Galaxy Visitor

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jan.bo

Re: Microkoptéra Galaxy Visitor 2 RTF

#16 Příspěvek od jan.bo »

Ahoj,
mám prosbu - jak se dostanu do adjustovacího modu v případě vysílače v MOD1? Všechna vida a návody se odkazují na MOD2.
Díky předem za odpověď.
JB
michal78

Re: Galaxy Visitor 2

#17 Příspěvek od michal78 »

Tak jsem si dnes pořídil tuto blechu. No, myslel jsem si, že je to malé, ale až takhle? :lol: Asi jsem namlsaný Phantomem, které jsem byl nucen prodat.
Asi největší radost z toho má náš pes. Chybělo jen pár mm a copterka za letu skončila v zubech :lol:
Schválně jsem nabil orig. baterku klasickou nabíječkou, dostal jsem do ní 330mAh a jen tak vysel na místě v pokoji. Naměřil jsem čas 6:30 než to sedlo na zem s páčkou plynu úplně nahoře. Při normálním poletování to bude určitě míň. Přemýšlím, že pořídím nanotechy 600mAh a připevním sucháčem zvrchu nebo na spodek místo kamerky, těch 6g navíc by vadit až tak moc nemělo. Jen nevím, jestli prodloužený čas nebude vadit motorkům, už tak s orig. baterkou jsou dost horké.
jirka_d

#18 Příspěvek od jirka_d »

BrAtKo, já jsem toho čítal vela, ale nakonec realita byla úplně někde jinde. Tady se bavíme o hračce s dobrou výbavou a za velice slušné peníze. Co se týká stability, letového projevu a i videozáznamu, myslím že to splňuje v dané cenové kategorii požadavky většiny uživatelů. A posuzování kvality výrobkú diskutujícími na RCgroups, až na pár opravdu odborníkú, už raději nespoléhám.
geronimo

#19 Příspěvek od geronimo »

Nemáte někdo pár fotek pořízených z Galaxy Visitor 2 ? Našel jsem jen videa....
misanov

#20 Příspěvek od misanov »

jan.bo píše:Ahoj,
mám prosbu - jak se dostanu do adjustovacího modu v případě vysílače v MOD1? Všechna vida a návody se odkazují na MOD2.
Díky předem za odpověď.
JB

Tak jsem právě zalétal Visitora, tak klidně mohu odpovídat na chtivé dotazy. Je pravda, že model je dost náchylný na poškození při pádu, již jsem musel koupit nové vrtulky a ochrany.

Pokud myslíš kalibrační režim, tak ten u Modu 1 je stejný, akorát trim plynu není vlevo, ale vpravo. LEDka bliká při kalibraci a pak se vypne a je zkalibrováno. Bacha na to, aby jsi dle návodu nepoužil levý trim, ten ti pak rozhodí default klopení. Taky se mi to zpočátku stalo a ladil jsem pak zpět ;-)

Brzy nahodím nějaká videa na YT. Ale o víkendu budu stavět Toro 900, tak pak bude jiná zábava ;-)

MN
- Toro 900, Galaxy Visitor 2, Niko VaporizR, 9072 Chinook Cargo, Hovercraft, Himoto Monster Truck...
misanov

#21 Příspěvek od misanov »

geronimo píše:Nemáte někdo pár fotek pořízených z Galaxy Visitor 2 ? Našel jsem jen videa....

Podle toho co chceš za fotky. Jsem teď vyfotil dvě nic moc povedené ;-). Kvalita nic moc, ono ani to video. Jestli chceš něco víc, tak napiš. Já moc nefotím, což dělá asi většina...

MN
Přílohy
PICT0017.jpg
PICT0002.jpg
- Toro 900, Galaxy Visitor 2, Niko VaporizR, 9072 Chinook Cargo, Hovercraft, Himoto Monster Truck...
geronimo

#22 Příspěvek od geronimo »

Přemýšlím o tom, že si tento "létající stroj" koupím. Nechci fotit a natáčet nějaké umění, jen pro zábavu, nebo si zkontrolovat okapy, nebo oplechování na komíně... :D
misanov

#23 Příspěvek od misanov »

geronimo píše:Přemýšlím o tom, že si tento "létající stroj" koupím. Nechci fotit a natáčet nějaké umění, jen pro zábavu, nebo si zkontrolovat okapy, nebo oplechování na komíně... :D

Udělal jsem foto pro tebe u nás :-D
Přílohy
okap.jpg
geronimo

#24 Příspěvek od geronimo »

Paráda ! asi si to objednám.....Revize okapů s.r.o. :lol:
crossfirej

#25 Příspěvek od crossfirej »

Ahoj. Zvažuji take Galaxy Visitor 2 , bude to moje uplne první RC , nikdy sem nic nemel. za 3000 asi nic lepsiho vyhodnejsiho (chci foto a video HD) nesezenu a libi se me taky mod samostatneho navratu a mod ze se ovlada jako by byl stale predkem dopredu ...to si myslim ze me pro zacatek pomuze abych si ovladani osvojil. Jaký MODE ovládání pro začátečníka je lepší 1 nebo 2? Laicky teoreticky me připadá plyn nalevo (MODE2) že může být jednodužší . Take se chci zeptat jestli se a kde da sehnat ten model ktery ma spodek Visitora a i vysilacky cerny nez model celej bílej ? A zvladne to letat treba na 3 baterie po sobe bez odpocinku a nezhoří motorky ? Jak dlouho se nabíjí baterie ? děkuji za odpovedi.

