Jediný háček, že posílají po 100 m a mne by stačilo 30. Kdyby se našel někdo, kdo by se se mnou rozdělil třeba na třetiny budu rád. Bydlím Exit 104 D1 Větrný Jeníkov, takže z okolí Jihlavy, Humpolce, Havl. Brodu.
Jaký gumicuk
-
hashpi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký gumicuk
Tak tohle gumolano vypadá fakt skvěle pokud má opravdu průtažnost 170% a cena necelých 20,- s dph za m.
Jediný háček, že posílají po 100 m a mne by stačilo 30. Kdyby se našel někdo, kdo by se se mnou rozdělil třeba na třetiny budu rád. Bydlím Exit 104 D1 Větrný Jeníkov, takže z okolí Jihlavy, Humpolce, Havl. Brodu.
hashpi píše:..., třeba mám ten svůj taky od tebe ...
Tento určitě ne, měl jsem gumy s černým opředením, jen za začátku byly šedé nebo modré. Ani barvy padáčku neodpovídají.
jyrry.webnode.cz
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
pokud chceš mám volnej doma dělanej naviják motor startér ze škodovky zpřevodovanej a 300 metrů silonu jen by to chtělo lepší kladku.Ovládání motoru mám od p.Budínského z BELu stejnosměreným regulátorem (asi 120 A ale nevím to jistě ale stačí,jako zdroj jsem použil aku s auta)s potenciometrem a pedálem samodomo ale větron o váze do 2 kil vytáhne spolehlivě do 120ti metrů.Já jsem s jedním takovým větroněm po vypuštění lítal 15 minut bez jakýchkoliv vlivů termiky jestli máš zájem ? sz
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
jo a jěště mám gumicuk 200tě metrů 8 mm gumy a asi tak 200 metrů silonu musí to bejt na 2 cívkách od CO drátu asi 5krát lětěl jen ta guma mě stála 2000 Kč dám za 500 Kč. samo u obou je padáček
Robbe FutabaFX 20