Hitec Optic 6 sport

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Azy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Azy »

hm hm ty si psal ze to mas v opticu 6 sport ,?? no aještě taková věc ftku máš ,?? abych věděl jestli to ypadá přesně tak jak si to představuju :--) ja vim sem otravnej
MK Katoda Sokolov :-)
Ray69
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Ray69 »

Já bych počkal na hack modul frsky s telemetrií, já nad tím docela uvažuju. Teda snad ho udělaj.
PC cessna 480(krycí jméno traktor)HYPE FOX(rev 1.1)TX - Hitec Optic 6 SPORTRX - Hitec HFD-08RD
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od mikvalik »

arda1 píše:
Mikelo píše:Zcela vážně si myslím, že konverze Optic sport na cokoliv je ztráta času. Jde o softwarově tak hloupé rádio, že žádná investice do něj se nemůže při pohledu dopředu vyplatit. Měnit za peníze přenosový systém a přijímače a přitom ponechat v provozu tak omezený vysílač je skutečná hloupost.
Blbost... :wink: :lol: :lol: :lol:

Napípáš šestiservovýho akrobata, výškovka n 2 serva jen tak tak po haluzi a tím končíš. Víc už toho neumí.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
mrpilot

#19 Příspěvek od mrpilot »

Azy píše:hm hm ty si psal ze to mas v opticu 6 sport ,?? no aještě taková věc ftku máš ,?? abych věděl jestli to ypadá přesně tak jak si to představuju :--) ja vim sem otravnej

nechce sa mi otvarat svoj vysielač.... ale čo som našiel na nete :)
http://picasaweb.google.com/kuna02/Hite ... 0393651282
funguje to výborne :) nemal som doteraz najmenší problém. a reči o tom že je to strata času mi prídu imho zcestné. načo si budem momentálne kupovať rádio ktorého funkcie nevyužijem :) kebyže mám peniaze nazvyš tak si ho kúpim. ak mám pravdu povedať, aj funkcie sporta nevyužívam zďaleka všetky. a takisto mi ani žiadna nechýba...
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
lucas

#20 Příspěvek od lucas »

tak diky moc za rady. asi bych tedy šel do toho assana. akorát na hc je na backorder - což v jejich případě může znamenat i týdny :(
zkusím hledat jiný shop.

luc
Pepe_Lopez
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pepe_Lopez »

Vidím tam 2 řešení - na jednom přerušíl ten plošňák, pak to nějak zase vrátil zpět a předělal to na konektor. To druhé řešení se mi líbí víc. Má to někdo někde lépe popsané či nafocené, co je třeba vyndat a kde odpojit? Chystám se také zAssanovat svého Sporta a nerad bych ho poslal do večnějch lovišť křemíkového nebe, neb je čerstvě po záruce.
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
Jiri

#22 Příspěvek od Jiri »

lucas píše:tak diky moc za rady. asi bych tedy šel do toho assana. akorát na hc je na backorder - což v jejich případě může znamenat i týdny :(
zkusím hledat jiný shop.
luc

Klidně to objednej, prodává se jich tolik, že jsou většinou backorder, anžto jak přijdou, vyprodaj se větinou během 3 dnů, ale chodí fakt často (max týden, 10 dní). Případně si na to můžeš dát hlídače, ale je to zbyteč. Na 99% to do měsíce to budeš mít i s doručením.
Jinak párování Assan je ještě jednodušší - nikde nic nemačkáš, na přijímač dáš propojku a u vysílače po zapnutí vysílače zakvedláš kanálem 2 (většinou VOP), až obojí zezelená, je OK. Za výhodu Assanu považuji opravdu malé a lehké přijímače a geniálně jednoduché a přitom funkční failsafe.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
lucas

#23 Příspěvek od lucas »

tak už to tam klikám. tady koukám, že přijímače maji s krátkou a dlouhou anténou. mám to nějak řešit? bude to v EPP nebo balsovém letadle. je potřeba ten dlouhý vývod ven nebo stačí ty dva cancourky krátké co z toho koukají?
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Peppy »

A co takto FRYSKY?? Typom prenosu je lepsia ako ASSAN a cenovo tiez neni zla.

Inak ja som sa tiez pohraval s prechodom na 2,4 s SPORTom ale nakonec som to prehodnotil ako strata penazi kedze softwarovo nepatri medzi najvyspelejsie radia.

Od JETI model mi posali pekne foto kde co napajkovat ( pripojit ) http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=c3b9fa21de95af8e07760fcabef33c0c
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od H1N1 »

Nějak jsem se zamotal:-D Ale já mám připojenýho Assana bez pájení, prostě jen nastrkaný na konektor... Neni na tom nic moc co fotit, prostě vyjmeš modul 35Mhz a z destičky kde je i šroub antény ti najednou trčí 5 vývodů na které jde Assan nastrkat... jablka na jablka, hrušky na hrušky a zem na zem... pak jen provedeš párování a Assan funguje.... ty fotky s pájením a odpajováním přepajováním... jsou blbost. k čemu pájet když to jde jen konektorovat.
Azy
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Azy »

mrpilot píše:
Azy píše:hm hm ty si psal ze to mas v opticu 6 sport ,?? no aještě taková věc ftku máš ,?? abych věděl jestli to ypadá přesně tak jak si to představuju :--) ja vim sem otravnej

nechce sa mi otvarat svoj vysielač.... ale čo som našiel na nete :)
http://picasaweb.google.com/kuna02/Hite ... 0393651282
funguje to výborne :) nemal som doteraz najmenší problém. a reči o tom že je to strata času mi prídu imho zcestné. načo si budem momentálne kupovať rádio ktorého funkcie nevyužijem :) kebyže mám peniaze nazvyš tak si ho kúpim. ak mám pravdu povedať, aj funkcie sporta nevyužívam zďaleka všetky. a takisto mi ani žiadna nechýba...

jo todle mi stačí mě to stačilo z venku je to přesně jak jsem si představoval takže jako k vánocům si asi pořídím další dárek .-) sakra to abych si dotáhl strom z václaváku aby se mi to tam všechno vešlo :-)
lucas

#27 Příspěvek od lucas »

tak už jsem to koupil. snad to nebude na backorder měsíce jako regly.

díky všem za helf

luc
Azy
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Azy »

hodně blbá atázka : co to vlastně znamená to backorder?????
při odpovědi vycházejte z toho že fakt anglicky neumim maximálně slovensky :-)
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od H1N1 »

že to nemaj skladem ale je to objednané:-)
mrpilot

#30 Příspěvek od mrpilot »

Pepe_Lopez píše:Vidím tam 2 řešení - na jednom přerušíl ten plošňák, pak to nějak zase vrátil zpět a předělal to na konektor. To druhé řešení se mi líbí víc. Má to někdo někde lépe popsané či nafocené, co je třeba vyndat a kde odpojit? Chystám se také zAssanovat svého Sporta a nerad bych ho poslal do večnějch lovišť křemíkového nebe, neb je čerstvě po záruce.

písal som s tým chlapíkom a hovoril že zabudol vybrať aku, omylom zoskratoval niečo a sa mu odlepili tie vodiace plôšky...
stačí sa riadiť podľa týchto obrázkov :)
http://picasaweb.google.com/kuna02/Hite ... 4312968082
http://picasaweb.google.com/kuna02/Hite ... 0733366482
http://picasaweb.google.com/kuna02/Hite ... 5506531938
tam je to správne... tie káble ma tiež najprv zmiatli tak som mu napísal... ale fakt celá operácia assanu trvá max 10-15minut :)
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“