Microsoft Flight Simulator X

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Marcos »

Ja jsem s nim spokojeny, napsal jsem Ti na ICQ co a jak.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
scarabeus

#17 Příspěvek od scarabeus »

Peppy píše:Ja to nikomu nevnucujem len ponukam.
A ja to nikomu nekradnem, kradnu to servery cez ktore stahujem, ja to len vyuzivam. :!:

Precti si nekdy jak tohle jednani hodnoti zakon, jo? ;-) Asi budes prekvapenej :-)

BTW Sim maji kamosi a nemohou si ho vynachvalit.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Peppy »

Prave ze viem. Ked to stiahnes a pouzivas pre seba je to legalne ale ked to predavas je to nelegalne. Ale ja som sa nedosiel hadat takze nech si kazdy zhana software ako chce :idea:
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Marcos »

Stanout si to nejspis muzes, ale nesmis porusit licencni podminky pokud je odsouhlasis. SW je v tomto ohledu odlisny od filmu a hudby, kde je to tak, jak jsi rikal. (+ nesmis to poskytovat nikomu jinemu, treba i po castech (bittorrent))
Jo a obchazeni ochran je take nezakone.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od RiMr »

to Peppy: Hele, ojebá*vka je ojebá*vka, můžeš to okecávat jak chceš... :-)

to Linndbergh: až/jestli to rozchodíš a bude tě to bavit, tak se ozvi, jestli budeš mít zájem, mám k tomu spoustu přídavků. Ale nachystej si železo, je to opravdu HW killer... Můj FSX měl (teď musel z disku) kolem 120GB... :-) A upozornění, pro 9 z 10 počítačových pilotů je to nudaaaa... :-) Mě to baví.
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Marcos »

A jeste pro vsechny k tomu simulatoru:
Pro me je to pokazde zazitek, si na tom politat. Na maximalni detaily pro bezne rozliseni si vystacite s kartou na urovni nVidia 8600GT / Ati HD2600.
Ja litam na 23"(1920x1080) monitoru s Ati 4670(2000Kc+200Kc pasivni chladic) na plne detaily a karta ma ve vykonu rezervy. Brzdi me akorat procesor (AMD64 3000+) - zde uz bych doporucil dvoujadro. Ale hra je stale plynula. Jako joystick bych povazoval za vhodne neco na urovni http://shop.avpc.cz/zbozi/joystick-geni ... p=z:126241 a vys (proste to chce ovladani kormidla, pohledu a FF clovek taky prijde na chut). Ja litam s timto a plne mi dostacuje. Chelo by to jen slabsi pruzinu pro citlivejsi pohyb paky, ale jinak je ok. Tu pruzinu jeste nejak vymyslim.
Ve hre jsou i mensi ceska letiste dobre zmapovana, vyskovy profil take. (Porovnaval jsem s letem z Benesova ke Slapum a zpet) Detailneji jsou vymodelovana pouze vetsi mesta v USA, od Prahy si toho moc neslibujte ;) Co se tyce chovani letadla, tak kdyz jsem lital s cesnou, tak to bylo hodne podobne jako se skutecnou, chova se tak jak ma. Dobry pocit jsem mel z pristani - Oznameni vezi, srovnani,stazeni plynu, klapky, klesani, tesne nad plochou pritazeni, varovny signal minimalky a prd na zem, parada :) K vetronum mam vyhrady - zde je jednoznacne lepsi condor. Ale jinak nic lepsiho asi neni. (Mozna X-plane, ktery se dodava na neuveritelnem mnozstvi DVD, ale ten u nas rozsiren neni)
Naposledy upravil(a) Marcos dne pon 12.01.2009 18:19, celkem upraveno 2 x.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Marcos »

RiMr píše:...až/jestli to rozchodíš a bude tě to bavit, tak se ozvi, jestli budeš mít zájem, mám k tomu spoustu přídavků...

Povidej! :) Nebo mi kdyzta prosim posli SZ, Email, neco na ICQ..., dik. Nekdy muzem i zalitat.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Vigo »

Simulátor je to dobrý. Letový model se mi zdá trochu podivný, ale graficky super. Všem doporučuji stažení servis packů. Beze změny kvality vzrostou FPS až o desítky procent.

