Automatizované zalévání kytek - Arduino

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
milode

Re: Automatizované zalévání kytek - Arduino

#16 Příspěvek od milode »

Elfew píše:Chlapi, je toho 2x takova polopalma a jednou vetsi kaktus... prevazet se to neda

Uvádíš rostliny, které nejsou náročné na zálivku. Tudíž musí v pohodě zvládnout tvé opouštění kanceláře i na dva tři týdny. Mě přijde, že ti nejde o ty rostliny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ........
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Elfew »

Tak ma prset, potrebuju se zabavit :D
milode

#18 Příspěvek od milode »

Pokud se ti to povede dotáhnout do konce, tak bude vážně nutné přihlédnout k tomu, aby v tvé nepřitomnosti nebyly rostliny zavlažovány nadbytečně. Paradoxně jim chceš pomoc, ale mohl bys jim naopak ublížit. Palmy a kaktusy skutečně nepotřebují tolik vláhy. Ale to určitě víš. :wink: Držím palce, abys projekt dotáhl do konce.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Elfew »

Uz jsem zacal. Obvod funguje (zatim zapojen pouze teplomer, vlhkomer a pripojene cidlo co kontroluje dostatek vody v zasobniku). Kod pro toto uz je na svete. Jak mi prijde cerpadlo a veci na vytvoreni senzoru pro mereni obsahu vody v kvetinaci tak budu pokracovat.

Arduino je opravdu zabavny projekt na dlouhe destive vecery :)
pepin

#20 Příspěvek od pepin »

Elfew píše:A nezmrznou? :)

zatím v pohodě, honim to přez pískový filtr, dřív jsem ho dával do bytu pouze na zimu, ted už se po výměně oken zabydlel v kuchyni na pořád, v zimě přitopí, v létě přichladí, pokud je joo krutá zima, tak ten rybník zadekluju bud polyšem, nebo bublinkovkou, ale spíš kuli ptákum, jak zamrznou rybníky, tak to mám tady v zimě jak na ornitologické stanici a zesranej celej balkon, ale letos jsem ho musel kuli kočce zasítovat, tak už bude pohoda a zahnízděný sýkorky mi nevaděj, ty s těma hovnama z mladejch odlítávaj pryč, ale holuby, to byl mazec a těžký boj.
IMG_2499.JPG
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“