Futaba FC-16
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Re: Futaba FC-16
Co jsem shanel, tak T7C je na rozsireni modelu konecna. A ted nevim co dal, aby me to chodilo se starejma prijimacema.
Letadla, auta.
oscar píše:Co jsem shanel, tak T7C je na rozsireni modelu konecna. A ted nevim co dal, aby me to chodilo se starejma prijimacema.
T10 umí chodit jak se sedmikanály tak i s 8 a víc kanály. Přepíná se to v menu. Jak je na tom T8 - nevím, ale počítám, že stejně. Osobne, pokud bys měl zůstat u Futaby FASST, tak spíš tu T8, protože pomocí nového firmware se dá rozšířit na 12 kanál, čili je pak nad T10. Navíc paměť se rozšiřuje pomocí běžné SD karty, kterou dnes seženeš za babku a tam stačí opravdu malá, kterou lidé vyhazují, takže i zadara. Předělat FC-16 pomocí nejakého FASST VF modulu z HK, je asi také cesta, ale v tom Ti neporadím. Jenže kodér FC-16 je opravdu jen na 8 proporcionálních kanálů, z nich 2 se dají změnit na větší počet neproporcionálních (asi 16).
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Prave kvuli tanku potrebuju spinat minimalne osm samostatnych kanalu. To je razeni, plyn motoru, startovani, zataceni, otaceni veze, hlaven, strelba, zadymovani, popripade aspon jeste jeden volnej na neco.
Letadla, auta.
Oscar-e jestli trváš na FC-16,tak mám jednu doma + 3nebo 4 přijímače,Cam Pack,
8 přepínačů,jeden tahový ovladač.Je to 40MHz.
před dvěma nebo třema roky jsem s ní ještě lítal,než jsem si pořídil MPX.
Jestli máš zájem,tak SZ...
8 přepínačů,jeden tahový ovladač.Je to 40MHz.
před dvěma nebo třema roky jsem s ní ještě lítal,než jsem si pořídil MPX.
Jestli máš zájem,tak SZ...
2x 8kanál(1origo futaba,jeden euroline), 2x 4kanál (jeden REX,jeden no-name)
Foto když tak pošlu na e.mail
Foto když tak pošlu na e.mail
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Budu se muset rozhodnout, abych kvuli jednomu modelu nekupoval zbytecne dalsi radio. Musim tez necim jeste nahradit T7C. Pak se uz nabizi T8FG nebo T14SG. Jenom nevim jestli ta 14cka zvlada stare prijimace FASST. Protože pouzitim dvou prijimacu se muzu dostat na toto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/TRF8S-2.jpg .
Letadla, auta.
VTjr píše:....Tak si kup nějaký modul na FASST abys to pak měl s těmi přijímači k T7C kompatibilní............
Jak kompatibilní? Ty přijímače k T7C má na 40Mhz.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Ano, špatně jsem si to vyložil.
Ty máš T7C a uvažoval jsi o FC-16. Já jsem si to vyložil tak, že máš FC-16.
Špatně to čtu a ještě jsem místo FC-16 napsal tu sedmičku.
Ty máš T7C a uvažoval jsi o FC-16. Já jsem si to vyložil tak, že máš FC-16.
Špatně to čtu a ještě jsem místo FC-16 napsal tu sedmičku.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Ahoj,
T8FG stejně tak jako FX20 zvládá přijímače FASST 7(od 4k do 7k - originál futaba přijímače - u čínských je to jedno, šestikanály a sedmikanály jedou v multi bez problémů), FASST multi (tj 8k) a FASST multi II (12k+2) a T14SG by měla ještě k tomu zvládat FASSTtest a FHSS - to je bez záruky, měl jsem ji párkrát v ruce a myslím že jsem to v menu zahlédl. Kdybych se měl já osobně rozhodovat, tak T14SG by pro mě byla zatím jasná volba
Ahoj, Pavel
T8FG stejně tak jako FX20 zvládá přijímače FASST 7(od 4k do 7k - originál futaba přijímače - u čínských je to jedno, šestikanály a sedmikanály jedou v multi bez problémů), FASST multi (tj 8k) a FASST multi II (12k+2) a T14SG by měla ještě k tomu zvládat FASSTtest a FHSS - to je bez záruky, měl jsem ji párkrát v ruce a myslím že jsem to v menu zahlédl. Kdybych se měl já osobně rozhodovat, tak T14SG by pro mě byla zatím jasná volba
Ahoj, Pavel
http://www.klombrandys.cz/index.php?menu=9&idc=11
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Tak FASST by mela snad zvládat.
Citace: Futaba T14SG je 14kanálová rc souprava pracující se systémy FASSTest, FASST, FHSS a s integrovanou telemetrií. Software vychází z velmi úspěšného vysílače T12FG.
Citace: Futaba T14SG je 14kanálová rc souprava pracující se systémy FASSTest, FASST, FHSS a s integrovanou telemetrií. Software vychází z velmi úspěšného vysílače T12FG.
Letadla, auta.