Radian - vyvážení pomoc

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Zpráva
Autor
veka1
Kontaktovat uživatele:

Re: Radian - vyvážení pomoc

#16 Příspěvek od veka1 »

Mara4 píše:Já právě vim, že se s tím dá létat v pohodě i s 2200, tak proč je problém s 1300?
Jedině jestli není zrada někde na vyskovce ale chodí normálně alespoň na zemi, jestli se najednou zblázní po startu nevím.

... chlape, zrada bude asi hlavně v tobě, protože,protože ..... nevíš. :)
Poslal jsem ti dostatek informací k prostudování ,aby jsi začal tušit v čem je problém.

Pokud bys byl moc netrpělivý,nabízim debatu po Skype ( vekamodel) , nebo přes mobil,stačí když mi pošleš své číslo přes SZ ,zavolám.
Jestli relevantně odpovíš na mnou položené otázky, určitě problém vyřešíme. :wink:

Zatím totiž podle tebou napsaných příspěvků zde na df,to vypadá tak,že se k cíli moc rychle nedopracuješ.

Pak je tu ještě možnost spolčit se klukama z tvého okolí ,ať ti toho ptáka zkouknou a pomůžou seřídit.

veka1
salamander

#17 Příspěvek od salamander »

Radiana Pro mám 2 r a nie je problém s vyvážením, až teraz. Trup som natrel pam lakom a odrázu ostal ťažší na chvost. Nepomohlo ani dať baterku ku motoru, tak som tam dal 2200 – ku a ide to posúvaním vyvážiť.
Akurát ma štve slabý výkon motora 140W chcelo by to aspoň 200W a lepšie stúpanie. Teraz už zapadáva prachom, lietam väčšinou s Foxom 2300 ktorý mám premotorovaný 850W, to je iné lietanie .
Na dovažovanie používam olovka na hliníkové disky 5g.
Mara4

#18 Příspěvek od Mara4 »

Tak problém se zdá být vyřešen - cca 30g zaváží na ocas a je to o 100% lepší.
Ještě si s tím ale budu muset trochu pohrát, ale už by to snad mělo být OK.
Díky moc všem za rady
Beta 1400, Radian, Optic 6
Blade MCX
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“