počítačem a programované z tabletu. Cena za pololetí je 5000 a zájemců je víc, než míst.
Debata ohledně financování a programech kroužků se přesunula sem viewtopic.php?f=11&t=92295&start=60.
Hitec Aurora 9X
-
HONZIK 22
Jo a autor dotazu na VOSU z uvodniho prispevku, je zaneprazdneny . Jen cerime vodu.