Michal Matějka píše:Když mám tedy od JETI DPS 40 tak není vhodný ho použít na zapalování a RC ovládání?
Na zálování bych měl dát ten SP06 opto?
S DPS 40 nemám žádnou zkušenost. Co je zálování netuším.
Michal Matějka píše:Když mám tedy od JETI DPS 40 tak není vhodný ho použít na zapalování a RC ovládání?
Na zálování bych měl dát ten SP06 opto?
Vita_1 píše:S potencialem to nema nic spolecnyho. U neopto pouze hrozi prenos ruseni po kabelech. Z neopto se opto udelat neda, protoze v nem proste ten optoclen neni. Jedina moznost by byla, optoclen do privodnich kabelu dat, ale vyzadovalo by to i upravu napajeni a to je zbytecne slozity.
Vita_1 píše: Toto udela oproclen, ktery musi byt soucasti spinace. Ten musi v optospinaci byt bud jako samostatna soucastka, nebo integrovany v nejake jine. Takkze nejake prerusovani spoju a prepajeni nepomuze.
Nemám nic proti tomu, že to tak v pohodě provozuješ. Ale je to s konkrétními prvky (zapalování, přijímač, zdroje) s konkrétním uspořádáním v konkrétním modelu. Neodvážil bych se to zobecňovat a tím méně radit ostatním.Celeron píše:ale pro mensi modely po dukladnem odzkouseni lze pouzit i neopto. (Mam odzkousene nekolika roky provozu v modelu)
JardaRůžička píše:Nemám nic proti tomu, že to tak v pohodě provozuješ. Ale je to s konkrétními prvky (zapalování, přijímač, zdroje) s konkrétním uspořádáním v konkrétním modelu. Neodvážil bych se to zobecňovat a tím méně radit ostatním.
Celeron píše: ... Zavolej do Avanti panu Krásenskýmu, radil mě co se dá v neopto šmiknout aby z toho bylo opto. ...