Doporučuji stáhnout Alcu z této stránky: http://speed99.webhosting.klfree.net/class/witex/

Jedná se letadlo zdarma a je to nejlepší freeware addon co jsem zatím viděl. Ve volném čase sním letím kolem světa :D Pro vlastní potřebu jsem si zvětšil nádrže aby dolet odpovídal verzi s nejdelším doletem.

Pokud někomu bude blbnout přední sklo, v kokpitu je nutno v adresáři letadla přejmenovat nebo smazat myslím soubor glass.bmp. To je jediná drobnost. To letadlo je prostě nádhera.

Pokud by někdo zalétal po síti napište. Třeba sranda soutěž v plachtění hmm.
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Marcos »

Vigo píše:
Doporučuji stáhnout Alcu z této stránky: http://speed99.webhosting.klfree.net/class/witex/

Pecka!!!

Edit: Tak jsem vyzkousel a ve verzi "a" (Czech air force) po smazani neco_glass.bmp z toho mam vycvikovy letadlo na IFR :) Vidim jen pres takovy maly trojuhelniky. Verze "b" ma ten kokpit tak z 80% pruhledny a ty trojuhelniky jsou tam stejny (se 100% pruhlednosti) Mas to take tak? Jeste budu muset zalaborovat. Rozliseni kokpitu je bohuzel nizsi, nez u ostatnich letadel, ale zvenku vypada perfektne.

Vigo píše:
Pokud by někdo zalétal po síti napište. Třeba sranda soutěž v plachtění hmm.

Ja jsem urcite pro.
Naposledy upravil(a) Marcos dne pon 12.01.2009 19:19, celkem upraveno 1 x.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RiMr »

Mám podrobnější mesh celého světa (tuším 3 DVD), pak pochopitelně Prahu i s doplňky z FS2007, tam je všelijaká funkčnost ve spojené se SP1 (rozdrbe se LKLT, některé éra mají problémy se zobrazením vrtulového kruhu, překrytů...), moje oblíbené rozšíření jsou Hawai, Yellowstone, k tomu "našláplého" Beavera (sám o sobě má tuším 200MB), TigerMotha a válečné ptáky... Překopávám teď železo (testy s Win7, aneb už to moc dlouho všechno fungovalo :-)) až to rozchodím, tak polétáme, to je jasné!
Teď "legalizuju" Il2-1946 a konečně jsem přišel na to jak nahrávat Frapsem ve vysokém rozlišení, tak chcu střihnout nějaké HD videa...
Darkriser

#26 Příspěvek od Darkriser »

pridavam sa k nazorom vyssie.
na MSFS som "vyrastol" a dvaka nemu som pochopil, preco veci vyrobene zo zeleza dokazu lietat a vsetky ostatne detaily okolo lietania. MSFS je super sam osebe,no ak objavis on-line lietanie podla realnych procedur (IVAO/VATSIM) , priprav sa na vypoved z prace, vyhadzov zo skoly, rozvod, prip. stratu realnych kamosov:-)
Ale vazne - on-line lietanie so skutocnymi ATC controllermi dodrziavajucimi skutocne postupy je fakt nieco uzasne.

Na vetrone ale zabudni, ak chces aspon trosku priblizenie k realite, treba kupit Condor. Ja som tak urobil a stalo to za to do posledneho (vtedy este) haliera.

A nic nedas za vyskusanie X-Plane. Rodiel je v tom, ze MSFS ma "spravanie" lietadiel (cize letecke vlastnosti) zapisane v internych tabulkach. Takze ak vyrobis klavir a das mu vlastnosti Boeinga, bude lietat. Na rozdielod toho, X-Plane v relanom case vyhodnocuje tvar lietadla a prudenie vzduchu okolo jeho plochy a na zaklade toho simuluje let.
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Vigo »

Kokukal jsem na X-Plane a vypadá opravdu zajímavě :) Zkusím ho detailněji prozkoumat.
barty7
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od barty7 »

Alca super,jen mi nefungujou přístroje.Kde dělám chybu?
Pavel Bartoš
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Il2 - Steam

#29 Příspěvek od RiMr »

Tak jsem konečně "zlegalizoval" Il2 1946 přes Steam.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Hraje se pak síťově přes nějaké servery Steamu, nebo jak?
Dík!
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Lindbergh »

Nooooo, pánové 8O To teda čumim... Dva dni jsem byl na služebce a pěkně se to tady rozjelo :D Takovou pozitivní recenzi jsem ani nečekal... Všem moc děkuji za názory, snad to ten můj nový komp zvládne. :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“