Avant e-Aurora 90
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem měl možnost si užít plný let s tímto strojkem a narovinu říkám že dát do toho bezpádlo by byl hyenizmus. Tak kvalitně provedená hlava je nádhera. Reakce jsou opravdu velmi rychlé a přesné rotace okolo os je jak u nějaké 450 a přitom to je neskutečně stabilní a přesné. Kdo nevyzkoušel nepochopí.
Honzo díky za půjčení.
Honzo díky za půjčení.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Mad_Box píše:Tak dnes jsem měl možnost si užít plný let s tímto strojkem a narovinu říkám že dát do toho bezpádlo by byl hyenizmus. Tak kvalitně provedená hlava je nádhera. Reakce jsou opravdu velmi rychlé a přesné rotace okolo os je jak u nějaké 450 a přitom to je neskutečně stabilní a přesné. Kdo nevyzkoušel nepochopí.
Honzo díky za půjčení.
Martine nemáš vůbec zač, to samé platí pro ËWRYBADY! To já moc děkuju a jsem velkým dlužníkem !!! Hned jak půjdem létat, což bude brzy, zase ji poletíte
mec píše:Mad_Box píše:Tak dnes jsem měl možnost si užít plný let s tímto strojkem a narovinu říkám že dát do toho bezpádlo by byl hyenizmus. Tak kvalitně provedená hlava je nádhera. Reakce jsou opravdu velmi rychlé a přesné rotace okolo os je jak u nějaké 450 a přitom to je neskutečně stabilní a přesné. Kdo nevyzkoušel nepochopí.
Honzo díky za půjčení.
Martine nemáš vůbec zač, to samé platí pro ËWRYBADY! To já moc děkuju a jsem velkým dlužníkem !!! Hned jak půjdem létat, což bude brzy, zase ji poletíte. A abych nebyl propírán, že hlavní pilot nelétá ale jen půjčuje, tak dnes létala tady v Hradci
. Sice ne to co v rukách Mad_Boxe a ËWRYBADY, ale musím říct, že obratnost je na úrovni 450, možná skoro 250-450, podle toho jak jsem měl možnost tyto stroje létat. Na jakýkoliv pohyb páky, jakkoli malý, okamžitě a přesně reaguje s neuvěřitelnou rychlostí... ( teď nevím, zda je to dobře
...) A výkon popisovat nebudu...
. Přitom všem je ale krásně stabilní. Jediné minus jsou ruce hlavního pilota
.
Ruce jsou ok- každy leta co zvladne a umi nemá cenu zbytečně riskovat zvlášť se 700kilem....-). Jo a kdy bude na navsteveu nás vChrudimi?
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
Tak po prvních několika letech s touto heli, to vypadá co se týče napájení cca následovně... Při letu dlouhém 4 minuty a kombinaci IDL1 a IDL2 v poměru cca. 50:50 do aku dobito něco kolem 1650mAh. IDL1 je 50% plynu (governor), IDL2 75% a governor. Pokud jde o tvrdou 3D, kterou s ní létají mad_box a ewrybady (který ji umí donutit i ke kouřovým efektům
), po 4 minutách dobito cca 3200mAh. A aku jsou 4000mAh. To nejdůležitější - otáčky v jednotlivých IDLech dodám hned jak budou změřeny, což bude v nejbližších dnech...
OPR píše:A co nějaký videjko? ..... Bude?
Tady je video ewrybadyho, ale je to jeho 2 let s Aurou, takže zcela volná a opatrná akrobačka, (navíc cizí stroj), řekl bych tak 10% jeho možností jak ho znám s jeho helinama. Možná ani ne 10....... a video viz výše, co létám já, to je zcela mimo, já jsem se s ní ještě nesžil, lépe řečeno se ji bojím poslat i do obyčejných letů na zádech.... jsem zvyklý na nobratného Rexe 500, kdežto toto je děsná břitva, něco jako když jsem nastavoval lidem 250 nebo 450.. akorát že narozdíl od těch prťat tohle má nevyčerpatelný výkon ke všemu..... Takže lítám jako že nelítám a za letu kolabuju
A to video ještě... http://www.youtube.com/watch?v=47RSQ9CU2Ko
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
mec píše:OPR píše:A co nějaký videjko? ..... Bude?
Tady je video ewrybadyho, ale je to jeho 2 let s Aurou, takže zcela volná a opatrná akrobačka, (navíc cizí stroj), řekl bych tak 10% jeho možností jak ho znám s jeho helinama. Možná ani ne 10....... a video viz výše, co létám já, to je zcela mimo, já jsem se s ní ještě nesžil, lépe řečeno se ji bojím poslat i do obyčejných letů na zádech.... jsem zvyklý na nobratného Rexe 500, kdežto toto je děsná břitva, něco jako když jsem nastavoval lidem 250 nebo 450.. akorát že narozdíl od těch prťat tohle má nevyčerpatelný výkon ke všemu..... Takže lítám jako že nelítám a za letu kolabuju![]()
![]()
. naštěstí se blíží výměna Aury za Ewrybadyho 700 (která po zapůjčení opravdu představuje mé ideály a představy o třídě 700E/90E
![]()
. Pak budu spokojen
a video bude odpovídat tomu co létám s 500
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG