Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Nemám rád němčinu. Myslim si, že to je soubor komediálních RC videí. Takovej "psychouš" by se nenechal jen tak točit.
Zaujalo mě video, jak tam frajer mává 700. Na to, že tam stáli minimálně 4 lidi je to docela blázen. Asi se ještě nespletl. Asi každej normální člověk by se někde schoval, respektive postavil tak, aby byl alespoň trošku v bezpečí.
Nahoru nepoletím, dole mě najdou! Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
To nejsou zadny debilove, ale borci co to maj zmaknuty a todle sou videa pro srandu, aby to koumesove, jak nekteri tady resili... Hosi, vzdyt je to vse hrany! Nadavajici tady, vy jste nikdy netocili videa pro prdel? Jo ze s tim vrtulnikem to uz bylo na hrane to uznavam.
Joza píše:To nejsou zadny debilove, ale borci co to maj zmaknuty a todle sou videa pro srandu, aby to koumesove, jak nekteri tady resili... Hosi, vzdyt je to vse hrany! Nadavajici tady, vy jste nikdy netocili videa pro prdel? Jo ze s tim vrtulnikem to uz bylo na hrane to uznavam.
Hraný to sice je, ale copak třeba ty - vždyť máš sám taky problém rozlišit fake a reál...
Ale joo, uznavam. Vsak i koumesove tveho formatu corona...jste a budete osaleni padelky a pri dnesi pokrocile dobe nejste s to, se svou ineteligenci je rozeznat. Neboj, dusicku sis pohladil, jo nandals me to, ja vim, ze fejk je fejk a zavidim ti cit pro realitu. Ale nic, at se dari, vzdy jde o prdek.
Joza píše:Ale joo, uznavam. Vsak i koumesove tveho formatu corona...jste a budete osaleni padelky a pri dnesi pokrocile dobe nejste s to, se svou ineteligenci je rozeznat. Neboj, dusicku sis pohladil, jo nandals me to, ja vim, ze fejk je fejk a zavidim ti cit pro realitu. Ale nic, at se dari, vzdy jde o prdek.
Nechceš se trochu zklidnit? I když to s tím 700. evidentně umí, určitě bych nechtěl aby mi lítal kolem ksichtu. Drobná chyba by mohla znamenat velkej průser, že se to někomu nelíbí není nic divnýho.
Joza se zklidni, uz jsme si to vyrikali. To same plati pro ostatni. Chcete-li machrovat a urazet, bezte do hospody. Treba tam dostanete po hube a bude klid Pokud bude mit nekdo chut drazdit tu dal, mame spoustu instrumentu ke zklidneni...