kratas píše:jyrry a jsi s těmi NTM motory spokojený? Já jsem v komentářích na ně četl různé navzájem se popírající reakce. Jedni jej strašně chválili a jiný jej úplně "zepsuli". Když jsem hledal motor tak jsem se rozhodl to nakonec neriskovat i když cena bylo dost zajímavá.
Spokojeny jsem, asi taky proto, ze Axi nekupuju a tedy nemam s cim srovnavat... :-)
Co se tyka hlucnosti, nezda se mi to nijak moc, naopak, u B-25 se mi nelibi, ze to jen tak vysavacove susti...
Co se tyka "chybejiciho" prislusenstvi, neni problem si sadu objednat, neni nijak draha. Kdyz se to chvili sleduje, daji se motory koupit pres buddycode a za usetrene penize je tech unasecu hromada... Hlinikove krize stejne zahazuju - praskaji v miste kde jsou zapustene dirky pro sroubky - delam si svoje, sklotextitove. Ale to je u skoro vsech motoru, co jsem kdy z HK mel...
Co mi asi vadi, to jsou nekdy zbytecne daleko pocinovane vodice - nejradsi je pajim primo do reglu, bez zbytecnych konektoru a kdyz nejdou ohybat, je to protivne.
Obcas nejsou ty vhodne velikosti skladem, pak bych nevahal a vzal Aeolian (Leadershobby), rekl bych, ze jsou na stejne urovni a vyber tam taky je.