vysílač Aurora 9X
Re: Nový vysílač Aurora 9X
Neduh byl právě v tom modulu. Mne odešel, známému na letišti také, pak mne zkontaktovali 2 pánové, a po zpětné reakci kdy se vrátili od pana Čicotky, který jim našel taky špatný VF modul bylo jasné kde je neduh. Nebo problém z procesorem, při updatu nebo i jen tak se kousnul a musela se měnit celá deska. Dělalo to rozsipaný čaj na displeji. A vůbec kvalita součástek. V prvním rádiu mi po nějakém čase shořel operační zesilovač kniplu. Ale to omývam pořád dokoloa. 
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Mám auroru jednu z prvních , jsem maximálně spokojen a nejsem sám. Většina z nás kupuje dle možnosti a myslím že dražší značkou nemá cenu se chlubit . Největší cenu má radio které je spolehlivé a máme radost z tohoto koníčka . Je nutno mít napaměti že bez PC to nepůjde a těm kteří nekamarádi zrovna s počítačem pomohou ostatní s aktualizacemi . Píšu o tom proto , že jeden pán od kterého jsem bral Axika si na ni stěžoval že mu pořád něco jde šparně že by ji nejraději prodal , zaseale kde vzít peníze na jinou aparaturu..... Po aktualizaci software jeho vnukem a opětovném spárování je maximálně spokojen .
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
smecka jsou v kazde elektronice bohuzel.
mozna vadna serie,kdo vi.
kazdopadne u nas se jich lita fakt dost, a zadny ani sebemensi problem.vse slape jak vino.imho urcite tam nemuzou mit horsi HW nez treba prvni verze assanu na kterou jsem lital roky. a taky bez nehody.
mozna vadna serie,kdo vi.
kazdopadne u nas se jich lita fakt dost, a zadny ani sebemensi problem.vse slape jak vino.imho urcite tam nemuzou mit horsi HW nez treba prvni verze assanu na kterou jsem lital roky. a taky bez nehody.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Hmmm, to fakt asi vypadá na nějakou vadnou šarži . Protože já dodnes neslyšel že by byla Aurora nějak špatná , do jedný jsem dokonce sypal češtinu - vše fungovalo bez problémů .
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Zde jsou na první stránce ve vláknu v tabulce přehledně vypsány parametry obou srovnávaných Auror
http://www.modelflying.co.uk/forums/pos ... p?th=79269
http://www.modelflying.co.uk/forums/pos ... p?th=79269
Letadla: K3600, F3K Isis, Champion 2,1m elektro, F3F Nemesis, Z226 EPP
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
hm,nic razantniho.
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
taky mám jednu z prvních a taky jsem spokojený.
therccustomjets.cz
customwings.cz
customwings.cz
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... ec=1330625 (nejstarší příspěvek dole)
Tady jsou faily na auroře popsané myslím dobře.
Tady jsou faily na auroře popsané myslím dobře.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
mozna dobre,ale u par kusu prijmacu nebo jednoho vysilace.
a uz vice nez rok stare. me osobni zkusenosti a zkusenosti znamych jsou jen 100 % pozitivni
a uz vice nez rok stare. me osobni zkusenosti a zkusenosti znamych jsou jen 100 % pozitivni
Mé zkušenosti pozitivní nejsou. Jeden kolega tu měl s A9 problémy, cca 2009. Další si koupil A9 vloni v létě, projistotu to ani nešlo spárovat s některými přijímači. Nakonec se to nějak reklamovalo, jak dopadl nevím. Aféra se stopkami co běží jinou rychlostí když je zapnuté nebo vypnuté vysílání (ale nikdy správně) byla taky super
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=3 ... 3&start=15
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=3 ... 3&start=15
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
softwarove drobnosti jako stopky naprosto ignoruji vzhledem k moznosti prehrat firmware v naprosto vsem (vysilac, modul, prijmace)
imho jsem si jist,ze vetsi "chybovost" je jen diky tomu,ze jich je vice v obehu.
kolik lidi ma DC-16tku ? nebo jinou soupravu za 30tacu.
imho jsem si jist,ze vetsi "chybovost" je jen diky tomu,ze jich je vice v obehu.
kolik lidi ma DC-16tku ? nebo jinou soupravu za 30tacu.
HonzaS píše:Mé zkušenosti pozitivní nejsou. Jeden kolega tu měl s A9 problémy, cca 2009. Další si koupil A9 vloni v létě, pro jistotu to ani nešlo spárovat s některými přijímači. Nakonec se to nějak reklamovalo, jak dopadl nevím. Aféra se stopkami co běží jinou rychlostí když je zapnuté nebo vypnuté vysílání (ale nikdy správně) byla taky super![]()
Tak pro pořádek: Stopky byly softwarová záležitost a jsou opraveny v poslední aktualizaci programu vysílače. Potíže se spárováním - opět asi SW problém, tentokrát ve vysílacím modulu (starý SW a nové přijímače, např, Minima, prostě fungovat nebudou...). Je nutné pochopit, že tento systém se vyvíjí a pokud nová komponenta systému (přijímač) nefunguje správně na první připojení, je potřebné zkontrolovat verzi SW, který je použitý a celý systém aktualizovat. Takový postup je běžný u počítačů a moderní vysílače nejsou nic jiného! Například nový server se bez aktualizací firmwaru obvykle nedá ani zprovoznit, nebo nefunguje správně. Nikdo v takovém případě nebude nic reklamovat, prostě se spustí proces aktualizací a teprve potom se řeší další problémy - pokud ještě existují...
Problém nastane, pokud takový přístroj koupí uživatel, který nechce, nebo neumí pochopit souvislosti a s počítači se příliš nekamarádí. Takový zákazník očekává, že každá "krabička" bude fungovat na první zapnutí, nejlépe i bez přečtení návodu. Potom obvykle reklamuje i závady, které vlastně závadami nejsou... A právě takoví uživatelé si nejčastěji stěžují na fórech, že ten, nebo onen výrobek nestojí za nic, protože oni nejsou spokojeni s jeho funkcí, nebo nepochopili jak se používá.
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
Tak rádio je mezi lidma.
Už jsme ho viděli v akci.
Je opravdu mnohem rychlejší.
Pelikán rozdal asi pár testovacích vzorků, takže počítám že se ho brzo dočkáme.
Už jsme ho viděli v akci.
Je opravdu mnohem rychlejší.
Pelikán rozdal asi pár testovacích vzorků, takže počítám že se ho brzo dočkáme.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Škoda že mi od Pelikánů nenapsali, taky bych rád jeden kousek otestoval
Auroru mám asi druhý rok a zatím opravdu nehodlám kupovat novou...
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych to pěkně otestoval kdybych nějakou měl