K Marabu - třikrát jsem urazil směrovku... Zem je tvrdá, žádná tráva, ruce levé... A stačí tomu opravdu malinko... Až jsem provedl "brutální" opravu na poli pětiminuťákem a dřívkem od zmrzliny (!), tak to vydrželo nespočet následných tvrdých přistání. Ale vypadá to hrozně...
Marabu přežil několik OPRAVDU tvrdých přistání, pokažených hodů, tvrdých zapíchnutí do pole... Už jsem ustřihnul několik silonových šroubů křídla.

Ohledně výkonů - nemá význam hodnotit moje výkony, jsem poleno a ještě věčný začátečník. Když mi to moc nejde tak jsem ve vzduchu přes půl minuty, když je to trochu lepší a nejsem ještě tak utahaný tak opakuju časy kolem 50 sekund, když se na to soustředím, tak něco přes minutu (měřeno od ukončení hodu, stopky se mi zapínají při přepnutí letové fáze na vrcholu hodu). Párkrát a to přičítám nějakým bublinám, jsem měl přes minutu a půl.
Dneska už jsem se snažil přistávat do ruky, což se docela dařilo, ale jedno "příliš dynamické" přistání do ruky skončilo rozesmátou náběžkou, jinak bych tam skotačil ještě teď

Hlavním cílem tady toho mého skotačení bylo trochu se hýbat u modelařiny, bych trochu shodil, což Marabu plní na sto procent
Až to trochu víc rozštípu, tak vyměním ocasky, a trup, který se mi zdá že svou kvalitou ostatní díly převyšuje, dostane jiné křídlo, už třeba nějaké kompozitové.
Ale než to rozštípu, tak to doufám bude ještě nějaký ten pátek trvat