jyrry píše:A jak je to s hlukem dovnitr? Delam v docela rusnem provozu, obvykle mam spunty nebo hluchatka a nekdy bych si dal sluchatka a poslouchal, ale zatim jsem slysel masiny vic nez hudbu... Trochu to resi sluchatka-spunty a pres to hluchatka, ale to moc nehraje...
Hele pioneery jsou asi nejoblíbenější sluchadla pro DJe. Hrajou dost nahlas a opravdu kvalitne. Jako DJ potřebujes slyšet co ti hraje do sluchátek a zároveň co hraje na parketu ( máš nasazený sluchátko na jedno ucho a i přes to je to jasně slyšet ) nebo potřebuješ slyšet jen sluchátka a parket ne. Jestli se nebojíš, že neuslyšíš padající střechu haly... tak bych se jich nebál. Ale ty na ktery jsem poslal odkaz jsem neměl tak nemůžu hodnotit jaký jsou. Je to cenová relace tazatele.
Možná v nich v MHD vypadáš jako blbec, ale pořád lepší než když ti řvou sluchátka na celej autobus.
Kossy, kossy jsou prostě kultovní záležitost, ale nutno dodat, že není co bejvalo. Myslim si, že jejich kvalita není co bejvala. Pro každodení poslouchání z mobilu/mp3 number one, ale pokud chceš něco víc tak jsou překonaný

Každýmu sedí něco jinýho. Já nemam rád špunty (vypadávaj mi), nemám rád tvar koss, vyhovujou mi sluchátka, který mi defakto obejmou ucho. Je třeba se rozhodnout co sedí tobě a podle toho vybírat.