Fenius píše:Nesúhlasím. Ale to je mimo tému.
Rekl bych ze mimo si ty ... nebo jsi opravdu takovy znalec ze to poznas podle videa? Takovyho uz mame
Fenius píše:Nesúhlasím. Ale to je mimo tému.
Fenius píše:baui to vystihol dobre, len to pak preriedil
seltino píše:Já bych tomu dal šanci, není problém za tyhle peníze vyrobit 7mikuli z kvalitního materiálu, pracovní sílu maji levnou, nasazení obrovské. materiál na vašich helinách stál taky pár korun, je problém trhu,že ve finále stojí KIT "superhelin" 20papírů. každopádně za tyhle peníze si to jistě svého kupce najde bez ohledu na kvalitu či nekvalitu....
Hlavním problémem jsou lidské předsudky, dívali by jste se na tenhle vrtulník jinak, kdyby stál KIT 15-20 tisíc? Řekl bych že asi ne.....
petrct píše: bych ti přál mít možnost porovnat carbon z hk ja tam jednou koupil ploutev carbon na 6kilo bo jsem chtěl ušetřit a lehce jsem škrtl a bylo po ní, papír . Kyž to srovnáš z alignáckou nebo z LA tak LA to je karbon.bez nadsázky
potukej si nahliníkové díly z hk a cokoliv jineho třeba raptor nebo koblihu jestli máš hudební sluch, tak to poznáš i se zavřenýma očima
IgorGSM píše:Tak ja mam s tym karbonom z HK inu skusenost. Bocnice na HK600GT ktore su totozne z Align Trex 600e su hrubsie a huzevnatejsie ako Align. Tie HK su dokonca hrubsie o 0,5 mm. A takisto zadna plutva. Moja 600 bola povodne HK600GT ale po padoch som postupne vsetko menil za Align. Teraz je tam HK uz len bocnice, plutva, podpery chvostu a voditko cykliky ostatne neprezilo.Ked budem doma tak zmeriam s posuvnym meritkom (sublerou) bocnice HK a Align a dam to sem ako dokaz. Aby som v tom tvrdeni nebol sam tak aj Habasek ma tu istu skusenost s HK600 bocnicami.
petrct píše:jo jasně, ja myslel na ten bazmek co je na zadním domku aby jsi si neojel vrtulkuty potápěči