Deje sa niečo s HobbyCity?
Re: Deje sa niečo s HobbyCity?
asi se tam nekdo doma nudil a sel do prace, jsou tam dneska novinky .... :-)
jyrry.webnode.cz
sviatok u nich znamena ze sa nerobi = nikto (okrem jedla a ubytovanie mozete snivat o inych sluzbach)
ziadna posta ....
Takto by to malo byt, ale kedze sme krestania, tak hor sa v nedelu do roboty !
Vivat china new year !
ziadna posta ....
Takto by to malo byt, ale kedze sme krestania, tak hor sa v nedelu do roboty !
Vivat china new year !
http://bobo.matej.name
jyrry píše:asi se tam nekdo doma nudil a sel do prace, jsou tam dneska novinky ....
HobbyKing obvykle nikdy není úplně bez lidí. Přes svátky tam lidi jsou, ale je jich mnohem méně než za obvyklého provozu mimo svátky a v tom je ten podstatný rozdíl. Loni to bylo taky tak. Prostě fungují, ale jen s naprostým minimem lidí.
Drondys píše:Lapras píše:Tak jsem v prosinci objednával dva balíky které došly v lednu. Oba došly do 2 týdnů, takže maximální spokojenost. Balíky byly do 150Eur takže jsem ani neplatil clo
To je pouze otázka náhody a žádné pravidlo. Podstatné je DPH, a to se obvykle platí už při překročení 22 Eur, a to i když se CLO vůbec neplatí.
Drondys, díky moc...jojojo, těma 22 Eurama se prostě řídím. Zatím mě nevybrali. Zatím...škoda, že sem si loni touto dobou nekoupil ešče benziňák...26 nebo 30 ccm...kamarádi mě to rozmluvili...škoda. Ale jinak díky. Laďa.
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na balík čekal 3,5 měsíce!!! Hrozný desitky mailů pak mi řekli že balík ztratily . Měl jsem to pojištěné na 30% takže mi vrátili jen 30%
zatím nejhorší zkušenost.
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
Lapras píše:Pokud jde o HobbyKing - http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/index.rc
Tak jsem v prosinci objednával dva balíky které došly v lednu. Oba došly do 2 týdnů, takže maximální spokojenost. Balíky byly do 150Eur takže jsem ani neplatil clo
150eur?????
BAPE píše:150eur?????
Pro CLO v ČR ještě stále platí limit 150 Eur, ale CLO je minimum a navíc se na hračky a modely pro osobní potřebu vůbec neuplatňuje. To jen pro DPH byl limit loni v dubnu snížen na 22 Eur. Takže u zásilek s hodnotou mezi 22 Eur a 150 Eur se obvykle platí jen DPH a CLO ne. Samozřejmě pokud to nepustí bez ohledu na cenu jak už jsem zmínil což je ovšem náhodná záležitost.
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Ať mě soudruzi nevytáčí taky čekám 2 zásilky a to v období Listopad -Prosinec 011 to chodilo od odeslání do 7 dnů! 
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Ahoj, já jsem naopak byl nyní velmi příjemně překvapen rychlostí, jakou z HK vyexpedovali moji objednávku:
30.12.2011 (pátek) v 16:20 odeslaná objednávka s následnou okamžitou platbou Paypalem.
A hle...
Thu 05.01.2012 11:52 Mailed Swiss Post SINGAPORE
Thu 05.01.2012 11:52 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Thu 05.01.2012 17:18 Departed transit country Swiss Post SINGAPORE
Thu 05.01.2012 17:19 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Tue 10.01.2012 17:13 Arrival at border point of origin country CH-8010 Zürich 1
Tue 10.01.2012 17:14 Departure from border point of origin country CH-8010 Zürich 1
Zásilka dne 11.01.2012 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 12.01.2012 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Zásilka uložena dne 12.01.2012 na poště 220 00 - pošta Praha 120, důvodem je "vyclívací pošta".
Zásilka celně odbavena, propuštěna do další přepravy 25.01.2012.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Zásilka připravována na dodací poště xxxxxxxxxxxxx k doručení.
Zásilka doručována dne 26.01.2012 poštou xxxxxxxxxxxxx.
Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 26.01.2012 uložena na poště xxxxxxxxxxxxxx.
