Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
mik.plechacek píše:A jak ty super drahe baterie vydrží? -jdou nabijet rychle -daj hafo A ale např 4články nahradí kolikátku lipol?(Mah) když to je 2300mah tak je to kapacita stejna jak u lipol nebo se doba letu prodlužuje? jestli ne tak mi jsou k hovnu potřebuji 5000mah tak nevim co je to za zázrak
Ano je to tak. Opravdu jdou nabit rychle a opravdu daj hafo amper. Jeste jedna zajimavost, pri prechodu na A123 se i znacne zvetsi odber a vykon, protoze clanky jsou velmi tvrdy. Litam s nima od brzkyho jara a je to fakt parada. Porad stejna kondice. Mechanicky odolny. Na zemi sosam na plnej knedlik 70 A. Diky tomu mi prijdou i levny.
no ja pravě nevim co pořídit mam dva střídáky a dvě dmychadla po třiceťi
A ,tak koumu levnější a kvalitnější bat.---do F18
Neodhadnete kolik clánku bych k tomu potřeboval?(li-fe)
mik.plechacek píše:no ja pravě nevim co pořídit mam dva střídáky a dvě dmychadla po třiceťi A ,tak koumu levnější a kvalitnější bat.---do F18 Neodhadnete kolik clánku bych k tomu potřeboval?(li-fe)
mik.plechacek píše:tak jsem četl článek o A123 a vybíjecí proud je 30A aby vydrželi tk to tam píše -jsou to sračky
Hele, ty jsi teda provokatér Myslím že pokud Ti nevadí trošku vyšší hmotnost tak pro vysoké proudy jsou LiFe nejvýhodnější kup. Ale klidně si nakup LiPol, pokud máš pocit že to vyjde levněji...
Oproti Li-FE se lipol nevyplatí. A123 mi vychází cenově velice dobře. Dneskja jsem kupoval tříčlánek PolyQest 1800mAh 20C za 1599Kč. Pokud teda v Satrii stojí opravdu článek 399Kč jak psal LV, tak dáš čtyřčlánek A123, budeš mít velkou proudovou zatížitelnost a navíc budeš mít kapacitu 2300mAh. A za A123 zaplatíš 1596Kč - Takže teď mi řekni co je levnější? U lipolek mi vychází jeden článek na 533Kč!
Kdybych teď nemusel kupovat nabíječkupro life, kdyby to uměl nabít shark 10, tak beru Li-FE.
mik.plechacek píše:ahoj to není provokace jen malinko zmatek článek je někde pod zdejším odkazem A123-ve foru a čtyři články to je dost málo ja chci let aspoň dvacet min
Vidím, že máš v elektrike riadny hokej. Od počtu článkov nezávisí dĺžka letu, ale od spotreby motora a kapacity článkov.
A lietať 20 min. na motor a ešte dmychadlo je riadny adrenalín. Letu zdar. Myslím, že aj dobrý piloti Jetov lietajú tak do 8 minút