kauer píše:Navštívil jsem prodejnu RCkingu a tam mne celkem vehementně přesvědčovali, že pro můj účel je ideální Walkera Mini CP se soupravou DEVO 8S. Prý je to pro začátečníka ideální volba. Nevím já tu značku neznám.
Nebrat, RCking má převážně Walkery, proto Ti je doporučí. Ale převážně (jsou i výjimky) jsou dost poruchové (i má vlastní zkušenost) a myslím, že pro začátečníka i dost divoké.
O Walkerách se zde převážně dočteš nepříznivé ohlasy, ale mají i své skalní příznivce - i když těch není moc.
Pro Tebe bude asi nejlepší buď to Blade mCP X, nebo Nano CP X. Oba dva mám, tak mohu porovnávat - podotýkám, že nelítám 3D. MCP X je trošičku klidnější (mám ho raději) a je vhodnější na ven. Ale v hale 8x13 bych se ho nebál (závidím Ti jí, doma lítám v cca 4x3,5m s nábytkem, poličkami...) Nano je dost podobný, ale spíš neposednější, takové drobné škubání - pocukává neustále ocasem a hodne záleží na kvalitních baterkách. Ale je to taky rychlá mrška. Tím, že je menší je do bytu vhodnější. Ani s jedním neuděláš chybu.