Jaké samolepky na RC modely potřebujete?
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké samolepky na RC modely potřebujete?
HURVE83 píše:Vau! Konečně nějaká veřejná pomoc jak něco zlepšovat pro všechny![]()
Adminoj patří dík že povolil![]()
Pracuji ve společnosti kde máme reklamní agenturu a za to co je v příloze a to je dle mně i jedna z mojich rad o co bych já a moji kamarádi chtěli 1200,- bez DPH v nákupu!!!! Mně to docela vyděsilo a naštvalo.¨
Jedná se 3listy formátu A4.
Za kolik jste schopni udělat a zaslat na adresu?
Moc díky
1200 bude za to, že se to musí překresilit z rastrů s nízkým rozlišením do vektorů. Holt né každý má v reklamce digitiskárnu
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Kissman píše:dost kvalitne, zalezi na postupu... tiskarnu laserovou budes mit pravdepodobne v praciostatni info do SZ, nebudem tu zadelavat tema autorovi
Doma to udělat lze kvalitně, ale nelze očekávat nějakou supr odolnost a životnost.
- Modelařina.cz
- Kontaktovat uživatele:
xsukk píše:Určitě nějaké kamufláže v pěkném barevném provedení.
Potřeboval bych něco přesnějšího, po pravdě řečeno nevím co tím máte přesně na mysli
- Modelařina.cz
- Kontaktovat uživatele:
HURVE83 píše:Vau! Konečně nějaká veřejná pomoc jak něco zlepšovat pro všechny![]()
Adminoj patří dík že povolil![]()
Pracuji ve společnosti kde máme reklamní agenturu a za to co je v příloze a to je dle mně i jedna z mojich rad o co bych já a moji kamarádi chtěli 1200,- bez DPH v nákupu!!!! Mně to docela vyděsilo a naštvalo.¨
Jedná se 3listy formátu A4.
Za kolik jste schopni udělat a zaslat na adresu?
Moc díky
No rozhodně levněji, odhadem za půlku a s DPH. Ale jde o řezanou grafiku, nikoliv o tisk takže to logo Fasst by se muselo dělat skládámím hodně barev, ty nejmenší texty by asi už moc nešly udělat a logo Kontronik by bylo jen dvoubarevné bez stínování.
- Modelařina.cz
- Kontaktovat uživatele:
koulinek píše:Jo tož kdyby se dělaly nějako hromadně ty FASST a Futaby v různých velikostech tak bych si take nějaké vzal.
Obecně vzato - není problém ty loga vyříznout v jakékoliv velikosti. Ale přímo na obchod je dát nemůžu - porušoval bych jejich autorská práva
Pokud by měl někdo zájem tak mi napište na info@modelarina.cz v jaké velikosti a v jakých počtech byste o ně měli zájem.
- Modelařina.cz
- Kontaktovat uživatele:
Diskobarel píše:V rockfashion prodávají trička známých kapel nelicenzovane a problémy snad nemají, nevím, ale myslím že na logach copyright nemají...
Potřeboval bych udělat samolepky 8 kapel a par blesků šlo by to.
Jasně, napiš na info@modelarina.cz
Modelařina.cz píše:Obecně vzato - není problém ty loga vyříznout v jakékoliv velikosti. Ale přímo na obchod je dát nemůžu - porušoval bych jejich autorská právaNeplatí to samozřejmě jen pro Futabu, je to obecný problém každého loga nějaké firmy...
Tak prodávej jednotlivá písmenka F, A, S, T no a dotyčný si to jedno S koupí 2x a nápis si sestaví. A nebo FASSST a jedno S se vystřihne
Takhle obecně nevím, no. Buď narazíš na loga chráněná autorským zákonem nebo samolepka bude pouze individuální pro konkrétní model a modeláře. Tak snad jedině nějaký vlajky, pruhy, a nebo označení letadel (jako OK + nějaký číslo)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
xsukk píše: Různá čísla, ornamenty atp. si můžeme vytisknout na speciální papír doma každý. Zabere to pouze chvíli ve Wordu a nebo Googlu. Ovšem na práci s Photoshopem či vlastní malování nemá každý čas.
Ale děvče zlatý. Myslíš, že tiskárnu má doma každý, nebo že se tu bude někdo shánět se specielním papírem? Ani na ten Word, nebo Googl nemá každý čas, nebo chuť se s tím dělat i kdyby to bylo na dvě kliknutí. A tak si to raději koupí.
Co neubrzdíš neukecáš.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, tiskárnu sice mám ale laser černou, barevná je na doma luxus a inkoust nechcu. Klidně bych si koupil origo za 5USD http://www.futaba-rc.com/store/futz3510b.jpg ideálně kdyby nějakej prodejce nabízel v ČR neboť pošta je 7USD.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
rampa_mckvak píše:xsukk píše: Různá čísla, ornamenty atp. si můžeme vytisknout na speciální papír doma každý. Zabere to pouze chvíli ve Wordu a nebo Googlu. Ovšem na práci s Photoshopem či vlastní malování nemá každý čas.
Ale děvče zlatý. Myslíš, že tiskárnu má doma každý, nebo že se tu bude někdo shánět se specielním papírem? Ani na ten Word, nebo Googl nemá každý čas, nebo chuť se s tím dělat i kdyby to bylo na dvě kliknutí. A tak si to raději koupí.
Je to můj názor, milý chlapče...
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
xsukk píše:Je to můj názor, milý chlapče...
Za názor se člověk bije
- Modelařina.cz
- Kontaktovat uživatele:
koulinek píše:Jasně, tiskárnu sice mám ale laser černou, barevná je na doma luxus a inkoust nechcu. Klidně bych si koupil origo za 5USD http://www.futaba-rc.com/store/futz3510b.jpg ideálně kdyby nějakej prodejce nabízel v ČR neboť pošta je 7USD.
Vyrobit podobné samolepky není problém, jen bych potřeboval znát nějaké rozměry - z toho obrázku vůbec není jasné jak je ten arch velký.
V případě zájmu stačí napsat na info@modelarina.cz
Jde přímo o řezanou barevnou fólii, žádný tisk - takže žádné vyblednutí po půl roce jako v případě většiny běžných inkoustových tiskáren
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Modelařina.cz píše: podobné samolepky není problém, jen bych potřeboval znát nějaké rozměry - z toho obrázku vůbec není jasné jak je ten arch velký.
V případě zájmu stačí napsat na info@modelarina.cz
Já sem trochu rozhodil sítě a mám již vyřešeno jiným způsobem, takže pro mě již není aktuální.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV