"Výšplech" na inzerát

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
strycArtus
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od strycArtus »

arda1 píše:O co? Asi poslední zbytky iluzí o modelářích-a to někdy bolí víc než kdybych přišel o deset litrů :cry: :cry: :cry: Podle mě tohle dělaj nějací čuráčci co se tím asi baví-kdybych toho zmetka dostal do ruky po svých by neodešel-mám titanový fofr klacky :lol: :lol: :lol: .Zajímavý je , že to jsou vše zatím autíčkáři(nebo ti co se za ně vydávaj)-že by pouze náhoda? :wink:

Ano existují určité skupiny v komunitě modelářů, stejně tak jako v komunitách jiných, ale neměl by se jimi nechat nas***, prostě se jim vyhýbej, nejsou to modeláři v pravém slova smyslu, takže neztrácej ani poslední zbytky iluzí o modelářích.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od arda1 »

Takže synek dělá mrtvýho brouka- nereaguje ani na mail ani na SMS-uvolňuji tedy majly z kterých psal--neznáte ty adresy někdo? N.2@seznam.cz(NEON2) a nebo EWIK16@seznam.cz :wink:
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od arda1 »

Takže kdyby jste mu mohli něco pěknýho napsat na číslo 604581420-- teď jsem mu volal a spustil na něj a prvně se vymlouval že to tak bylo(pošta) a pak že to vyměnil.Je to parchant.
ICQ 638556901
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“