MVVS 2,5 bez komprese ??? a pálí svíčky

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
Hoki
Kontaktovat uživatele:

Re: MVVS 2,5 bez komprese ??? a pálí svíčky

#16 Příspěvek od Hoki »

Azy píše:těsnění ve žhavící hlavě je OK, šrouby dotažené tak ještě přkontroluju tu hlavu ta se mi nepozdává až zase na něco přijdu dám vědět

Může utíkat i pod svíčkou - dej jinší podložku pod ní. A nebo jinší svíčku zkus prubnout.
Lark

#17 Příspěvek od Lark »

Omázni to saponátem a hned uvidíš kde to fouká :lol: Jestli jsi ale ten motor proháněl s tím šrotem uvnitř, tak je zralej tak do muzea, nebo kovošrotu.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hoki »

Lark píše:Omázni to saponátem a hned uvidíš kde to fouká :lol: Jestli jsi ale ten motor proháněl s tím šrotem uvnitř, tak je zralej tak do muzea, nebo kovošrotu.

Bohužel, i tací rádoby slušní prodejce mezi modelářema jsou. Prodaj "DOBRÉ" zboží a pak je novej majitel akorát zklamanej.
Azy
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Azy »

tak včera jsem se zase šťoural v tom motoru a vyměnil ten píst jak radil veka1. Ano původní píst byl meší celkem o dost takže výměna pístu pomohla zvětšir kompresi. Nicméně motor pořád někde ucházel tak mi došla trpělivost motor byl opět rozebrán, baterka do ruky a začal jsem prostě hledat praskliny dírky a podbně jinak mi to nešlo do hlavy a netvalo dlouho cca pul hoďky. A jedna prasklina se oběvila viz. Foto. :( a jelikož má motor o takovou divnou kliku podle porovnání foto nového a mého motoru tak má i novou matici a podložku pod vrtuli, soudm že motor dostal pěknou ránu a byl dán dohromady jen na "oko" a rychle prodán :-(

Obrázek
MK Katoda Sokolov :-)
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“