Dělám si seznam toho, co bude potřeba v dohledné době, jedná se předevsím o lepidla a zmíněné pilky na řezání. Řezných nástrojů mám doma dost. Ten fígl s pečícím papírem sem viděl, to je paráda. Brusná prkýnka si vytvořím z toho, co dům dá. Počítám i s nějakými "udělátky", která budu ale zřejmě vytvářet až v průběhu stavby. Největší respek mám zatím s potahování již hotového modelu, ale to je zatím hodně daleko
Dnes jsem na šel na YT tohle video
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HSoTw-jNvcY[/youtube]
Borec na etapy staví přesně stejného Pipera, takže se budu v průběhu stavby inspirovat
Napadá mě ještě jeden dotaz, ale ten je úplně mimo téma. Vždy jsem krmil přijímač ze stejné aku, jako regl. Jak se to řeší když bych rád na elektroniku (serva, přijímač, osvětlení) měl jednu baterku, a samotný regl bych krmil baterkou jinou? Tomuto řešenní jsem se vždy v bublinách vyhýbal, bylo to zbytečné...
Vzhledem k velikosti a váze modelu mě trochu trápí i těžiště, v podstatě váha samotná. Jde mi o to aby to elektroeverze utáhla, rozpětí 2 metry už přece jen něco vážit bude, ale na to ještě čas..