rada s podkladem pod bazen

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
sabre

Re: rada s podkladem pod bazen

#16 Příspěvek od sabre »

Já jsem pod čtyřmetrový bazén s nafukovacím límcem použil obyčejný polystyren, tuším 5cm, co mi zbyl ze stavby. Slepil jsem ho páskou, aby se desky nerozlezly při umisťování bazénu. Bylo to laciné a plně funkční.
Mirek
DAF
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od DAF »

Osobně ty "džbány" s nafukovacím límcem nemám rád. Stačí málo a límec má díru, je "hejbací" a nikdy nám dlouho nevydržel. Ten s trubkovou konstrukcí (viz zadání, ale o metr menší) zatím bez problémů drží.
Hitec Aurora 9X
sabre

#18 Příspěvek od sabre »

Džbán jsem měl pět let a drží pořád. Protože mě ale nebavilo v něm lézt po kolenou, tak jsem si koupil ten trubkový.
Mirek
tomas1987

#19 Příspěvek od tomas1987 »

No jeste premyslim kdyz mam ty packy od te konstrukce, co pod ne ? Ty polystyren urcite promacknou
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“