Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Mám takovou zkušenost, že když po týdenním úsilí vyrobím lyže a těším se, jak si zalétám...roztaje sníh. Rozuměj: Vyrobení lyží ZPŮSOBÍ (!!! ) roztopení sněhu!!! Ale nebojte vážení kolegové-nebudu Vám kazit letos vánoce...lyže nedělám a vánoce budou zasněžené
Mám malý problém. Koupil jsem si lyže f. NoNa a v balení jsou přiloženy dvě pérka aby lyže držely na drátu a ve správném sklonu. Avšak otvory v pérkách jsou příliš malé nenatáhnu je tam. Nemá někdo nějaký nápad jak ty otvory roztáhnout?
Zwobot píše:Mám malý problém. Koupil jsem si lyže f. NoNa a v balení jsou přiloženy dvě pérka aby lyže držely na drátu a ve správném sklonu. Avšak otvory v pérkách jsou příliš malé nenatáhnu je tam. Nemá někdo nějaký nápad jak ty otvory roztáhnout?
Otvor v pružině se zvětší, když budeš pružinu jakoby rozmotávat. Tedy kroutit s ní tak, jako kdybys ji chtěl rozmotat. Pokud ji budeš držet takto napruženou, tak někdo (třetí ruka) by tam ten drát mohl strčit.
U ECHA - P92 to maká krásně. Jen je potřeba dávat bacha když je mokrý sníh-stane se, že přední lyže hrne před sebou sníh , až navrší "hromadu" , kterou schlamstne vrtule a té je po tom moc špatně )) Řeklo by se sníh-ale dřevěná vrtule ho nestráví
Naposledy upravil(a) 2952 dne čtv 13.12.2012 17:37, celkem upraveno 1 x.
No, tak jsem dneska testoval ty lyže... a dopadlo to hůř než jsem čekal. Model se ani nerozjel, jen po přidání plynu zvedl ocas. Nenapadá někoho kde by mohl být zakopaný pes?
Nahoru nepoletím, dole mě najdou! Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to