JosefSvejk píše:Bude tam dle potřeby buď 1W nebo 3W ledka. Jednoblik nebo dvojblik přemostěním malé plošky na DPS. Blikání buď pořád nebo ovládání RC kanálem.
Osadil jsem první destičky 1W červenou ledkou a bliká to pěkně (za ty prachy ).
Naposledy upravil(a) JosefSvejk dne sob 10.01.2015 18:35, celkem upraveno 1 x.
JosefSvejk píše:Bude tam dle potřeby buď 1W nebo 3W ledka. Jednoblik nebo dvojblik přemostěním malé plošky na DPS. Blikání buď pořád nebo ovládání RC kanálem.
Bliká mi to parádne, chválim i profesionálne prevedenie Dík ešte raz.
arda1 píše:To Drondys- odkaz mi nejede. Jinak se chci zeptat v čem je "profi" lepší než dobře vyrobený "samo-domo" - teda krom vyšší ceny? Radek EDIT - už jede
Samo domo nebude nikdy takovy jako profi vyrobek. A jak mam na dalku poznat "dobre vyrobeny"?
arda1 píše:Jinak se chci zeptat v čem je "profi" lepší než dobře vyrobený "samo-domo" - teda krom vyšší ceny?
Ono to nejspíš dopadne tak, že tady v ČR pro tento specifický účel stejně nesežene nic lepšího v profi provedení než to co dělá JosefSvejk, protože tohle je dost specifické řešení a výrobci většinou dělají něco univerzálnějšího jako jsem už odkazoval. Pokud chce mít takový blikač pak bude lepší si ho pořídit od Švejka. Jako dostatečně kladná reference by měly stačit vyjádření v tomto tématu od ostatních lidí co si ten blíkač od Švejka už koupili a používají ho k plné spokojenosti.