EDIT: 13.5.2014 19 hod - Tak jsem HO koupil Galaxy Visitor 2 (komplet v bílé barvě) a MODE1 (jiný nikde neměli) . Uvidím jak si na něho zvyknu.
Naposledy upravil(a) crossfirej dne sob 17.05.2014 11:38, celkem upraveno 3 x.
Coptera Traxxas Aton, Letadlo BETA 1400 .
off
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od off »

crossfirej píše:Ahoj. Zvažuji take Galaxy Visitor 2 , bude to moje uplne první RC , nikdy sem nic nemel. za 3000 asi nic lepsiho vyhodnejsiho (chci foto a video HD) nesezenu a libi se me taky mod samostatneho navratu a mod ze se ovlada jako by byl stale predkem dopredu ...to si myslim ze me pro zacatek pomuze abych si ovladani osvojil. Myslite ze MOD 1 ovladani jsem si vybral dobře, připadne me přijde jednoduzsi plyn nalevo co jsem 10 minut zkousel simulator. Take se chci zeptat jestli se a kde da sehnat ten model ktery ma spodek Visitora a i vysilacky cerny nez model celej bílej ? A zvladne to letat treba na 3 baterie po sobe bez odpocinku a nezhoří motorky ? Jak dlouho se nabíjí baterie ? děkuji za odpovedi.

Ahoj, foto a video HD je z říše snů - záznam je opravu hodně málo použitelný, hlavně nedoufej, že kupuješ něco jako gopro z 3 tisíce i s koptérou. Hehe.
Mód použij ten, který se ti zdá lepší pro tebe. Zapomeň na ty chytré funkce, nauč se lítat normálně. Na to je GV skvělý. To ostatní je jen náhražka a nefunguje to nijak extra. Baterka se nabíjí cca do hodiny. Tři po sobě jistě zvládne, otázkou je, kolikrát. Samozřejmě to ubírá na životnosti.
crossfirej

#27 Příspěvek od crossfirej »

Tak bohužel Visitor 2 ihned po vybaleni a prvnim nastartovani .... vada 2 motorů -- velmi pomalu se roztačeli oproti dalším dvěma . Závada uznána a zboží vráceno.

https://www.youtube.com/watch?v=S80c6QuSrDY&feature=youtu.be

Mam dotaz po vybaleni na rovne podlozce maji se roztačet všechny vrtulky ihned a stejne ? A po ubrani plynu se maji dotočit setrvačností všechny zaroven nebo se mužou 2 zastavit dříve a zbylé točit déle setrvačností ?

Zkoušel jsem za 2 dny v obchodě další kus, ten byl v tomto lepší ale take trošku toto dělal.

Velice rad bych si tento model koupil ale nerad bych zase sáhnul na "špatný kousek"

Jinka sem si vybral MODE2 .

Také se mě líbí "Walkera QR W100S WIFI, RTF (DEVO 4)" ale ta neni skladem (az 26.4.2014) a dle videi se me VUBEC nezda Obraz z kamerky oproti VISITOR2 i kdyz u obou je udavano HD.

Děkuji za rady.
crossfirej

#28 Příspěvek od crossfirej »

Tak se mě podařilo sehnat Visitor 2 v MODE2 a v černobílé barvě. Lítá pěkně, ted se jen jako začátečník s tím naučit.
Při 1. lítání se mě podařilo skoro zničit ty plastové ochrany vrtulek a taky ztratit jednu gumičku co je na nožičce.

MODE2 me ihned padlo do ruky oproti MODE1.
Karlosino

#29 Příspěvek od Karlosino »

Zdravim,moje zkusenosti s timto modelem jsou takove,ze s letovymi vlastnosti jsem spokojen,kvalita videa je prekvapive dobra,ale celkove hodnoceni kazi ten fakt,ze natocite nekolik bezva snimku a pak nasleduje video,kde je polovina OK,a dal je natocen pouze zvuk.U letoveho projevu zase fakt,ze vubec nefunguje rezim aut.navratu.Model mam na reklamaci a je v oprave.Uvidim,zda bude po oprave vse tak,jak to melo byt po prvnim vybaleni z krabice.
crossfirej

#30 Příspěvek od crossfirej »

Cau. mam problém asi po 14 dnech a pár pádech mě Visitor jakoby ztratil výkon a velmi rychle se jakoby vybije baterie (mám 3) a asi po minutě uz musím mít plyn uplne nahore aby vubec se odlepil od země . To po vybaleni nedělalo a vydržel znatelně déle. Také se mě stalo že 2 vrtulky po chvilce se točily velice tězce a po vypnutí plynu zastavovaly dříve nez zbylé 2. Ted už se zase lehce otačejí všechny čtyři bez problémů. Myslíte že odešly motorky (nějak brzo. Ale může to být těma pádama ) . Nedokáži si to vysvětlit .
Objednal jsem nové 4 ale nerad bych po dalším necelém měsíci kupoval další .

Nejste prosím někdo zkušený z Brna (nejraději Bystrce) kdo ho vlastní také nebo RC nadšenec kdo lítá a poradil by, případně vyzkoušel za letu všechny funkce ?

Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“