Druhý model

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Zpráva
Autor
Skazik
Kontaktovat uživatele:

Re: Druhý model

#16 Příspěvek od Skazik »

No právě z rany mám celkem dost strach. Tak asi nejlepší řešení by bylo nějakej lítanej akrobat z EPP na naučení ostřejšího letu a nějakej konstrukční hornoplošník na pohodovej let co? S tím hornoplošníkem bych praštit neměl a když tak se nedá nic dělat a s tím akrobatem, tam se s tím počítá, akorát je potřeba přikůpit trochu toho lepidla no :D
Auta: REVO 3,3, Schumacher Cougar SV, HPI Bullet ST FLUX, Himoto
Letadla: Pioneer
Lodě: Micro Magic
davelbc
Kontaktovat uživatele:

Re: Druhý model

#17 Příspěvek od davelbc »

předpokládej že s tim ještě sem tam flákneš, epp je dobrá volba, konstrukční či kompozitové éro při pádu víc "zabolí". pokud nechceš nijak extra utrácet a chceš se na něčem vypilovat je dobrý i tohle: http://www.mscomposit.cz/mscomposit/eshop/1-1-RC-LETADLA/2-2-AKROBATICKA/5/3-Unique-Cervenobily koupil jsem si to z hecu v Béčkový kvalitě na Lipeneckým obrovi a i když jsem zastáncem názoru, že co má pod metr neumí lítat (spíš s tím neumím lítat), čumim jak to pěkně chodí. Výchylky na polovic a lítá jak beránek, v opačném případě umí i pěkný "vrtáky". Přeju šťastnou ruku při výběru.
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“