Alarm z číny, nebo něco kolem 3k

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pavel1tu

Re: Alarm z číny, nebo něco kolem 3k

#16 Příspěvek od pavel1tu »

Tak asi koupím tohle, nemá to sice RDIF, ale jde dokoupit sice ext. klávesnice ale existuje. + má to kameru, což jsem časem chtěl

Čidla nechci, ty mám drátové ze 4 zon do jednoho drátu, tak uvidíme, napsal jsem mu jestli to má metalický vstup.

Děkuji Všem za názory, pokud bude zájem, napíši pak své zkušenosti
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od RCStudio »

Kdyz vezmu moznosti datoveho spoje.
Silnoproud
2,4Ghz nebo 5GHz od lokalniho poskytovatele
Telefoni linka
Kabelova televize
GSM
Optika

Mimochode sofistikované systemy maji detekci ruseni na bezdratovem protokolu uzivanem na pripojeni cidel a periferií.

Tzn pri detekci takoveho ruseni uz vetsinou stihnou rozeslat data na pult a smsky. Pak volaji.

Neni snadne zarusit gsm kdyz vlastne nevite kde je ustredna a pri naznaku rusen komunikačního protokolu uz je většinou pozde.

Musime si take polozit otazku kdo je ten kdo se bude snazit dostat dovnitr.
Pokud to bude cileny utok bude vybaveni sofistikovanejsi ale bude to tak kvuli televizi a pc? Vetsinou jsou to smazky co potrebuji na fet a je jim to jedno.
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RCStudio »

pavel1tu píše:Tak asi koupím tohle, nemá to sice RDIF, ale jde dokoupit sice ext. klávesnice ale existuje. + má to kameru, což jsem časem chtěl

Čidla nechci, ty mám drátové ze 4 zon do jednoho drátu, tak uvidíme, napsal jsem mu jestli to má metalický vstup.

Děkuji Všem za názory, pokud bude zájem, napíši pak své zkušenosti

Zkus treba Flajzar, bude to podobna kategorie ale alespon se budes bavit s nekym od nas.
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
pavel1tu

#19 Příspěvek od pavel1tu »

No na rovinu, nemám moc peněz, a chci i kameru.

Mám to proti cigánům, ne že bych byl rasista.

Externí čidlo bych chtěl možná do sklepa(pokud dosáhne), ale kola mám na 2 chemických kotvách přivázaný řetězem s okem materíál 8mm v kevralovým rukávu :-) , tak asi zbytečné, poslední 4 krádeže ve sklepě to obstálo a kriminálka si to fotila jako raritu - vyrobeno kamarádem na zakázku.

Dost se tu krade a já chci mít info když na celý týden odjíždím - a neteře mi sem couraj jak chtěj.

Frejzlaroj napíšu, ale když jsem to sečetl, vždy se s kamerou dostanu vysoko nad 10k - mimo mé možnosti
Trutnov, X9D+
Šohaj(stavím)
sojka

#20 Příspěvek od sojka »

Děkuji Všem za názory, pokud bude zájem, napíši pak své zkušenosti[/quote]

nebo
http://www.aliexpress.com/item/2-4G-WiF ... 06400.html
pavel1tu

#21 Příspěvek od pavel1tu »

sojka píše:Děkuji Všem za názory, pokud bude zájem, napíši pak své zkušenosti

nebo
http://www.aliexpress.com/item/2-4G-WiF ... 06400.html

Ano, ale snížili jsme nároky na 4 drátové okruhy, max. 2 bezdrátové čidla (žere to baterky) a čidlo nebo klávesnici s RDIF klíčenkou.

Dostanu se na 3000Kč a snad to bude funkční.

kameru čekáme na nový model Xiaomi Yi má být vylepšená proti té poslední a už ta mne za 1000Kč nadchla.
Trutnov, X9D+
Šohaj(stavím)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“