Jakou HK-450

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
chastra
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou HK-450

#16 Příspěvek od chastra »

hates píše: A ted k cene mam na zacatek praskat s heli za 13000 a dal menit original veci a nebo mam na zacatek triskat heli za 8000 a po padu menit za original veci.

Nechci ti kazit iluze, ale 13000 za 450 si trochu ustřelil.
11000 za kombo s bezpádlem
a 9600 za pádlovku

Sestavíš dokoupíš přijímač a baterky a hurá do vzduchu :-D
papaya

#17 Příspěvek od papaya »

tiez Ti nechcem do toho kecat, ale trufas si na to ze ak Ti pride z HK nevydareny kus, ze budes laborovat a preplatis cely Align super combo na nahradnych dieloch?
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
milode

#18 Příspěvek od milode »

Tazatel se víceméně rozhodl. Tak bych mu radil v tomto duchu. A respektoval jeho rozhodnutí. Copak vy to budete investovat? Milan
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
kolaCZek

#19 Příspěvek od kolaCZek »

A rad bych jeste poznamenal, ze kvalita dilu z HK je o tridu horsi jak origo Align. Misto toho, aby jsi po padu vymenil listy a hridele, tak menis i to, co by na origo Alignu neodeslo. :wink: Ja si krapatko priplatil za MiniProtose a nemuzu si ho vynachvalit. Zatim jsem menil jenom listy, hridele a prevody serv. A to jsem s nim parkrat seknul hooodne natvrdo a osklive. :wink: Nejsem tak bohatej, abych kupoval levne veci...
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
kure87
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od kure87 »

Ahoj HK jsem se zastával do chvíle enž jsem narazil na totálně spackanou 250 tam není dobře snad nic, tzn máš šanci že koupíš heli kterou budeš moct vyhodit a koupit znovu. Osobně bych ti poradil bazarového rexe. Máš šanci že seženeš kus za dobrou cenu i s nakoupenými ND od nkoho kdo přechází na větši velikost heli.

http://inzerce.modelbazar.cz/show.php?ftxt=Rex+450
hates

#21 Příspěvek od hates »

S to cenou jsem prestrelil uznavam. Za tech 13000 by mel jiz pomalu velikost 500.

Je pravda ze muzes narazit na kus ktery bude proste spackany a povymenujes co se da, ale taky muzes narazit na kus, ktery bude celkem v pohode. Podle me co udelali na HK velikost 500 CMT TT tak na te pasovalo vse a i hridele byly rovne.

Pravda ze po prvnim padu jsem zohl kamen hlavy a nebyl to moc velky pad. No tak se vymenil za align a lita se dal. Clovek se s tim nauci sroubkovat to je pravda. Ale zase si dokaze pote nastavit heli sam a nemusi s tim porad za nekym zkusenym.
baui

#22 Příspěvek od baui »

luck píše:Zvažoval jsem Algin, ale nechci moc do toho vrážet, neplánuji se tomu věnovat do budoucna,lítám letadla benzin a tam chci zustat. Vrtulnik chci jen sem tam na chajdu když jedu s rodinou,

Pokud tohle myslis vazne, tak HK nedava smysl. Nad tim zmetkem stravis hodiny a hodiny a hodiny a...... jen nad udrzbou, ladenim veci, ktere se kazi samy od sebe a jeste to cele zaplatis dva- az trikrat. Pritom za stejne penize sezenes Tarot, MiniTitana nebo letany drak T450.

Motor vezmi z Helidrive SK3 rady a gyro Assan GA-250. Helidrivy chodi slusne a GA-250 chodi taky, ale nestoji moc, az ho budes hazet do kose a kupovat GP750 z bazaru.
Tom
kolaCZek

#23 Příspěvek od kolaCZek »

baui: A GP750 je cenove taky prijatelne, az ho budes hazet do kose a porizovat bezpadlo. :lol:
Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze predsevzeti "nechci moc do toho vrážet" je u helin predem urceno k zahube. :D
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od L.Bily »

ale asi najviac ta bude stvat ze stym budes padat nie vecsinou na ruky, ale na nejaku zavadu ktora bola sposobena zlou kvalitou, kat uz to das po x hodinach do hromady aby to trocha letelo a potom na novo, stelovanie atd. Za mna bazaroveho rexa. Vsetci v klube kupovali HK 450, ze za tie peniaze preco to neskusit, ale u vrtulnikou zostali len ty co mali original align, co ich vela nebolo. Hk ta akurat odradi
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Nezbeda

#25 Příspěvek od Nezbeda »

Pani zabudli ste mu poradiť nech si kúpi SIM a tam ho nebude crash stáť nič. Ja som lietal 4 mesiace sim a teraz som si kupil 600 EFL a pohodička :D
Miniprotos, Futaba T8FG
mamoulian

#26 Příspěvek od mamoulian »

Taky doporučuju originál.Když už chceš málo peněz,tak alespoň bazarovku,ale HK je tak na neustálé výměny dílů za origo. Je to zkušenost i moje. Nakonec totiž zjistíš,že máš doma vlasně originál Aligna za víc peněz,než bys dal za novou stavebnici a sezóna je v hajzlu.
Nebo to hned při skládání nakopneš jako kočku a vrtulníky pro tebe skončí.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Nakadah »

Ono i zalezi jak casto kdo lita. Ja mam tak 3-6 letu za mesic, nekdy se zadari i vic ale jinak proste neni chut, neni cas. Moje HK je naprosto v poradku, ale kdybych za to tahal poradne a casto - olitam ho rychle a porad bych asi neco menil. Align by mel vydrzet vic. Nak
dagx
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od dagx »

Moje zkušenosti s HK450: Kupoval jsem ho v době kdy už jsem lítal s align450 V2.Řekl jsem si že to za ty prachy zkusím abych si original nehuntoval a vydržel dýl.Dnes to hodnotím jako ztracenou sezonu a dost tisíc na opravách.Ne že by to nelítalo ale nikam jsem nepokročil.Každý pád mě přibrzdil.Za tu jednu sezonu bylo asi deset pádů na techniku a samozřejmě díky pádu kvůli jedné levné součástce se musí koupit hodně dalších levných součástek.Do originalu jsem za tři roky nedal tolik peněz jako do HK za jedno léto.Pak se to válelo ve skříni a letos jsem ho prodal a kolega s tím lítá dál a je myslím spokojený.On ale lítá osmičky a jde jednou za týden.Já chodím téměř denně a chtěl jsem to na nácvik akrobacie.
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
ifin

#29 Příspěvek od ifin »

http://www.youtube.com/watch?v=Uinz9xenDW8

Zde můj nízkorozpočtový stroj.
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
kolaCZek

#30 Příspěvek od kolaCZek »

ifin: Zapojovani baterky uplne krici po prepolovani... :roll: