jirinovo píše:veka1..to víš že tak jak píšeš jsem si hokejku nikdy nelepil, protože nemám materiály které uvádíš ani neznám technológii, jak by jsem to udělal. Ale napatlat si to doma na koleně je ztráta času, co vím tak myslím na Slávii tydle drahé hole za těch xxxx peněz lepí, ale furt je to jen opravená hokejka a jako nová už nikdy nebude. Sám by jsem si takhle drahou hůl nikdy nekoupil, bo na to prostě nemám. Furt je to jen klacek, kterým mlátíš do puku a do kterýho ti mlátěj všichni ostatní. Prostě spotřební věc. Pokud to budeš chtít ale klukovi na rybník, tak to asi stačit bude.
"když píšeš ,že opravená hůl prdne v místě kde je lepená" od laminátníků slepená čepel, překrytá sklem, jak nová, nevydržela ani jeden led, tuhle kompozitku si známej taky nechal lepit, ne čepel ale klacek a zase mu praskla. Když už by jsem si takhle drahou hokejku koupil, tak jsou vyzkoušený značky které vydrží. Ty zjistíš, když chodíš hrát. Ale když vidím, jak jsou ty hokejky krásný, tak mi přijde skoro líto někde s ní třískat. Nechci ale vyvolávat nějakou při, nebo někomu vnucovat svuj názor.
Jedna z posledních oprav co jsem dělal je hůl na fotkách a patří dorostence z HC Litomyšl (viz seznamy družstev na webu). Přinesla ji s rozdrcenou spodní hranou čepele, kterou ji už někdo za úplatu spravoval (děs a hrůza) . Po likvidaci staré opravy, vyspravení a vytemperování ve vakuu ,hraje s ni již druhý měsíc a zatím si nestěžovala .. hokejka po opravě přibrala 15g.
Takže mám názor i zkušenost,že když se dodrží základní postupy hůlka může fungovat bez ztráty desítky
veka1