RC Factory Crack Laser

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
mac

Re: RC Factory Crack Laser

#16 Příspěvek od mac »

Pozeratelne videjko od suhajov z Presporku: http://www.youtube.com/watch?v=Z6jYBCKJVks
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jindra_S »

Tak stavebnice už je doma, o víkendu proběhne začátek stavby (serva zatím nedorazila :( )
Díval jsem se na návod na [url]Pendse Salil <Salil.Pendse@tieto.com>[/url] a mám pár dotazů před zahájením:
- Lepíte vše sekundovým CA lepidlem? Středním? Řidkým? (Oni lepí nějakým běžným lepidlem) + CA
- Lepili jste Blederm pásku ohyby? V českém návodu o tom nic není.
- Je nějaký český ekvivalent této pásky?
-
HonzaS

#18 Příspěvek od HonzaS »

Lepím celé CAčkem, ty pásky 45° proti kroucení trupu lepím UHUporem. Můžeš použít třeba 3M lepící pásku (takovou tu matnou, lehce pružnou) a podmáznout jí UHU, nebo tam nalepit kevlarovou nitku, nebo použít pantíky podobný jako máme na pákách na halových akrobatech.
Přílohy
IMG_20131004_091237.jpg
IMG_20131004_091209.jpg
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jindra_S »

3m pásku snad doma najdu - ty panty vypadají pěkně, ale než je někde objednávat ... :-)

A lepidlo použiji dle doporučení - UHO na zpevnění trupu, CA na zbytek - nač vyšlapávat slepé uličky, že? :-)

Mimochodem - nedávno jsem "objevil Ameriku" a pořídil silikonovou hadičku do CA lepidla - super věc, lepidlo nešpuntuji, ono nezasychá a ještě se dá nanášet s přesností na mm.
-
HonzaS

#20 Příspěvek od HonzaS »

:lol: ty panty se stejně objednat nedají... páč je HonzaS zaneprázdněný jinýma věcma než řešit nějaký letadýlka. :lol: Ale budou, někdy... možná. :wink: Jen jsem to zkoušel, jak to bude fungovat, když tu mám toho (zatím) netknutého 39' Edge 540 Hot Red.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
wlq

#21 Příspěvek od wlq »

HonzaS píše::lol: ty panty se stejně objednat nedají... páč je HonzaS zaneprázdněný jinýma věcma než řešit nějaký letadýlka. :lol: Ale budou, někdy... možná. :wink: Jen jsem to zkoušel, jak to bude fungovat, když tu mám toho (zatím) netknutého 39' Edge 540 Hot Red.

Ahoj, nenašel jsem vhodný téma, koupil jsem si jako druhé lítadlo právě nového Edge 540 Hot Red od RC factory, tu metrovku. Nemám zkušennosti s estetickou úpravou těchto modelů co se osazení elektroniky týče. Neměl by jsi prosím nějaké tipy a postřehy ze svojí stavby, abych tak pěkný model nezprznil nějakými začátečnickými omyly a neduhy.. Jde mi především o umístění regulátoru, baterky a příjmače. V návodu se o tom nezmiňují. Byl bych ti nesmírně zavázán za Tvou pomoc.
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jindra_S »

Rada, kterou jsem tu neviděl, a kterou bych uvítal: Až budete prolévat kolem uhlíku řidký sekunďák, dělejte to na nelepivé podložce! Jinak si křídlo přilepíte k desce, na které lepíte! :)
A ano, hovořím z vlastní zkušenosti. :cry:
-
Spar

#23 Příspěvek od Spar »

Ahoj, mám tu jednoho Lasera na prodej - prodávám, že už mám doma techto blech dost cca 3 - potřebuju uvolnit místo na zimní halové přesnolety :-)

http://inzerce.modelbazar.cz/podekovani ... ction=u-ok
Předvedu v letu.
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
matOrix

#24 Příspěvek od matOrix »

HonzaS píše::lol: ty panty se stejně objednat nedají... páč je HonzaS zaneprázdněný jinýma věcma než řešit nějaký letadýlka. :lol: Ale budou, někdy... možná. :wink: Jen jsem to zkoušel, jak to bude fungovat, když tu mám toho (zatím) netknutého 39' Edge 540 Hot Red.

to honzo - ako si s tym Edgeom? sluboval si par riadkov... vyberam medzi nim a RS232 rcf (starsiu verziu RS uz som mal)
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
HonzaS

#25 Příspěvek od HonzaS »

Mám s ním pár startů, ale jsem z něj úplně nadšený. Jen teď moc nestíhám... Rozhodně doporučuju, dá se s ním vyblbnout i na překvapivě malém prostoru. Moje nejoblíbenější metrové EPP vůbec :wink:
matOrix

#26 Příspěvek od matOrix »

pekne... tusim ma ukecas :lol:

aky v tom mas setup?
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
HonzaS

#27 Příspěvek od HonzaS »

Nějaký Turnigy motor s 9/5 vrtulí, 3s850tek, Jeťák regl a Duplex R5 přijímač, 3x GWS naro FH BB, 1x nějaké digi powerHD na vop. Váží necelých 400g.
matOrix

#28 Příspěvek od matOrix »

pekne... dik
pachop
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od pachop »

Ahoj, nemáte někdo tip na levnější osazení lasera dík
http://www.pacho.cz
Honza.V

#30 Příspěvek od Honza.V »

Tak mužeš do toho narval HXT za pár korun, ale nevím jestli se ti to v celkové životnosti vyplatí :wink:
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“