jyrry píše:Až u tohohle textu jsem si uvědomil že to je bez nabodeníček![]()
Do té doby jsem to prostě četl... no normálně![]()
Je to něco podobného jako když slyším slovenčinu; prostě poslouchám, (většinou) i rozumím.
Mám to taky tak. Jen jestli to ale už není jenom známka toho, jak moc stárneme. Něco jako že pamatujeme Šemíka, když byl ještě hříbě
Jinak musím říct, že už dlouho nežiju v ČR, s výjimkou stolního PC u domácí "základny" nemám nikde klávesnici s diakritikou, přesto mi nedělá problém diakritiku používat, a to dokonce ani na chytrém telefonu. Ta diakritika prostě k českému jazyku patří, tak ji tam holt používám. Tak to má IMHO být.
Jsme už dost OT, jenomže k samotnému tématu vlákna již asi není co dodat. Zakladatel vlákna není ani zdaleka první, kdo se snaží toto téma nastolit. Jak již uvedl JosefSvejk, objevuje se to tu furt dokola. A řešení je stále stejné - totiž žádné. Ale to je prostě věc, kterou musíme akceptovat, protože to patří do podmínek stanovených provozovatelem tohoto diskuzního fóra. Diskuse na toto téma je ve své podstatě zbytečná. Tím ovšem nijak nehodlám popírat fakt, že i když to člověk plně akceptuje, tak ho to i nadále se...štve, to se snad může, ne?