rada s podkladem pod bazen
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: rada s podkladem pod bazen
Já jsem pod čtyřmetrový bazén s nafukovacím límcem použil obyčejný polystyren, tuším 5cm, co mi zbyl ze stavby. Slepil jsem ho páskou, aby se desky nerozlezly při umisťování bazénu. Bylo to laciné a plně funkční.
Mirek
Osobně ty "džbány" s nafukovacím límcem nemám rád. Stačí málo a límec má díru, je "hejbací" a nikdy nám dlouho nevydržel. Ten s trubkovou konstrukcí (viz zadání, ale o metr menší) zatím bez problémů drží.
Hitec Aurora 9X
Džbán jsem měl pět let a drží pořád. Protože mě ale nebavilo v něm lézt po kolenou, tak jsem si koupil ten trubkový.
Mirek
No jeste premyslim kdyz mam ty packy od te konstrukce, co pod ne ? Ty polystyren urcite promacknou
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R