Moraváci, poraďte dobré ubytování!
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Moraváci, poraďte dobré ubytování!
Hustopeče (hotel Centro) a okolí - Pálava, Lednice nedaleko, Velké Pavlovice (Vinařství U Kapličky), exkurze VINIUM, ale není tu nikde golf myslím.
ASW 28 Pelikan, Alpha 1500
Všechno co jste mi napsali si prověřím. Díky moc! Jinak o golf nejde. To byla jen taková aktivita, aby jsme si to zkusili. Byla u toho sranda. Prostě jde o to, aby byl na vikend nabity program, aby se nikdo nenudil. 
Tak jen aby bylo vidět, že příspěvky měly smysl. 
O víkendu jsme byli v hotelu Maximus. Byl to supr víkend. V pátek příjezd, cimbálovka. V sobotu dopoledne škola golfu (jiní tenis, nebo wellness), odpoledne tříhodinová projížďka parníkem, večer -do rána bowling. Jediné co bych malinko vytknul by byl výběr vína v hotelu:
Servirka: Budete chtít něco k pití?
Já: Vínečko bych si nějaké dal. Máte nějaký vinný lístek?
S: To ne, ale máme bílé, nebo červené.
Já: Tož bílé bych si nějaké vybral. Co tam máte?
S: Já už přesně nevím, ale jsou tam tři...
V noci jsme trochu větrali balkonovými dveřmi, tak mě k ránu poškrábala na noze myška.
Ale jinak ale super. 
O víkendu jsme byli v hotelu Maximus. Byl to supr víkend. V pátek příjezd, cimbálovka. V sobotu dopoledne škola golfu (jiní tenis, nebo wellness), odpoledne tříhodinová projížďka parníkem, večer -do rána bowling. Jediné co bych malinko vytknul by byl výběr vína v hotelu:
Servirka: Budete chtít něco k pití?
Já: Vínečko bych si nějaké dal. Máte nějaký vinný lístek?
S: To ne, ale máme bílé, nebo červené.
Já: Tož bílé bych si nějaké vybral. Co tam máte?
S: Já už přesně nevím, ale jsou tam tři...
V noci jsme trochu větrali balkonovými dveřmi, tak mě k ránu poškrábala na noze myška.