Přepravní bedna a plynové vzpěry.

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
Jara11

Re: Přepravní bedna a plynové vzpěry.

#16 Příspěvek od Jara11 »

pepin píše:

tu fotku jsi měl dát do prvního příspěvku :lol:

ty napíšeš střešní box--ale nakonec z toho vyplyne že ho neotevíráš z boku, ale na délku , pak jsou nábytkové pélynáky samozřejmě nesmysl.

ohledně těch mechanických--táta je měl kdysi na staré oktávce kombi, stejný princip mám u víka na karavanu--když se dostaneš do fáze, že jeden přepne a druhý ne, tak s tim pak klátíš pul dne, než zjistíš na kterym to drží a který to pouští a snažíš se to překroutit, aby přeskočil jen jeden a zase spolu šli stejně--občas je to o nervy :lol:

ty ufouknutelné--dofouknutelné plynáky mi přijdou ideální.

O střešním boxu nešla řeč : Marně se pokouším dopátrat výpočet plynových vzpěr na zvedání víka boxu na era.

V dalším příspěvku uvádím, že nejde o střešní box - tak nevím.

No ale nic se neděje - podél otvírané by byla brnkačka.
Ale k věci, trošku mám strach aby při zavření (stlačení) nebyla příliš velká síla a nevylezlo to bokem a nebo to nedeformovalo celou bednu. Přece jen vyztužit to moc nejde, aby to bylo stěhovatelný (váha)
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Jara11

#17 Příspěvek od Jara11 »

Ještě novej poznatek. Narval jsem do strany k pantům osobní váhu (pak nešla ven) a podepřel to klackem proti víku cca 45cm od spodního rohu u pantů a váha ukázala 11kg. Asi to určitě není přesný uložení, ale jako cca odhad by to mohlo stačit. Když budou dvě tak něco okolo 5kg na jednu.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
zdzd

#18 Příspěvek od zdzd »

A není jednodušší ten dekl zvážit a pak podle místa zavěšení pák spočítat sílu? Trojčlenka se vyučuje na prvním stupni základky, ne?
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jozefbb »

http://www.plynovevzpery.eu/index.html

Odoslané z ASUS_Z00AD a podpis odstránim
Odpovědět

Zpět na „Dílna“