Nákupy v USA
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Nákupy v USA
Důležitá věc je také, aby na faktuře nebyla doprava zdarma. Pokud tam je doprava zdarma, tak si celnice dopočítá dopravu dle tarifu a vše se může následně prodražit.
Trochu OT, já už v USA nakupuju delší dobu a vždycky všechno v pohodě, až teď se mi stalo že mi balík leží v Erlanger (překladiště Pitney Bowes) už asi 15 dnů bez hnutí, nevím co dělaj. 
Jeti DC-16
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
- JanRumisek
Když už se tu řeší nákup v USA , tak dávám odkaz na video ohledně nákupu v USA. Třeba to někomu pomůže. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wMsWogj7524[/youtube]
Aurora9, T-rex 500 CF, T-rex 250 pro dfc, Walkera V200D01, vznášedlo, Beta 1400