Takže na rozdíl od loňska, kdy jsem objednával v 9.3.2011 a balík obdržel 20.5.2011, je to docela prima zrychlení. Faktem je, že největší brzda je vyclívání, ale to my, mimopražští, asi nijak nezrychlíme.
30.12.2011 (pátek) v 16:20 odeslaná objednávka s následnou okamžitou platbou Paypalem.
A hle...
Thu 05.01.2012 11:52 Mailed Swiss Post SINGAPORE
Thu 05.01.2012 11:52 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Thu 05.01.2012 17:18 Departed transit country Swiss Post SINGAPORE
Thu 05.01.2012 17:19 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Tue 10.01.2012 17:13 Arrival at border point of origin country CH-8010 Zürich 1
Tue 10.01.2012 17:14 Departure from border point of origin country CH-8010 Zürich 1
Zásilka dne 11.01.2012 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 12.01.2012 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Zásilka uložena dne 12.01.2012 na poště 220 00 - pošta Praha 120, důvodem je "vyclívací pošta".
Zásilka celně odbavena, propuštěna do další přepravy 25.01.2012.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Zásilka připravována na dodací poště xxxxxxxxxxxxx k doručení.
Zásilka doručována dne 26.01.2012 poštou xxxxxxxxxxxxx.
Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 26.01.2012 uložena na poště xxxxxxxxxxxxxx.
Takže na rozdíl od loňska, kdy jsem objednával v 9.3.2011 a balík obdržel 20.5.2011, je to docela prima zrychlení. Faktem je, že největší brzda je vyclívání, ale to my, mimopražští, asi nijak nezrychlíme.
...s větrem o závod.
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Jameson píše:Coro: Ten nápis je super, tiež mi došiel - keby mal Marošlong auto, tak mu ho naň pod rúškom noci nalepím![]()
![]()
Neser ma, Jameson jeden HCpozitívny
Na tvojom mieste by som o čínu ani nezavadil...
Sakra, odhalil ma
Róbje, gráupňer, muľtiplex, hájtek...vsjo isdeláno v Číne!
Róbje, gráupňer, muľtiplex, hájtek...vsjo isdeláno v Číne!
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
treba vyšpehovať určitých ľudí "antiHC" a polepiť im sklá nálepkami TURNIGY

tomasvrx1 píše:Já jsem na balík čekal 3,5 měsíce!!! Hrozný desitky mailů pak mi řekli že balík ztratily . Měl jsem to pojištěné na 30% takže mi vrátili jen 30%zatím nejhorší zkušenost.
tak to je akesi zvlastne - platil si cez paypal?
ak ano, musia ti vratit to co si zaplatil, nie to co oni poistili. a treba to Riesit cez paypal a nie cez nich.
ak platis inak ako paypal .... bohuzial.
--------
ja objednavam od nich relativne vela zasielok (30-40 rocne). niekedy sa caka na backorder, niekedy je to nekvalitne, ale vzdy je to o tom ze je to "original" china. zasielky prichadzaju od 2 mesiacov do 14 dni. ako kedy. colnica detto - raz ano raz nie. Plati sa len DPH a to tiez od bohvie akej sumy, raz tak, inokedy inak. clo sa plati az od extra vysokych sum a myslim ze kontajner nikto z HC neobjednaval.
http://bobo.matej.name
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem chtěl napsat jak mě na HK s*rou, ale dnes mi přišly na účet peníze za zrušenou objdnávku a dokonce balíček, který podle sledovacího čísla je ještě v Hong Kongu na poště a čeká na odbavení.
No ale stejně mě s*rou protože místo 5g serva do haláka mi přišlo 12g s kovovýma převodama, takže halák bude stále odpočívat na skříni
No ale stejně mě s*rou protože místo 5g serva do haláka mi přišlo 12g s kovovýma převodama, takže halák bude stále odpočívat na skříni
- mior
- Kontaktovat uživatele:
boboland píše:tak to je akesi zvlastne - platil si cez paypal?
ak ano, musia ti vratit to co si zaplatil, nie to co oni poistili. a treba to Riesit cez paypal a nie cez nich.
ak platis inak ako paypal .... bohuzial.
Máš nejaý návod, ako sa to dá riešiť cez PayPal? Už som to tu raz zachytil, ale priznávam, neviem, ako na to.
Jeden nikdy nevie, kedy sa to bude hodiť...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk