Foto vašich mazlíků

Opravdu větší kousky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
krtek2k

Re: Foto vašich mazlíků

#16 Příspěvek od krtek2k »

No jo , on už Michal 690 nemá , a prý už žádný nevyrobí.
Dobrý jsou poslední MS Championy 690.
Ale musím říct, že nejlepší 690 jaký jsem kdy zkusil , jsou TB SOLID a to mám padlovou verzi. Rychlý , svižný , okamžitá reakce, podprůměrná spotřeba.
A co myslíš , že vzadu nesedí? Ta červená izolepa na trubce? Zkusil jsem to kvůli čitelnosti, vždycky ji můžu pak sloupnout.
Odsud není vidět.
Přílohy
l690-39.jpg
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od pkotatko »

Za Petrem zajedu a TB si urcite vezmu. Uz jsem slysel hodne pozitivniho.
Mam na mysli ty pruhy a hrany vzadu na kabince :?:
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Howking
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Howking »

krtek2k píše:Dobrý jsou poslední MS Championy 690.
Ale musím říct, že nejlepší 690 jaký jsem kdy zkusil , jsou TB SOLID a to mám padlovou verzi. Rychlý , svižný , okamžitá reakce, podprůměrná spotřeba.

Teď testuju SpinBledy 690 na Rexovi. A musím říct, že jsou výrazně lepší než Championy 690. Pane jo, to jsou listy. Když jsem to s nima poprve zvedl, tak jsem se málem posral. Tak velká a okamžitá reakce na kolektiv (a to u 5 kg těžké heliny) mě překvapila. I rychlost na kolektivu úžasná - jako bych přidal 2 stupně na náběhu. Klonění a klopení taky fantastické. Při střemhlavém letu a potažení výškovky helina zarazí téměř do pravého úhlu (s championy z toho byl plynulý oblouček). Mám je na vyzkoušení, ale vracet je nebudu (nechce někdo koupit 690tky CHampiony? :-D). Přes to všechno jak se rex s nima silově chová, tak spotřeba je nižší. Jednak jsou o 2 mm širší a hlavně jsou aerodynamický rovné. Před odtokovou hranou není ta prohlubeň. Slzička profilu je po celém obvodu konkávní. No šílené listy. A taky jsou celé bílé a jsou parádně vidět. Fakt vřele doporučuju vyzkoušet.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
krtek2k

#19 Příspěvek od krtek2k »

Já chci zase na akci a zkoušet různý listy :) Sranda to byla.
Petr: No jo , ale to tak vychází, s tím nic nenadělám, tvar ještě zkusím s fénem dofixovat, uvidíme.
Frsky X10S Carbon
error414
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od error414 »

Howking píše:
krtek2k píše:Dobrý jsou poslední MS Championy 690.

Teď testuju SpinBledy 690 na Rexovi. A musím říct, že jsou výrazně lepší než Championy 690. Pane jo, to jsou listy. Když jsem to s nima poprve zvedl, tak jsem se málem posral. Tak velká a okamžitá reakce na kolektiv (a to u 5 kg těžké heliny) mě překvapila. I rychlost na kolektivu úžasná - jako bych přidal 2 stupně na náběhu. Klonění a klopení taky fantastické. Při střemhlavém letu a potažení výškovky helina zarazí téměř do pravého úhlu (s championy z toho byl plynulý oblouček). Mám je na vyzkoušení, ale vracet je nebudu (nechce někdo koupit 690tky CHampiony? :-D). Přes to všechno jak se rex s nima silově chová, tak spotřeba je nižší. Jednak jsou o 2 mm širší a hlavně jsou aerodynamický rovné. Před odtokovou hranou není ta prohlubeň. Slzička profilu je po celém obvodu konkávní. No šílené listy. A taky jsou celé bílé a jsou parádně vidět. Fakt vřele doporučuju vyzkoušet.

ty ses extremista, bud je neco totalne shit nebo je totalni parada: ). Se SB se me nelitalo spatne ale ze by to byl takovy rozdil od MS kompositu se me nezda, nelitam championy ale obycejne celo-cerne . Zatim nejlepsi zkusenost mam s Kok ty sou hodne ostre a to me vyhovuje.

Krtek: od koho je ta kabinka? Fusuno?

btw:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/k ... directlink
Logo 600 + spirit
Howking
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Howking »

error414 píše:ty ses extremista, bud je neco totalne shit nebo je totalni parada: ). Se SB se me nelitalo spatne ale ze by to byl takovy rozdil od MS kompositu se me nezda, nelitam championy ale obycejne celo-cerne . Zatim nejlepsi zkusenost mam s Kok ty sou hodne ostre a to me vyhovuje.
- ale nejsem :-) Jen jsem fakt teď nadšený. Já šel u rexe do Championů. protože jsem s nima měl zkušenost (dobrou) z Protose a byly na Rexovi lepší než tovární Align. Že to jde ještě tak výrazně lépe jsem ani netušil. Už jsem byl tak nějak smířený, že se prostě těžké sedmikilo nikdy jak Protos chovat nebude a ejhle. Ono to jde :-D Teď pověřuju Filipa, aby mi sehnal SB i na prodlouženého Protose, půjde li to. Zatím fakt nejlepší listy, co jsem lítal (aspoň pro mě) - kdysi jsem byl podobně unesený s Torsion, ale to je tak dávno co jsem je měl, že srovnání by asi nebylo objektivní.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
krtek2k

#22 Příspěvek od krtek2k »

No hawku 465 SB lítám a jsou mňam. Championy470FBL jsou mdlý , ale ne tolik co EDGE 473FBL. O těch EDGE jsem si myslel , že budou gut a prd.
Frsky X10S Carbon
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od pkotatko »

Uz nekolikrat jsem si vyzkousel, ze stejne listy stejneho vyrobce, se v ruznych velikostech chovaji naprosto odlisne. Nic nez zkouset nezbyva. Pak si vybrat co cloveku nejvic sedi.
Ja jsem hodne spokojenej s Edgema 693FBL na Kasame. Presne mi vyhovuji a delaji to, co cekam ze delat budou. Na kolektivu se mi zdaji krasne linearni. Kolik dam, tolik tam je. Nektere listy byly ostre okolo stredu a pak nic. Obdoba obraceneho expa. Nektere zase jako hodne normalniho expa. Tupe okolo nuly a pak necekany nastup. Na 450tce mi zase sedi modre Aligny a hned za nimi Radix 325FBL. A vyzkousel jsem toho docela dost.
Ale konec v tomto vlakne. Tady se mame kochat :wink:
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od pkotatko »

Slibil jsem aktualni fotky....
10102011335.jpg
10102011336.jpg
10102011337.jpg
error414
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od error414 »

pkotatko píše:Slibil jsem aktualni fotky....
10102011335.jpg
10102011336.jpg
10102011337.jpg

i ta bezpadlova hlava je slozita jak krava
Logo 600 + spirit
krtek2k

#26 Příspěvek od krtek2k »

Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě :)
Frsky X10S Carbon
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od pkotatko »

Co je na tom sloziteho ? Je tam navic jedna paka a jedno tahlo......A zase vyjde lepe rozliseni a silove pomery na serva.
Imm0rta1

#28 Příspěvek od Imm0rta1 »

My preciousss :)

Obrázek Obrázek
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Fenius »

:arrow: krtek2k: tie hologramy vidíš pri tomto jesennom slnku normálne, či len ja mam nejaké šmejdy? :)
petrct
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od petrct »

Imm0rta1 píše:My preciousss :)

Obrázek Obrázek

moc pěkná kabinka stejnou jsem mněl na 600n Fb
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“