ZIPP píše:Létám s Gamou 2100 už 4 roky a jenom mohu potvrdit to co napsal Vlad48 a JoskaPilot. Teď vyzkouším variantu zvednutí křidélek o cca 2 mm abych vytvořil něco jako " negativy". Snad to bude stabilnější. Létání s ní je neustálý boj. A při vysunutí velkých klapek na přistání je to neustálý boj o přežití...a to mám namixované i s výškovým kormidlem. Po delší přestávce ( 1 měsíc) se éro pokaždé chová úplně jinak ( stále negativně). A to ho skladuji ve stálé teplotě a vlhkosti tak vůbec netuším proč by se mělo nějak zkroutit, když při kontrole je vše souměrné. Každopádně pro začátečníka nedoporučuji. Jo a mám tu variantu s lyžinou a zajištění křídel sponami.
Nebo mám model fabricky odfláknutý, protože se vyráběl v pátek odpoledne, kdy se každý už vidí na chalupě...
to je zvlastne, tiez som pisal ze som to musel upravovat a posuvat bateriu dopredu, zvysovat rozsah vyskovky, ale teraz je to najpohodovejsie lietadlo z deviatich co mame, je pravda ze pred tym to neslo ani do vzduchu (koli vyskovke)