Kombat ero

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
diablotin

#16 Příspěvek od diablotin »

nechci ti do toho kecat ale mezka od dana sem mel v ruce o vikendu a reknu ti nic pro tebe.je to silena svine na pretazeni.a jinak taky patrim do 109 squdrony a vim ze jestli chces P-40ku tak by si k ni dostal nejspise jen laminatovej trup a vyrezy kridel z polystyrenu(ja ji chci taky)a byla by asi tak na podzim.jinak pro tebe bych doporucoval jedine šturmajze nebo jeste boeinga s Arzenalem taky od Dana ale ratsi toho šturmajze ja osobne mam doma dva tak vim o cem mluvim www.combatshop.unas.cz :twisted: :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
SkyLady

#17 Příspěvek od SkyLady »

diablotin píše:nechci ti do toho kecat ale mezka od dana sem mel v ruce o vikendu a reknu ti nic pro tebe.je to silena svine na pretazeni.a jinak taky patrim do 109 squdrony a vim ze jestli chces P-40ku tak by si k ni dostal nejspise jen laminatovej trup a vyrezy kridel z polystyrenu(ja ji chci taky)a byla by asi tak na podzim.jinak pro tebe bych doporucoval jedine šturmajze nebo jeste boeinga s Arzenalem taky od Dana ale ratsi toho šturmajze ja osobne mam doma dva tak vim o cem mluvim www.combatshop.unas.cz :twisted: :twisted: :twisted:

ty to myslis vazne s tim warhawkem opravdu bi ho dokazal udelat me by stacil jenom trup ostatni je pohoda udelat udela my to kamos a mas nejaky foto treba jak by vypadal ten warhawk
diablotin

#18 Příspěvek od diablotin »

nevim jetli bi ho udelaal to by ses musel zeptat ale vim ze ho rozbijes(je to maly rychly a s blbym chovanim musi to mit furt rychlost atd.)kup si zatim ratsi toho šturmajze a budes mit pro tebu uzasny ero :twisted: :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
SkyLady

#19 Příspěvek od SkyLady »

ja nvm me se docela liby i toto http://www.svida.cz/horrido/index.php?id=92 ale sturmajze si nevezmu cekal jsem lepsi kvalitu nemislim letovou ale hezci na fotkach atd. to je uplne jiny nebo od steina Ki 61 http://www.steinmodel.cz/index.php?id=st_ki :twisted: nebo mezka ale toho ma kazdej ja chtel model co kezdej nema napr. warhawk ale asi mas pravdu bude neposednej tak ja nvm
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od j3nda »

kdyz chces ero co dobre lita a nema ho kazdej, tak si ho musis postavit sam
pokud se totiz prodava a dobre lita, tak ho ma kazdej...

stavebnice co koupis je polotovar, musis si ero vypiplat, pak bude na fotkach vypadat take dobre
SkyLady

#21 Příspěvek od SkyLady »

j3nda píše:kdyz chces ero co dobre lita a nema ho kazdej, tak si ho musis postavit sam

stavebnice co koupis je polotovar, musis si ero vypiplat, pak bude na fotkach vypadat take dobre

ale ja neumim stavet takovyhle era :cry: :cry: :cry: :cry:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Hoki »

SkyLady píše:
j3nda píše:kdyz chces ero co dobre lita a nema ho kazdej, tak si ho musis postavit sam

ale ja neumim stavet takovyhle era :cry: :cry: :cry: :cry:

Tak to máš blbý. 8) 8) 8)
pp
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od pp »

Ahoj, nechci to do toho moc kecat, ale jak tak sleduju ty dvě vlákna (Mustang P51B vs D a tohle) tak mám z toho takový smíšený pocit :?
Tak nějak mi to celé připadá, že chceš mít suprové éro, které by lítalo úžasně rychle, byla by to maketa udělaná podle originálu, všichni by ti ho záviděli, nikdo by takové neměl a ty bys ve vzduchu vyváděl nejrůznější věci, až by se divákům tajil dech... No obávám se, že tohle je jen sen, ta realita je drsnější. (Teď abych nekecal - myslím, že jsi zatím lítal jen se SkyLady a možná si zkusíš spalováka od známého)

Já tě neznám a lítat jsem tě neviděl, ikdyž vy mladíci jste hodně šikovní a rychle se učíte, nicméně se mi zdá, že v této chvíli je kombatí éro na tebe příliš velké sousto - jsou to "svině" (resp. nejsou, ale chovají se dost reálně a musíš je neustále řídit s citem a každá chyba pilota je po zásluze potrestána ránou do země - řízení už vyžaduje poměrně hodně zkušeností, proto se jim taky říká "svině", ne každý to v té rychlosti zvládne) A docela si dokážu představit, co ti řeknou rodiče když ti na kombatí éro dají peníze a ty hned první den doneseš domů třísky. Asi tě moc rádi mít nebudou, že? :D

Hele, jestli bych ti něco mohl poradit, tak na konstrukčního kombata úplně zapomeň, kup si něco z EPP a hlavně se nauč s tím lítat. Ten EPP tě sice navede na elektriku, ale časem pořídíš i spalováka. A hlavně - nedívej se v tuto chvíli jak moc dobře to vypadá, ale ptej se, jak moc dobře to lítá. Bohužel EPP nemají zrovna hezkou povrchovou úpravu, ale v této chvíli jde jen o to, aby ses naučil lítat na rychlosti a měl správné reakce. Až to zvládneš, tak pak pátrej po éru co vypadá suprově. Do té doby to budou jen vyhozené peníze za efektní design, stejně to éro pořádně několikrát rozšviháš a bude to vlastně držet dohromady jen díky purexu.

