Moraváci, poraďte dobré ubytování!

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
halaly

Re: Moraváci, poraďte dobré ubytování!

#16 Příspěvek od halaly »

Hustopeče (hotel Centro) a okolí - Pálava, Lednice nedaleko, Velké Pavlovice (Vinařství U Kapličky), exkurze VINIUM, ale není tu nikde golf myslím.
ASW 28 Pelikan, Alpha 1500
J-F
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od J-F »

Všechno co jste mi napsali si prověřím. Díky moc! Jinak o golf nejde. To byla jen taková aktivita, aby jsme si to zkusili. Byla u toho sranda. Prostě jde o to, aby byl na vikend nabity program, aby se nikdo nenudil. :-D
J-F
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od J-F »

Tak jen aby bylo vidět, že příspěvky měly smysl. ;-)

O víkendu jsme byli v hotelu Maximus. Byl to supr víkend. V pátek příjezd, cimbálovka. V sobotu dopoledne škola golfu (jiní tenis, nebo wellness), odpoledne tříhodinová projížďka parníkem, večer -do rána bowling. Jediné co bych malinko vytknul by byl výběr vína v hotelu:

Servirka: Budete chtít něco k pití?
Já: Vínečko bych si nějaké dal. Máte nějaký vinný lístek?
S: To ne, ale máme bílé, nebo červené.
Já: Tož bílé bych si nějaké vybral. Co tam máte?
S: Já už přesně nevím, ale jsou tam tři...

V noci jsme trochu větrali balkonovými dveřmi, tak mě k ránu poškrábala na noze myška. :lol: Ale jinak ale super. ;-)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“