kmubajsek píše:a mohl bys prosím tě ještě říct rozdíl mezi těmi dvěmi sadami ???díky
Dopsal jsem to, ale byl jsi rychlejší
kmubajsek píše:a mohl bys prosím tě ještě říct rozdíl mezi těmi dvěmi sadami ???díky
JMalik píše:kmubajsek píše:a mohl bys prosím tě ještě říct rozdíl mezi těmi dvěmi sadami ???díky
Dopsal jsem to, ale byl jsi rychlejší
Mad_Box píše:Ten Align není špatnej, mám je už celkem dlouho a hodně helin jsem s nimi sešrouboval, ale v 1,5mm mám v tom nasazený jiný nástavec (už ani nevím výrobce, ale je celkem kvalitní), který kombinuji ještě s palcovým na volnější šrouby. U ostatních rozměrů toho alignu už to je celkem OK, tyto rozměry už na strhnutí náchylné nejsou.
JMalik píše:Mad_Box píše:Ten Align není špatnej, mám je už celkem dlouho a hodně helin jsem s nimi sešrouboval, ale v 1,5mm mám v tom nasazený jiný nástavec (už ani nevím výrobce, ale je celkem kvalitní), který kombinuji ještě s palcovým na volnější šrouby. U ostatních rozměrů toho alignu už to je celkem OK, tyto rozměry už na strhnutí náchylné nejsou.
U Align platíš dost za ty duralové eloxované rukojetě. Když koupíš Weru, nevyjde to cenově hůře a není problém ani u těch nejmenších velikostí
http://www.landsmann.cz/wera-118066-sroubovak-imbus-1-5-mm-mikro-typ-2054-pro-elektrotechniku_d71773.html
kmubajsek píše:a ještě se zeptám daji se někde koupi ty kvalitnější šroubky ??? (na šroubovák 1,5)
kmubajsek píše:mě by teoreticky stačily koupit 1,5 a 2,0
JMalik píše:kmubajsek píše:mě by teoreticky stačily koupit 1,5 a 2,0
Radši Ti to připomenu ještě jednou, aby jsi na to nezapoměl.
Microwera má tak udělané rukojeti, aby jsi to dotahoval přiměřeným momentem pro velikosti těch šroubků. Hlavně u těch od M4 nahoru je dobré někdy použít i k dotažení to elko, protože průměr rukojeti je už příliš malý.
Ty klíče "L" (rozměrů které používáš) nutně potřebuješ, jinak bezpečně nepovolíš zajištěné šrouby!!!
Lada1 píše:paveld píše:Dovoluji si zdvořile nesouhlasit s předchozím příspěvkem![]()
Nejlépe se to pozná u "precizně zajištěných" imbus šroubů.
můžete s tim nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, ale to je tak jediný, co s tím můžete dělat