Heli Český Těšín
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny!!!!
Tak já se zde taky přidávám k Těšinskému klanu. Již asi přes rok zde se Zdeňkem, Petrem, Milanem a mým taťkou lítáme.
Zrovna včera jsme zase krásně zalítali, počasí nemělo chybu jen jsem si zapomněl nabíječku doma tak jsem se musel podělit s taťkou.
Ten simulátor nemá chybu !!!
Petře díky za toto vlákno, už jsem o tom uvažoval taky ale byl jsi rychlejší.
Tak já se zde taky přidávám k Těšinskému klanu. Již asi přes rok zde se Zdeňkem, Petrem, Milanem a mým taťkou lítáme.
Zrovna včera jsme zase krásně zalítali, počasí nemělo chybu jen jsem si zapomněl nabíječku doma tak jsem se musel podělit s taťkou.
Ten simulátor nemá chybu !!!
Petře díky za toto vlákno, už jsem o tom uvažoval taky ale byl jsi rychlejší.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
Jak tu čtu píspěvky na různých vláknech tak mám pocit že je to tady mnohem lepší než na MOJEHOBBY. Tam je to hejno supu, kteří čekaji na svou obět
jednou jsem to zkusil něco se zeptat a to byl mazec. musím říst že se tam našel mscomposit který muj dotaz pochopil správne a taky se mne zastal. NO JA SE STYDEL ZA SVE NEODBORNE DOTAZY