Promiň za trošku drsná slova, nemyslím to špatně, ale trošku bych zkrotil tvé nadšení, aby z nadšení nakonec nebylo zklamání a držková doma od rodičů, že se jejich peníze proměnily na hromadu balsových třísek. EPP slepíš a zase můžeš do vzduchu. Asi tak.
wroum
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od wroum »

pp: naprostej souhlas, taky bych mu doporucil mezi skylady a kombata aspon 2 vyvojovy stupne.
diablotin

#25 Příspěvek od diablotin »

tto jak vypada ten šturmajz na fotkách ignoruj ten je uz hodne olitanej ale kdyz si s nim das troch prace bude vypadat jako ta ki-61.ale zapomen na to ze bude takle pekne vypadat i po nekolika ranach
Obrázek
jinak tohle byl muj šturmajz :cry: ten chudak padl v boji o vikendu.budiz mu zeme lehka.byl to jedinecny stroj
jinak tady mas i nejakou tu p-40 http://members.chello.cz/aircombat/topic1/index.html
Naděje umírá až po nás.
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od j3nda »

wroum píše:pp: naprostej souhlas, taky bych mu doporucil mezi skylady a kombata aspon 2 vyvojovy stupne.
to uz mu tu doporucil kazdej, me se kombaty taky libi, ale jeste jsem si na nej netroufl, protoze kdyz uz tak chci svini mezka a ne hodnyho boeinga nebo thuna, takze si jeste pockam
SkyLady

#27 Příspěvek od SkyLady »

pp píše:Ahoj, nechci to do toho moc kecat, ale jak tak sleduju ty dvě vlákna (Mustang P51B vs D a tohle) tak mám z toho takový smíšený pocit :?
Tak nějak mi to celé připadá, že chceš mít suprové éro, které by lítalo úžasně rychle, byla by to maketa udělaná podle originálu, všichni by ti ho záviděli, nikdo by takové neměl a ty bys ve vzduchu vyváděl nejrůznější věci, až by se divákům tajil dech... No obávám se, že tohle je jen sen, ta realita je drsnější. (Teď abych nekecal - myslím, že jsi zatím lítal jen se SkyLady a možná si zkusíš spalováka od známého)

Já tě neznám a lítat jsem tě neviděl, ikdyž vy mladíci jste hodně šikovní a rychle se učíte, nicméně se mi zdá, že v této chvíli je kombatí éro na tebe příliš velké sousto - jsou to "svině" (resp. nejsou, ale chovají se dost reálně a musíš je neustále řídit s citem a každá chyba pilota je po zásluze potrestána ránou do země - řízení už vyžaduje poměrně hodně zkušeností, proto se jim taky říká "svině", ne každý to v té rychlosti zvládne) A docela si dokážu představit, co ti řeknou rodiče když ti na kombatí éro dají peníze a ty hned první den doneseš domů třísky. Asi tě moc rádi mít nebudou, že? :D

Hele, jestli bych ti něco mohl poradit, tak na konstrukčního kombata úplně zapomeň, kup si něco z EPP a hlavně se nauč s tím lítat. Ten EPP tě sice navede na elektriku, ale časem pořídíš i spalováka. A hlavně - nedívej se v tuto chvíli jak moc dobře to vypadá, ale ptej se, jak moc dobře to lítá. Bohužel EPP nemají zrovna hezkou povrchovou úpravu, ale v této chvíli jde jen o to, aby ses naučil lítat na rychlosti a měl správné reakce. Až to zvládneš, tak pak pátrej po éru co vypadá suprově. Do té doby to budou jen vyhozené peníze za efektní design, stejně to éro pořádně několikrát rozšviháš a bude to vlastně držet dohromady jen díky purexu.

Promiň za trošku drsná slova, nemyslím to špatně, ale trošku bych zkrotil tvé nadšení, aby z nadšení nakonec nebylo zklamání a držková doma od rodičů, že se jejich peníze proměnily na hromadu balsových třísek. EPP slepíš a zase můžeš do vzduchu. Asi tak.

1, nebude stim litat zitra (to rikam furt) :lol:
2, na letadla a vselijaky "picovinky" si davam vlastni prachy ze svatku a co si vydelam sam rodice mi moc nedavaj ani nechci zvikam si na zivot 8) v tom ti taky na kazdym rohu neda nekdo 1000,-Kč
3, jak jsem rikal nez si usetrim na spalovaka kombata tak to bude necelej rok takze do ty dobry uz asi nejakyho toho cudice asi zkusim a do ty doby budu litat s tim OCELOTEM rikam to uz tady alespon podesaty :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
pp
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od pp »

Myslíš s tímhle OCELOTem ve verzi s elektromotorem?
bohumil

#29 Příspěvek od bohumil »

muj typhon od steina lita supr akorat start a pristaní chce trocu toho pilotního umu ale to asi vsechny tyhle masiny lita pekelne rychle a to tam je dusítko os max la 25 uz se tesím az to zalítam s mvvs 4.6 to bude peklostroj a nazovední u~ to nebude kvuli pravidlum ale von stejne okolo plzne tyhle kombaty nelíta jo ty fotky a jak to líta prosím o email a poslu foto pokud to pude i video
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Vigo »

Jo díky mám to v profilu : vigo@seznam.cz :wink:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“