Accucell6-nabíjení 2čl.Lipol

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
CharlieCh

#16 Příspěvek od CharlieCh »

jyrry píše:Ctes co pise? Treti dirka na nabijeci Acmucell6 je pro ctyrclanek.... On ho tam dostane, zadny jazycek mu neprekazi...

A ty čteš, co kdo píše?

Jednoznačně je na baterii RAY konektor polyquest, sice napsal že ho nacpal do nabíječky, ale vcelku by mě zajímalo jak, protože bez úpravy to prostě nejde, a o nějakém řezání v dotazu nebyla ani čárka. A teprve po mém příspěvku napsal, že uřízl kus konektoru i se zobáčkem, takže ho tam měl! Nabíječce je úplně fuk, do které samice vrazíš konektor, zajímá ji správné pořadí a umístění vodičů v konektoru. Viz moje fotky ve výše uvedeném odkazu, kde rovněž dvoučlánek zapojuju do pozice pro čtyřčlánek.

Každý z nás holt není borec na konec, takže když už někomu radím, tak se snažím podat informaci co nejucelenější! Howgh.
Cermi
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Cermi »

Jasně, to je ono. :P
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jyrry »

CharlieCh píše:...
A ty čteš, co kdo píše?...

Jiste. A protoze napsal, ze tam konektor nacpal, predpokladal jsem tak nejak logicky, ze zobacek ma uz poreseny :-)
Cermi
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Cermi »

Chlapi , ten konektor jsem tam dostal -jelikož ten zobáček jde vyhnout nahoru, ale gro věci je přeci úplně jinde a není nutno se takhle dohadovat.Konektorek jsem ořezal,přepíchnul drátek a zasunul pro bal.zdířku na 2čl.- a není co řešit.Jinak moc děkuji za rady :wink: Vašek
CharlieCh

#20 Příspěvek od CharlieCh »

jyrry píše:
CharlieCh píše:...
A ty čteš, co kdo píše?...

Jiste. A protoze napsal, ze tam konektor nacpal, predpokladal jsem tak nejak logicky, ze zobacek ma uz poreseny :-)

OK, mír v duši :wink: důležité je, že se dílo podařilo.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“