Vysílače Hitec - spolehlivost

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět

Jaké máte osbní zkušenosti(spolehlivost) s vysílači od Hiteca?

Perfektí
70
52%
Slušné
46
34%
Nic moc
10
7%
Již nikdy
8
6%

Celkem hlasů: 134

Zpráva
Autor
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Já mám Optica lehce přes 2 týdny. Zatím jsem z toho rádia nadšenej. Ale zatím nehlasuju, nenaběhal mi ještě potřebný počet hodin abych mohl dělat nějaký závěry. ZAtím bych řekl, že za tu cenu je to dobré rádio a na začátek stačí.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kabriolin »

Prosím cca 7 uživatelů co hlasovalo negativně, ať se vyjádřej proč.Jsou tu jen pozitivní příspěvky. :wink:
PeZet
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od PeZet »

Mám Flash 4SX více jak 3 roky a plná spokojenost. Kupoval jsem si ji jako začátečník a stále mi na relaxační létání stačí až až. Nikdy za tu dobu jsem nemusel na Tx ani Rx nic řešit, pouze jsem "překrystalizoval" z 50 k. na 91 k. na 40 MHz (jezdím i s lodí). Další příjímače používám MZKáčka.
Jedinou slabinou pro mě je malý počet pamětí (=5). Nevím proč již výrobci nepřešli na nějaké jiné paměťové médium, jako např. Micro SD (mobilní telefony), kdy 1GB karta stojí pod 300 Kč a velká je jako nehet malíčku?

Letu zdar!
pilottt

#19 Příspěvek od pilottt »

Mám Flash 5X cca 3 roky som spokojný, chýba mi tam akurát diferenciácia krídelok,ináč som spokojný :lol: .
Minitornado-elektro na predajTomahawk-svah, nepoužívaný na predajFW 190-elektro LM model
sopta
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od sopta »

asi před 10 rokama jsem 3 roky lítal s Focusem 4 a nesetkal jsem se s jedinou závadou. Používal jsem ho pro malý větroň a pak pro spalovák na 3,5ccm. Pak šel z domu, protože jsem potřeboval něco s větším počtem kanálů.
pigac
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od pigac »

Přešel sem na Optica z Modely takže si nemohu stěžovat.... :D
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak score v ankete 45 : 8 celkem jasne ukazuje, jak si Hitec stoji.

Negativni ohlasy jsou zrejme opravdu pouze minoritni. Bohuzel negativni reakce jsou mnohem "ucinejsi" nez pochvalna slova.
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Kerberos »

jen ty negativní tu nejsou napsaný. třeba se někdo s pozitivních pouize netrefil :D a navíc u každého výrobku se najde nějaký negativní kus.
diablotin

#24 Příspěvek od diablotin »

mezi ty negativní vlastnosti radii od hitecu patri treba:
1.slozitost menu(kamos ma eclipsu uz asi 3roky a jeste poradne nepochopil jak menu funguje.jednoduse je nelogicky oproti treba multiplexu od kteryho mam i profi 3030 a k ty sem nikdy navod nedrzel v ruce ale presto sem behem odpoledno pochopil jak funguje.a jinak mislim ze kamos mel tu eclipsu snad uz i v opravne)
2.relativni nespolehlivost-vim ze je to relativni pojem ale uz sem videl nekolik letadel spadnout treba a vypadly hitecky radio(nerikam ze se to nemuze stat i s jinym radiem)-a tohle je dost zavazny problem kdyz vynecham rozbyty ero tak si predstavte co by udelala moje RATA s hmotnosti 8kg a dvacitkou motorem mezi divakama :( :( :( :( ja multiplexy pouzivam asi od roku 2000 a nikdy zadny problem s radiem jinak zamerne srovnavam pouze z multiplexem jelikoz grupnery nebo futaby sem nikdy blize nezkoumal prosly mi sice rukama ale jinak o nich moc nevim :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
georg
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od georg »

Hele to menu mi nepříde nijak složitý, když se to jednou naučíš tak to všechny typy mají stejné. Neříkem že se nikdy nekouknu do manuálu, ale číst umim.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Kerberos »

diablotin píše:mezi ty negativní vlastnosti radii od hitecu patri treba:
1.slozitost menu(kamos ma eclipsu uz asi 3roky a jeste poradne nepochopil jak menu funguje.jednoduse je nelogicky oproti treba multiplexu od kteryho mam i profi 3030 a k ty sem nikdy navod nedrzel v ruce ale presto sem behem odpoledno pochopil jak funguje.a jinak mislim ze kamos mel tu eclipsu snad uz i v opravne)
2.relativni nespolehlivost-vim ze je to relativni pojem ale uz sem videl nekolik letadel spadnout treba a vypadly hitecky radio(nerikam ze se to nemuze stat i s jinym radiem)-a tohle je dost zavazny problem kdyz vynecham rozbyty ero tak si predstavte co by udelala moje RATA s hmotnosti 8kg a dvacitkou motorem mezi divakama :( :( :( :( ja multiplexy pouzivam asi od roku 2000 a nikdy zadny problem s radiem jinak zamerne srovnavam pouze z multiplexem jelikoz grupnery nebo futaby sem nikdy blize nezkoumal prosly mi sice rukama ale jinak o nich moc nevim :twisted: :twisted:

1. to se dá vysvětlit i omezeností uživatele :-)
2. viděl jsem spadnout letadlo vinou Multiplexe, po výměně za jiný multiplesk mu spadlo další, na zoxidovaný VF modul. takže jak říkám, je to o kusu, ne o značce.
diablotin

#27 Příspěvek od diablotin »

1:mozna ale ja sem to menu taky moc nepobral-pride mi i takovy neprehledny ale budiz
2:ja osobne sem o havarii zavinenou multiplexem taky videl ale to bylo blbosti uzivatele jinak nevim co s VF modulem delal ze zoxidoval(ze by koupal v kyseline :?: :?: :?: :?: )
ale jinak vy ste chtely znat nejaky negativni nazor :twisted: :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
Eddie

#28 Příspěvek od Eddie »

Nechci Diablotina moc popichovat, ale ted platí:
HITECH = MULTIPLEX :roll:
Flesche 5 vlastním a ted ho používam jen na sim(začal zlobit).
Puvodně jsem uvažoval, že ho nahradí Optic, ale nakonec jsem skončil u JR9XII. S vědomím, že si smí výstačím už snad nafurt.
s3030150

#29 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 17:00, celkem upraveno 2 x.
georg
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od georg »

Neboj já se do tebe nepustim. Máš svuj názor a já taky, ale proto jsem si koupl Eclips kvůli timhle blbostem.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“